Ετπ εποσκολιστηκες κουμπαρε Γιωρκο.. εκαμες τζε τες βουθκιες σουGiorkos wrote:Σάββατο: Μετά που κανένα τρίμηνο και επειδή οι δουλει΄ς μες το σπίτι εμπήκαν σε μια 'τάξη' εκατέφερα να πάω κανένα γυρώ στο ξυλοφάου !!!! μια βολή, ένας Σορκός , εφύλαα ένα κομμάτι λίο πριν το αυτοκίνητο που φκαίνω έξω, αλλά τζαιμέ που περίμενα να παίξω αλλο κάνα θκυο επαρκάραν οι καλαμάες..... δίπλα στο αυτοκίνητο μου επεριμέναμεν οι τελωνοιακοί του SBA . ένεωψεν μου να κοντέψω... Το κοπέλλι ήταν εξηγημένο...Δεν με έγραψε επειδή ΔΕΝ έχω άδεια, αλλά είπε μου ότι πρέπει να φκάλω...επίσης μου είπε εν πειράζει φίλε μου, συνέχισε το ψάρεμα σου![]()
![]()
είπα του χαράς το κακό..έσιη 3 μήνες να βουτήσω, έρκουμε τζαι ίσια διάτε πάνω μου...χαράς το κακό
![]()
![]()
....
αλλά όπως είπα ήταν οι καλαμάες και έφυα τζαι γώ...
Κυριακή: λέω αφού καλά τα πάμε με τες άπνοιες ιδίως μετά που 3 μήνες αποχής, επήα να έβρω κάτι κοπέλλια... τα κοπέλλια ελείπαν, οι θάλασσα γεμάτοι ποτζίτντες πράματες σαν τες σούστες (μεδουσοειδή μασκαραλλικκούθκια, ποτζίνα που τα φοούμε πλέον εφόσον με εκρούαν μια φορά πάστα σιήλη και ήτνα μουθκιασμένα μιαν εφτομά !!! (ήμουν τότες και με ένεση κορτιζόνης για τες αλλεργίες και γιαυτό εφάλαμεν την σχετικά ήπια) !!!!
τα ψάρκα άφαντα.... εκατεβήκαν ούλλοι οι ψτ, οι καλαμάες με συστή με σκάφος , οι διαόλοι κι οι οχτροί !!!![]()
![]()
ούτε 2 ώρες στο νερό και παρόλο ότι ήταν 18 βαθμούς εκρύωσα αρκετά (κουρασμένος, κακή διατροφή κτλ κτλ) και επήρα την άγουσα !!!!
το καλύτερο......μόλις εμπήκα μέσα το Σάββατο και έβλεπα τον υποβρύχιο κόσμο![]()
![]()
paulos charalambous wrote:Ετο εποσκολιστηκες κουμπαρε Γιωρκο.. εκαμες τζε τες βουθκιες σουGiorkos wrote:Σάββατο: Μετά που κανένα τρίμηνο και επειδή οι δουλει΄ς μες το σπίτι εμπήκαν σε μια 'τάξη' εκατέφερα να πάω κανένα γυρώ στο ξυλοφάου !!!! μια βολή, ένας Σορκός , εφύλαα ένα κομμάτι λίο πριν το αυτοκίνητο που φκαίνω έξω, αλλά τζαιμέ που περίμενα να παίξω αλλο κάνα θκυο επαρκάραν οι καλαμάες..... δίπλα στο αυτοκίνητο μου επεριμέναμεν οι τελωνοιακοί του SBA . ένεωψεν μου να κοντέψω... Το κοπέλλι ήταν εξηγημένο...Δεν με έγραψε επειδή ΔΕΝ έχω άδεια, αλλά είπε μου ότι πρέπει να φκάλω...επίσης μου είπε εν πειράζει φίλε μου, συνέχισε το ψάρεμα σου![]()
![]()
είπα του χαράς το κακό..έσιη 3 μήνες να βουτήσω, έρκουμε τζαι ίσια διάτε πάνω μου...χαράς το κακό
![]()
![]()
....
αλλά όπως είπα ήταν οι καλαμάες και έφυα τζαι γώ...
Κυριακή: λέω αφού καλά τα πάμε με τες άπνοιες ιδίως μετά που 3 μήνες αποχής, επήα να έβρω κάτι κοπέλλια... τα κοπέλλια ελείπαν, οι θάλασσα γεμάτοι ποτζίτντες πράματες σαν τες σούστες (μεδουσοειδή μασκαραλλικκούθκια, ποτζίνα που τα φοούμε πλέον εφόσον με εκρούαν μια φορά πάστα σιήλη και ήτνα μουθκιασμένα μιαν εφτομά !!! (ήμουν τότες και με ένεση κορτιζόνης για τες αλλεργίες και γιαυτό εφάλαμεν την σχετικά ήπια) !!!!
τα ψάρκα άφαντα.... εκατεβήκαν ούλλοι οι ψτ, οι καλαμάες με συστή με σκάφος , οι διαόλοι κι οι οχτροί !!!![]()
![]()
ούτε 2 ώρες στο νερό και παρόλο ότι ήταν 18 βαθμούς εκρύωσα αρκετά (κουρασμένος, κακή διατροφή κτλ κτλ) και επήρα την άγουσα !!!!
το καλύτερο......μόλις εμπήκα μέσα το Σάββατο και έβλεπα τον υποβρύχιο κόσμο![]()
![]()
... παλε καλα που εν σε εγραψαν..
ηταν καλος φιλε μου 700αρης αλλα εν εφκαλα αλλη φωτο γιατι απλα εδοκιμαζα την υποβρυχια μου την olympus εκεινη την ωρα τζαι ετυχε να φωτογραφισω και τη ψαρια!hdemetris wrote:Νικόλα έχεις άλλη φώτο του σορκού? Φαίνεται μεγάλος όπως τη τσιπούρα
Φιλε Νικολα..τι τιμες παιζουν οι φωτογραφικες της θαλασσας?NIKOLAS HARRIS wrote:ηταν καλος φιλε μου 700αρης αλλα εν εφκαλα αλλη φωτο γιατι απλα εδοκιμαζα την υποβρυχια μου την olympus εκεινη την ωρα τζαι ετυχε να φωτογραφισω και τη ψαρια!hdemetris wrote:Νικόλα έχεις άλλη φώτο του σορκού? Φαίνεται μεγάλος όπως τη τσιπούρα
αν δεν βαλω και κανενα μαυρη η κοκκινη πας τη σημαδουρουα εν μου καμνει ορεξη να τα φωτογραφιζω μετα!εκαλομαθα!
hdemetris wrote:Βάλλε τζαι καμιά φώτο ρε giorko. Μεν παίζεις πελλόν.
στον παραδίπλα μαχαλλάhdemetris wrote: Εν στη γειτονιά του σιηλά που έπαιξες τον σόρκατσο?
εγω πηρα κανονοκη ψηφιακη ολυμπους 280ευρω και παραγγειλα που το νετ το χαουζινγκ της αλλα 250ευρω.με καμια 500ευρω φκαλλεις το φοβο σου και τα βιτεο που φκαλλει παλε εν πολλα καλα.να ρωτησω το γιορκο ηνταλως ανεβαζω στο u-TUBE VIDEO ΚΑΙ να βαλω κανενα να δειτε ποσο καλη αναλυση εχει!paulos charalambous wrote:Φιλε Νικολα..τι τιμες παιζουν οι φωτογραφικες της θαλασσας?NIKOLAS HARRIS wrote:ηταν καλος φιλε μου 700αρης αλλα εν εφκαλα αλλη φωτο γιατι απλα εδοκιμαζα την υποβρυχια μου την olympus εκεινη την ωρα τζαι ετυχε να φωτογραφισω και τη ψαρια!hdemetris wrote:Νικόλα έχεις άλλη φώτο του σορκού? Φαίνεται μεγάλος όπως τη τσιπούρα
αν δεν βαλω και κανενα μαυρη η κοκκινη πας τη σημαδουρουα εν μου καμνει ορεξη να τα φωτογραφιζω μετα!εκαλομαθα!