Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

admin
Site Admin

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by admin »

Πήγα και εγω σήμερα ένα τρίωρο ψάρεμα στο ακρωτήρι, ήταν όντας θολά μετά τα 10 μέτρα, έτσι ακολούθησα την ακτογραμμή, έπιασα ένα σορκό κοντά στα 250 γραμμάρια και μία κουρκούνα, είδα 2-3 μεγάλους σορκούς σε 1 μέτρο νερό αλλά δέν κατάφερα να τους γελάσω, οι κέφαλοι πρέπει να γέννησαν και να έφυγαν γιαί ήταν γεμάτος ο τόπος απο μικρά κεφαλόπουλα. είδα και ένα ορφούδι να με κοιτάει με περιέργεια κουνόντας τα φτερά του ανέμελα. Έσυρα του κανένα μέτρο δίπλα για εκπέδευση να μάθει να χώνεαι :D :D

Giorkos

Post by Giorkos »

Σάββατο: Μετά που κανένα τρίμηνο και επειδή οι δουλει΄ς μες το σπίτι εμπήκαν σε μια 'τάξη' εκατέφερα να πάω κανένα γυρώ στο ξυλοφάου !!!! μια βολή, ένας Σορκός , εφύλαα ένα κομμάτι λίο πριν το αυτοκίνητο που φκαίνω έξω, αλλά τζαιμέ που περίμενα να παίξω αλλο κάνα θκυο επαρκάραν οι καλαμάες..... δίπλα στο αυτοκίνητο μου επεριμέναμεν οι τελωνοιακοί του SBA . ένεωψεν μου να κοντέψω... Το κοπέλλι ήταν εξηγημένο...Δεν με έγραψε επειδή ΔΕΝ έχω άδεια, αλλά είπε μου ότι πρέπει να φκάλω...επίσης μου είπε εν πειράζει φίλε μου, συνέχισε το ψάρεμα σου :clap: :clap: :clap: είπα του χαράς το κακό..έσιη 3 μήνες να βουτήσω, έρκουμε τζαι ίσια διάτε πάνω μου...χαράς το κακό :doh: :doh: :lol: ....
αλλά όπως είπα ήταν οι καλαμάες και έφυα τζαι γώ...

Κυριακή: λέω αφού καλά τα πάμε με τες άπνοιες ιδίως μετά που 3 μήνες αποχής, επήα να έβρω κάτι κοπέλλια... τα κοπέλλια ελείπαν, οι θάλασσα γεμάτοι ποτζίτντες πράματες σαν τες σούστες (μεδουσοειδή μασκαραλλικκούθκια, ποτζίνα που τα φοούμε πλέον εφόσον με εκρούαν μια φορά πάστα σιήλη και ήτνα μουθκιασμένα μιαν εφτομά !!! (ήμουν τότες και με ένεση κορτιζόνης για τες αλλεργίες και γιαυτό εφάλαμεν την σχετικά ήπια) !!!!
τα ψάρκα άφαντα.... εκατεβήκαν ούλλοι οι ψτ, οι καλαμάες με συστή με σκάφος , οι διαόλοι κι οι οχτροί !!! :o :o :o ούτε 2 ώρες στο νερό και παρόλο ότι ήταν 18 βαθμούς εκρύωσα αρκετά (κουρασμένος, κακή διατροφή κτλ κτλ) και επήρα την άγουσα !!!!

το καλύτερο......μόλις εμπήκα μέσα το Σάββατο και έβλεπα τον υποβρύχιο κόσμο :oops: :oops: :oops:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

sea-hunter

Re: Η τελευταία μέρα

Post by sea-hunter »

:D :D σημερα:Image
:?
Keep Walking...Keep Fishing!!

paulos charalambous

Post by paulos charalambous »

Giorkos wrote:Σάββατο: Μετά που κανένα τρίμηνο και επειδή οι δουλει΄ς μες το σπίτι εμπήκαν σε μια 'τάξη' εκατέφερα να πάω κανένα γυρώ στο ξυλοφάου !!!! μια βολή, ένας Σορκός , εφύλαα ένα κομμάτι λίο πριν το αυτοκίνητο που φκαίνω έξω, αλλά τζαιμέ που περίμενα να παίξω αλλο κάνα θκυο επαρκάραν οι καλαμάες..... δίπλα στο αυτοκίνητο μου επεριμέναμεν οι τελωνοιακοί του SBA . ένεωψεν μου να κοντέψω... Το κοπέλλι ήταν εξηγημένο...Δεν με έγραψε επειδή ΔΕΝ έχω άδεια, αλλά είπε μου ότι πρέπει να φκάλω...επίσης μου είπε εν πειράζει φίλε μου, συνέχισε το ψάρεμα σου :clap: :clap: :clap: είπα του χαράς το κακό..έσιη 3 μήνες να βουτήσω, έρκουμε τζαι ίσια διάτε πάνω μου...χαράς το κακό :doh: :doh: :lol: ....

Κυριακή: λέω αφού καλά τα πάμε με τες άπνοιες ιδίως μετά που 3 μήνες αποχής, επήα να έβρω κάτι κοπέλλια... τα κοπέλλια ελείπαν, οι θάλασσα γεμάτοι ποτζίτντες πράματες σαν τες σούστες (μεδουσοειδή μασκαραλλικκούθκια, ποτζίνα που τα φοούμε πλέον εφόσον με εκρούαν μια φορά πάστα σιήλη και ήτνα μουθκιασμένα μιαν εφτομά !!! (ήμουν τότες και με ένεση κορτιζόνης για τες αλλεργίες και γιαυτό εφάλαμεν την σχετικά ήπια) !!!!
τα ψάρκα άφαντα.... εκατεβήκαν ούλλοι οι ψτ, οι καλαμάες με συστή με σκάφος , οι διαόλοι κι οι οχτροί !!! :o :o :o ούτε 2 ώρες στο νερό και παρόλο ότι ήταν 18 βαθμούς εκρύωσα αρκετά (κουρασμένος, κακή διατροφή κτλ κτλ) και επήρα την άγουσα !!!!

το καλύτερο......μόλις εμπήκα μέσα το Σάββατο και έβλεπα τον υποβρύχιο κόσμο :oops: :oops: :oops:
Ετπ εποσκολιστηκες κουμπαρε Γιωρκο.. εκαμες τζε τες βουθκιες σου :dance:... παλε καλα που εν σε εγραψαν..

paulos charalambous

paulos charalambous wrote:
Giorkos wrote:Σάββατο: Μετά που κανένα τρίμηνο και επειδή οι δουλει΄ς μες το σπίτι εμπήκαν σε μια 'τάξη' εκατέφερα να πάω κανένα γυρώ στο ξυλοφάου !!!! μια βολή, ένας Σορκός , εφύλαα ένα κομμάτι λίο πριν το αυτοκίνητο που φκαίνω έξω, αλλά τζαιμέ που περίμενα να παίξω αλλο κάνα θκυο επαρκάραν οι καλαμάες..... δίπλα στο αυτοκίνητο μου επεριμέναμεν οι τελωνοιακοί του SBA . ένεωψεν μου να κοντέψω... Το κοπέλλι ήταν εξηγημένο...Δεν με έγραψε επειδή ΔΕΝ έχω άδεια, αλλά είπε μου ότι πρέπει να φκάλω...επίσης μου είπε εν πειράζει φίλε μου, συνέχισε το ψάρεμα σου :clap: :clap: :clap: είπα του χαράς το κακό..έσιη 3 μήνες να βουτήσω, έρκουμε τζαι ίσια διάτε πάνω μου...χαράς το κακό :doh: :doh: :lol: ....

Ετο εποσκολιστηκες κουμπαρε Γιωρκο.. εκαμες τζε τες βουθκιες σου :dance:... παλε καλα που εν σε εγραψαν..

george87d

Post by george87d »

Ε χαρας την τυχη σου ε συνονοματε!!!!!!! Εγιω επιασα εχτεσ τηλ να παν να μου φκαλουν αδεια.......Εν να καταντησει αηδεια τουτο που τσιακκαρουν συνεχεια........Οποτε παω ψαρεμα τες παρπανο φορες παντα ερκουνται να μας τσιακκαρουν...... μιαν φορα στην παφο ηρταν με τσιντα πλοια τα μεγαλα που εχουν να μασ τσιακκαρουν τσιε εδοκαν γυρω που την βαρκα τσιε εσουσαν μας τσιε μετα που εφκικαμεν εξω χωρις να ξερουμε το λογο λαλουν μας εν εισχετε σημαδουρα μαζι σας τσιε ας πουμεν τσιντιν ωρα εδοκαμεν μεσα τσιε ειχανμεν την βαρκα παρκαρισμενη τσιε μεισ ειμασταν 3 μετρα αποσταση που την βαρκα!!!!!!!!! :x
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

MariosK

Post by MariosK »

Φίλε να χαίρεστε που σας ελέγχουν συνέχεια γιατί έτσι απολαμβάνετε το χόμπι σας με ασφάλεια τζε χωρίς άσχετους. Αν σταματήσουν θα γεμίσετε παράνομους τζε η κατάσταση θα είναι πολλά χειρότερη μετά. Ρώτα μας τζε μας τι τραβούμε με το ψάρεμα στα γλυκά νερά. Φέτος τα πράματα φαίνεται να βελτιώνονται.

george87d

Post by george87d »

Ε φιλε συμφωνω μαζι σου αλλα εν λιο σπαστικο καποτε διοτι πρπει να σταματισο το ψαρεμα γιατι θελουν χαρκια τσιε αλλα !!!! Με τα γλυκα νερα αφου ερκουνται οι βουλγαροι τσιε οι ρουμανοι τσιε εν αφινουν τπτ :lol: !!! Γιαυτο ετο σηρτετουσ μεσ το νερο καμιαν μερα να τουσ φαν τα ψαρκα!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

hdemetris

Post by hdemetris »

Νικόλα έχεις άλλη φώτο του σορκού? Φαίνεται μεγάλος όπως τη τσιπούρα
Who the cap fit
Let them wear it

hdemetris

Post by hdemetris »

Βάλλε τζαι καμιά φώτο ρε giorko. Μεν παίζεις πελλόν. Εν στη γειτονιά του σιηλά που έπαιξες τον σόρκατσο?
Who the cap fit
Let them wear it

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

hdemetris wrote:Νικόλα έχεις άλλη φώτο του σορκού? Φαίνεται μεγάλος όπως τη τσιπούρα
ηταν καλος φιλε μου 700αρης αλλα εν εφκαλα αλλη φωτο γιατι απλα εδοκιμαζα την υποβρυχια μου την olympus εκεινη την ωρα τζαι ετυχε να φωτογραφισω και τη ψαρια!

αν δεν βαλω και κανενα μαυρη η κοκκινη πας τη σημαδουρουα εν μου καμνει ορεξη να τα φωτογραφιζω μετα!εκαλομαθα! :dance:

paulos charalambous

NIKOLAS HARRIS wrote:
hdemetris wrote:Νικόλα έχεις άλλη φώτο του σορκού? Φαίνεται μεγάλος όπως τη τσιπούρα
ηταν καλος φιλε μου 700αρης αλλα εν εφκαλα αλλη φωτο γιατι απλα εδοκιμαζα την υποβρυχια μου την olympus εκεινη την ωρα τζαι ετυχε να φωτογραφισω και τη ψαρια!

αν δεν βαλω και κανενα μαυρη η κοκκινη πας τη σημαδουρουα εν μου καμνει ορεξη να τα φωτογραφιζω μετα!εκαλομαθα! :dance:
Φιλε Νικολα..τι τιμες παιζουν οι φωτογραφικες της θαλασσας?

Giorkos

Post by Giorkos »

hdemetris wrote:Βάλλε τζαι καμιά φώτο ρε giorko. Μεν παίζεις πελλόν.

φωτό τους τελωνειακούς...ή του ψαρκού :D

hdemetris wrote: Εν στη γειτονιά του σιηλά που έπαιξες τον σόρκατσο?
στον παραδίπλα μαχαλλά :hand:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

paulos charalambous wrote:
NIKOLAS HARRIS wrote:

Φιλε Νικολα..τι τιμες παιζουν οι φωτογραφικες της θαλασσας?
εγω πηρα κανονοκη ψηφιακη ολυμπους 280ευρω και παραγγειλα που το νετ το χαουζινγκ της αλλα 250ευρω.με καμια 500ευρω φκαλλεις το φοβο σου και τα βιτεο που φκαλλει παλε εν πολλα καλα.να ρωτησω το γιορκο ηνταλως ανεβαζω στο u-TUBE VIDEO ΚΑΙ να βαλω κανενα να δειτε ποσο καλη αναλυση εχει!

Giorkos

Post by Giorkos »

για να ανεβάσεις στο γιουτιουμπ κάμε εγγραφή και μετά απλά πατάς το κουμπί και κάμνεις upload.

το μόνο, είναι να έβρεις το καλύτερο συνδυασμό (ποιότητα-μέγεθος) για να μεν ξημερώνεσαι να τα ανεβάζεις και να μεν σου τα κάμνει κακκά το γιουτιουμπ.

καλύτερα επεξεργάστου τα βίτεο με κανένα πρόγραμμα και κάμνε τα save me H.264 format . καλύτερα ανέβαζε τα και στο rapidshare , έτσι θα κατεβάζουμε μέγιστη ανάλυση !!!

περιμένουμε βίτεο...

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”