"Περί ανεμων και Yδάτων"

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
caveman

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by caveman »

πέντε κιλά ούτε κατα διάνια :lol: αλλά τρύπα που βέρκα, εγώ πάντος εν θορώ ρε παιθκιά :? :? φέναιτε κάποιο μαύρισμα πίσο που το φτερό αλλά νομίζω έννεν τρύπα :roll:

Όπως τζαι να την έπιασες Αλέξανδρε εν πελλαμός ψάρι ρε φίλε!! Μπράβο!!!! :D :D :D Μακάρι να επιάνναμεν τζαι εμείς έτσι ψάρκα...
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

marios
Site Admin

Post by marios »

marios wrote::lol: Μην σας ξεγελά ο τίτλος!! απλά σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το topic για να γράφουμε ότι θέλουμε!! γενικά και ότι δήποτε! να κάνουμε τις πλάκες μας! χωρίς να γεμίζουμε όλα τα θέματα με άσχετα πράγματα!Δηλαδή εδώ θα γράφουμε γενικά ότι κόψη ο νους μας χωρίς συγκεκριμένο θέμα :wink:
Oμως Αποφεύγουμε να βάζουμε φωτογραφίες που ανήκουν σε αλλα άτομα και αλλα φόρουμ κuριος από ελλάδα και Kύπρο .....έτσι για την ιστορία η συναγρίδα ήταν 3,5 κιλά και ψαρεύτηκε από βάρκα στην ελλάδα....
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

hdemetris

Post by hdemetris »

Greg wrote: η συναγριδα που εβαλες ρε τσιακκο φαινεται οτι εν παιγμενη πας τα βραγχια, και ουτε 4 κιλα δεν ειναι.. have a nice day 8)
Χαχαχαχαχα
Ρε φίλε τζείνος που την έπαιξε είπεν ότι εν 3.5 κιλά. Τούτος δαμε εν κανεί που την οικειοποιήθηκε έκαμεν την τζαι 5 :lol:
Χαχαχαχαχα
Who the cap fit
Let them wear it

Giorkos

Post by Giorkos »

hdemetris wrote:είπεν ότι εν 3.5 κιλά. Τούτος δαμε εν κανεί που την οικειοποιήθηκε έκαμεν την τζαι 5 :lol:
Χαχαχαχαχα
είπαμε....το Κιλό τωρά εν περίπου 440 γρ..... :mrgreen:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

marios wrote:
marios wrote::lol: Μην σας ξεγελά ο τίτλος!! απλά σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το topic για να γράφουμε ότι θέλουμε!! γενικά και ότι δήποτε! να κάνουμε τις πλάκες μας! χωρίς να γεμίζουμε όλα τα θέματα με άσχετα πράγματα!Δηλαδή εδώ θα γράφουμε γενικά ότι κόψη ο νους μας χωρίς συγκεκριμένο θέμα :wink:
Oμως Αποφεύγουμε να βάζουμε φωτογραφίες που ανήκουν σε αλλα άτομα και αλλα φόρουμ κuριος από ελλάδα και Kύπρο .....έτσι για την ιστορία η συναγρίδα ήταν 3,5 κιλά και ψαρεύτηκε από βάρκα στην ελλάδα....
Χεχε, καλά την εσύγκωψα κοντά 3 κιλά...!!!! Όι καλό..... :lol: :lol: :lol: Αν πιάσεις έτσι ψάρι στην αντένα....η λιότερη ζημιά που εν να σου κάμει είναι να σου σπάσει τη μισίνα....αν δεν,μάλλον θα σου σπάσει το καλάμι...και αν δεν πάλε,τότε εν να σε πάρει μέσα μαζί της....!!!! :D

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Greg wrote:η χρονια μου εμενα συνεχιζει γκαντεμικη... να δουμε αλλο ποσο εννα συνεχιστει.. Αγγελε, εβρε μου κανενα stoudio στην ροδο να το νοικιαζω με τον σειρα και οποιαν αλλη προκυψει :twisted:
Φιλε μου εχουμε και stoudios φθηνα και γυναικες σκανδιναβες πολλα δυναμενες!απο ψαρια δεν ξαναλαλω γιατι παραχεζω το στο τελος :mrgreen: ηβρα και τις πληροφοριες μου,μια λεβεντια!!
Εσενα πρεπει να σου στειλω φωτος του google earth με κατι σημειωσεις,να βρω ωρα και στο κανονιζω.

ΥΓ:10&ΣΗΜΕΡΑ!

caveman

Post by caveman »

αααχαχαχαχαχαχαχαχααα ήντα κοπέλια κυκλοφορούν... η συναγρίδα που το ελληνικό το φόρουμ.... ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα

Άγγελε.... 9 τζαι πόψε ρε φίλε? ααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααΑΑΑ!!!!! οι τερατοσφυρίδες... οι τερατοσυναγρίδες.... οι τερατόλιτσες.... οι τερατομίνεροι.... οι τερατόσφιρνες..... αααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
==ΤΟΥΡΝΑ==

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

ε φιλε θα γινω οπως κατι τυπους στα γιουτουμπ που πανε με τα συρτα πανω στα βραχια και βαστουνε 4-5 καρουλες,το μαλλι καμμενο απο το αλατι και τον ηλιο,1 μαγιο τιγρε χρωματος και φκαλουνε ορφους 20κ και την ωρα που χαμογελανε στην καμερα λοιπουν 4 δοντα χαχαχαχα

MariosK

Post by MariosK »

AggelosLRK wrote:ε φιλε θα γινω οπως κατι τυπους στα γιουτουμπ που πανε με τα συρτα πανω στα βραχια και βαστουνε 4-5 καρουλες,το μαλλι καμμενο απο το αλατι και τον ηλιο,1 μαγιο τιγρε χρωματος και φκαλουνε ορφους 20κ και την ωρα που χαμογελανε στην καμερα λοιπουν 4 δοντα χαχαχαχα
DUUUUDE!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

caveman

Post by caveman »

αΑΑΑΑαααχαχαχαχαχαχαχαχα έτσι μπράβο έτσι μπράβο... μόνο θετικές σκέψεις!!! :lol:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Giorkos

Post by Giorkos »

AggelosLRK wrote:ε φιλε θα γινω οπως κατι τυπους στα γιουτουμπ που πανε με τα συρτα πανω στα βραχια και βαστουνε 4-5 καρουλες,το μαλλι καμμενο απο το αλατι και τον ηλιο,1 μαγιο τιγρε χρωματος και φκαλουνε ορφους 20κ και την ωρα που χαμογελανε στην καμερα λοιπουν 4 δοντα χαχαχαχα
μαγιό τιγρέ έχω....ειδικά για το ψτ :wink:

αν θέλεις δανείζω σου το...(αν δεν πάω ψτ ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

PANTIS

Post by PANTIS »

pedes kalimerizo.signomi pou grafo aggloelllinika k se afto to topic alla imoun poli viastikos.to thema pou me apasxoli poli afto to diastima i me pia misina na gemiso ta spool ton mixanon m gia surfcasting!eshiete na dosete kamia idea?fisika m portina afti Ultima F1!!!any ideas??

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Εγώ θα σου πρότεινα μια carbotex 35 αντέχει στις κακες συνθήκες και έχει και πολυ λεπτή διάμετρο και ετσι πετυχαίνεις και μεγαλύτερες αποστάσεις :D :D
Rememper always someone waiting for you at home

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Δεν ξέρω αν θα βρεις γιατί εσταματήσαν να την φέρνουν αλλά ίσως να εμείναν κάποιες... Εγώ πάντως εκράτησα λίγες γιατί εν παίζουντε. Είναι της Οlympus και ονομάζεται Pathrol χρησιμοποιώ την 40ρα και ρίχνω άνετα χωρίς shock leader βαρίδια των 150γρ ενώ δοκίμασα και την 30ρα είναι καλή για βαρίδια μέχρι 120γρ. Αντοχές η 40ρα 20κιλά και η 30ρα 16.80 κιλά. Έχει πολλή ελαστικότητα και δύναμη.

caveman

Post by caveman »

Panti εγώ εβόλευτηκα πολλά με την ultima!!!
==ΤΟΥΡΝΑ==

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”