marios wrote: Μην σας ξεγελά ο τίτλος!! απλά σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το topic για να γράφουμε ότι θέλουμε!! γενικά και ότι δήποτε! να κάνουμε τις πλάκες μας! χωρίς να γεμίζουμε όλα τα θέματα με άσχετα πράγματα!Δηλαδή εδώ θα γράφουμε γενικά ότι κόψη ο νους μας χωρίς συγκεκριμένο θέμα
Oμως Αποφεύγουμε να βάζουμε φωτογραφίες που ανήκουν σε αλλα άτομα και αλλα φόρουμ κuριος από ελλάδα και Kύπρο .....έτσι για την ιστορία η συναγρίδα ήταν 3,5 κιλά και ψαρεύτηκε από βάρκα στην ελλάδα....
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
marios wrote: Μην σας ξεγελά ο τίτλος!! απλά σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το topic για να γράφουμε ότι θέλουμε!! γενικά και ότι δήποτε! να κάνουμε τις πλάκες μας! χωρίς να γεμίζουμε όλα τα θέματα με άσχετα πράγματα!Δηλαδή εδώ θα γράφουμε γενικά ότι κόψη ο νους μας χωρίς συγκεκριμένο θέμα
Oμως Αποφεύγουμε να βάζουμε φωτογραφίες που ανήκουν σε αλλα άτομα και αλλα φόρουμ κuριος από ελλάδα και Kύπρο .....έτσι για την ιστορία η συναγρίδα ήταν 3,5 κιλά και ψαρεύτηκε από βάρκα στην ελλάδα....
Χεχε, καλά την εσύγκωψα κοντά 3 κιλά...!!!! Όι καλό..... Αν πιάσεις έτσι ψάρι στην αντένα....η λιότερη ζημιά που εν να σου κάμει είναι να σου σπάσει τη μισίνα....αν δεν,μάλλον θα σου σπάσει το καλάμι...και αν δεν πάλε,τότε εν να σε πάρει μέσα μαζί της....!!!!
Greg wrote:η χρονια μου εμενα συνεχιζει γκαντεμικη... να δουμε αλλο ποσο εννα συνεχιστει.. Αγγελε, εβρε μου κανενα stoudio στην ροδο να το νοικιαζω με τον σειρα και οποιαν αλλη προκυψει
Φιλε μου εχουμε και stoudios φθηνα και γυναικες σκανδιναβες πολλα δυναμενες!απο ψαρια δεν ξαναλαλω γιατι παραχεζω το στο τελος ηβρα και τις πληροφοριες μου,μια λεβεντια!!
Εσενα πρεπει να σου στειλω φωτος του google earth με κατι σημειωσεις,να βρω ωρα και στο κανονιζω.
αααχαχαχαχαχαχαχαχααα ήντα κοπέλια κυκλοφορούν... η συναγρίδα που το ελληνικό το φόρουμ.... ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα
Άγγελε.... 9 τζαι πόψε ρε φίλε? ααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααΑΑΑ!!!!! οι τερατοσφυρίδες... οι τερατοσυναγρίδες.... οι τερατόλιτσες.... οι τερατομίνεροι.... οι τερατόσφιρνες..... αααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε φιλε θα γινω οπως κατι τυπους στα γιουτουμπ που πανε με τα συρτα πανω στα βραχια και βαστουνε 4-5 καρουλες,το μαλλι καμμενο απο το αλατι και τον ηλιο,1 μαγιο τιγρε χρωματος και φκαλουνε ορφους 20κ και την ωρα που χαμογελανε στην καμερα λοιπουν 4 δοντα χαχαχαχα
AggelosLRK wrote:ε φιλε θα γινω οπως κατι τυπους στα γιουτουμπ που πανε με τα συρτα πανω στα βραχια και βαστουνε 4-5 καρουλες,το μαλλι καμμενο απο το αλατι και τον ηλιο,1 μαγιο τιγρε χρωματος και φκαλουνε ορφους 20κ και την ωρα που χαμογελανε στην καμερα λοιπουν 4 δοντα χαχαχαχα
AggelosLRK wrote:ε φιλε θα γινω οπως κατι τυπους στα γιουτουμπ που πανε με τα συρτα πανω στα βραχια και βαστουνε 4-5 καρουλες,το μαλλι καμμενο απο το αλατι και τον ηλιο,1 μαγιο τιγρε χρωματος και φκαλουνε ορφους 20κ και την ωρα που χαμογελανε στην καμερα λοιπουν 4 δοντα χαχαχαχα
pedes kalimerizo.signomi pou grafo aggloelllinika k se afto to topic alla imoun poli viastikos.to thema pou me apasxoli poli afto to diastima i me pia misina na gemiso ta spool ton mixanon m gia surfcasting!eshiete na dosete kamia idea?fisika m portina afti Ultima F1!!!any ideas??
Δεν ξέρω αν θα βρεις γιατί εσταματήσαν να την φέρνουν αλλά ίσως να εμείναν κάποιες... Εγώ πάντως εκράτησα λίγες γιατί εν παίζουντε. Είναι της Οlympus και ονομάζεται Pathrol χρησιμοποιώ την 40ρα και ρίχνω άνετα χωρίς shock leader βαρίδια των 150γρ ενώ δοκίμασα και την 30ρα είναι καλή για βαρίδια μέχρι 120γρ. Αντοχές η 40ρα 20κιλά και η 30ρα 16.80 κιλά. Έχει πολλή ελαστικότητα και δύναμη.