Πάντως εμένα φαίνεται μου το πολύ 3 κιλά.... Τωρά αν έχει καμιά 2κιλη παπαθκιά μέστο στομάχι της εν μπορώ να ξέρω....
Δυστυχώς λόγω έλλειψης....συναγρίδων....εν εκαταφέραμε να δοκιμάσουμε τούντα δολώματα. Πάντως γύλο για λαυράκι που εδοκίμασα...εν είχε υπόθεση.
όσο για συναγρίδα,μια φορά έπιασα (στη Λάρνακα) και εν ήταν πιο μεγάλη από 300γραμμάρια....Άτε το πολύ αν υπερβάλουμε και λίο...400γραμμάρια!!!
Εγώ έπιασα πέρσι στον ακάμα μια 2μισι κιλα σε ζωντανο κέφαλο πατωτόν στο rockfishing είχε πάρα πολλύ τράβημα αλλά είμουν τυχερός και δεν μου εβράχωσε .Όσο για τον γύλο είναι το καλύτερο δόλωμα για τα κυνηγόψαρα του βυθού απλά εμείς εν ξέρουμε να τους αξιοποιούμε
Ρε Χρύσανθε εννά σπάσω ρε κουμπάρε... ήντα τόπους πάεις τζαι έχει ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ, ΦΑΝΚΡΙΑ, ΟΡΦΟΥΣ τζαι ξέρω γω τι άλλο τερατούργημα... πρέπει νάρτω μια φορά να ψαρέψουμε μαζί τούντους τόπους ρε φίλε!!!
Ρε φίλε εν στον ακάμα σε περιοχές που εν παει κανένας λόγο δύσκολης πρόσβασης Eν που τους λίους παράδεισους του rockfishing γιατι λόγο του βυθού δεν μπορουν να σηκωσουν δυκτια οι επαγγελματίς, οι ψτ δεν μπορουν να βουτήξουν λογο των απαγορευτικων μέτρων και οι ψαράδες της ακτής αποφευγουν αυτο το είδος ψαρέματος σε αυτόυς τους τόπους λόγο πρόσβασης
chrysanthos9 wrote:.Όσο για τον γύλο είναι το καλύτερο δόλωμα για τα κυνηγόψαρα του βυθού απλά εμείς εν ξέρουμε να τους αξιοποιούμε
Χρύσανθε εδώ δεν είναι Ελλάδα ούτε Ισπανία ούτε Ιταλία.....Συναγρίδες από ακτή στην κύπρο καλύτερα παίζε Τζόκερ
Ρε Μάριε επειδή κανένας από τι ξέρω δεν ασχολειται σοβαρα με αυτη την τεχνικη σε μέρη παρθενα λογικο ειναι να μην πιστευη το Σ/Κ που εν να πάω αν πιασω κατι θα ανεβασω φώτο
alexandros 1991 wrote:Ρε ενέν sinagridoua που έπιασα αλλα 5 κιλά θηρίο και το καλάμι μου είναι line effe
η συναγριδα που εβαλες ρε τσιακκο φαινεται οτι εν παιγμενη πας τα βραγχια, και ουτε 4 κιλα δεν ειναι.. have a nice day
φίλε Γκρέγκ...ίσως να έχεις λάθος και η συναγρίδα του φίλου πιο πάνω να ήταν συναγρίδα 'μάγκας' και η τρύπα που είδες να είναι piercing για σκουλαρίτζιν...
chrysanthos9 wrote:.Όσο για τον γύλο είναι το καλύτερο δόλωμα για τα κυνηγόψαρα του βυθού απλά εμείς εν ξέρουμε να τους αξιοποιούμε
Χρύσανθε εδώ δεν είναι Ελλάδα ούτε Ισπανία ούτε Ιταλία.....Συναγρίδες από ακτή στην κύπρο καλύτερα παίζε Τζόκερ
Ρε Μάριε επειδή κανένας από τι ξέρω δεν ασχολειται σοβαρα με αυτη την τεχνικη σε μέρη παρθενα λογικο ειναι να μην πιστευη το Σ/Κ που εν να πάω αν πιασω κατι θα ανεβασω φώτο
παντα φιλικά
Δεν έγραψα πουθενά ότι δεν πιστεύω....ηπα είναι σαν το τζόκερ! αν σου κάτσει θα κάτσει μια φορα..
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!