"Περί ανεμων και Yδάτων"

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
alexandros 1991

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by alexandros 1991 »

Δεν με πιστεύεις :x :cry: :evil: :twisted: :twisted:

Greg

Post by Greg »

ο μιχαλης εξηβραχωσεν ορφο 7κιλο-8κιλο με την αντενα του την shimano, τζιε λαλειτε μου για συναγριδουες?
Esox Lucius

alexandros 1991

Post by alexandros 1991 »

Ρε ενέν sinagridoua που έπιασα αλλα 5 κιλά θηρίο και το καλάμι μου είναι line effe :evil: :evil: :lol: :D

MariosK

Post by MariosK »

alexandros 1991 wrote: Ρε ενέν sinagridoua που έπιασα αλλα 7 κιλά θηρίο και το καλάμι μου είναι line effe :evil: :evil: :lol: :D
gallery_896_16_17923[1].jpg
Πολλά ωραία συναγρίδα Αλέξανδρε :D! Μπράβο!

Στο πρώτο ποστ ήταν 5 κίλα, τα δύο κιλά έβαλεν τα μετά που την έφκαλες όξα έφαεν κανένα δίκιλο γύλο :P ?

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Περιπέζει μας ρε την φωτο ηβρα την μες το ιντερνετ :cry: :cry:

καμετε ερευνα στις φωτογραφιες του google με το ονομα sinagrida γραμμένη με λατινικους χαρακτηρες :idea:
Rememper always someone waiting for you at home

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Πάντως εμένα φαίνεται μου το πολύ 3 κιλά.... :!: :!: :!: Τωρά αν έχει καμιά 2κιλη παπαθκιά μέστο στομάχι της εν μπορώ να ξέρω.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δυστυχώς λόγω έλλειψης....συναγρίδων....εν εκαταφέραμε να δοκιμάσουμε τούντα δολώματα. Πάντως γύλο για λαυράκι που εδοκίμασα...εν είχε υπόθεση.
όσο για συναγρίδα,μια φορά έπιασα (στη Λάρνακα) και εν ήταν πιο μεγάλη από 300γραμμάρια....Άτε το πολύ αν υπερβάλουμε και λίο...400γραμμάρια!!! :lol:

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Εγώ έπιασα πέρσι στον ακάμα μια 2μισι κιλα σε ζωντανο κέφαλο πατωτόν στο rockfishing είχε πάρα πολλύ τράβημα αλλά είμουν τυχερός και δεν μου εβράχωσε :D .Όσο για τον γύλο είναι το καλύτερο δόλωμα για τα κυνηγόψαρα του βυθού απλά εμείς εν ξέρουμε να τους αξιοποιούμε :oops:

marios
Site Admin

Post by marios »

chrysanthos9 wrote:.Όσο για τον γύλο είναι το καλύτερο δόλωμα για τα κυνηγόψαρα του βυθού απλά εμείς εν ξέρουμε να τους αξιοποιούμε :oops:
Χρύσανθε εδώ δεν είναι Ελλάδα ούτε Ισπανία ούτε Ιταλία.....Συναγρίδες από ακτή στην κύπρο :lol: :lol: :lol: καλύτερα παίζε Τζόκερ :wink:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

sifu-nas

Post by sifu-nas »

βαλε φωτο :twisted: . εγω εν το αμφιβαλλο αν ειναι καλη η περιοχη, ερκοθντε μου 3-4 εις τοποι στο νου αλλα οπως ειπε τζιαι ο Μαριος εν οπως το Τζοκερ. :D

caveman

Post by caveman »

Ρε Χρύσανθε εννά σπάσω ρε κουμπάρε... ήντα τόπους πάεις τζαι έχει ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ, ΦΑΝΚΡΙΑ, ΟΡΦΟΥΣ τζαι ξέρω γω τι άλλο τερατούργημα... πρέπει νάρτω μια φορά να ψαρέψουμε μαζί τούντους τόπους ρε φίλε!!!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Ρε φίλε εν στον ακάμα σε περιοχές που εν παει κανένας λόγο δύσκολης πρόσβασης :D :D Eν που τους λίους παράδεισους του rockfishing γιατι λόγο του βυθού δεν μπορουν να σηκωσουν δυκτια οι επαγγελματίς, οι ψτ δεν μπορουν να βουτήξουν λογο των απαγορευτικων μέτρων και οι ψαράδες της ακτής αποφευγουν αυτο το είδος ψαρέματος σε αυτόυς τους τόπους λόγο πρόσβασης :D :D

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

marios wrote:
chrysanthos9 wrote:.Όσο για τον γύλο είναι το καλύτερο δόλωμα για τα κυνηγόψαρα του βυθού απλά εμείς εν ξέρουμε να τους αξιοποιούμε :oops:
Χρύσανθε εδώ δεν είναι Ελλάδα ούτε Ισπανία ούτε Ιταλία.....Συναγρίδες από ακτή στην κύπρο :lol: :lol: :lol: καλύτερα παίζε Τζόκερ :wink:

Ρε Μάριε επειδή κανένας από τι ξέρω δεν ασχολειται σοβαρα με αυτη την τεχνικη σε μέρη παρθενα λογικο ειναι να μην πιστευη το Σ/Κ που εν να πάω αν πιασω κατι θα ανεβασω φώτο :D

παντα φιλικά

Greg

Post by Greg »

alexandros 1991 wrote:Ρε ενέν sinagridoua που έπιασα αλλα 5 κιλά θηρίο και το καλάμι μου είναι line effe :evil: :evil: :lol: :D
η συναγριδα που εβαλες ρε τσιακκο φαινεται οτι εν παιγμενη πας τα βραγχια, και ουτε 4 κιλα δεν ειναι.. have a nice day 8)
Esox Lucius

Giorkos

Post by Giorkos »

Greg wrote:
alexandros 1991 wrote:Ρε ενέν sinagridoua που έπιασα αλλα 5 κιλά θηρίο και το καλάμι μου είναι line effe :evil: :evil: :lol: :D
η συναγριδα που εβαλες ρε τσιακκο φαινεται οτι εν παιγμενη πας τα βραγχια, και ουτε 4 κιλα δεν ειναι.. have a nice day 8)
φίλε Γκρέγκ...ίσως να έχεις λάθος και η συναγρίδα του φίλου πιο πάνω να ήταν συναγρίδα 'μάγκας' και η τρύπα που είδες να είναι piercing για σκουλαρίτζιν... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

marios
Site Admin

Post by marios »

chrysanthos9 wrote:
marios wrote:

Ρε Μάριε επειδή κανένας από τι ξέρω δεν ασχολειται σοβαρα με αυτη την τεχνικη σε μέρη παρθενα λογικο ειναι να μην πιστευη το Σ/Κ που εν να πάω αν πιασω κατι θα ανεβασω φώτο :D

παντα φιλικά
Δεν έγραψα πουθενά ότι δεν πιστεύω....ηπα είναι σαν το τζόκερ! αν σου κάτσει θα κάτσει μια φορα.. :wink:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”