Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

caveman

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by caveman »

:lol: :lol: :lol:

Someone φίλε άφιστα ψαράκια στην ισιχία τους και έλα να πάμε για τα μεγάλα τα θηρία που σου έλεγα :twisted: τωρά ο καιρός είναι ειδανικός...
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Greg

Post by Greg »

Τα θηρια εν για μας αποκλειστικα ρε!!!! Μεν αρχιζεις να καλιεις κοσμο που τα τωρα :D
Esox Lucius

Someone

Post by Someone »

Greg wrote:Τα θηρια εν για μας αποκλειστικα ρε!!!! Μεν αρχιζεις να καλιεις κοσμο που τα τωρα :D

Μεν έσιεις έννοια, τζιαι όπως μου παρουσίασε τα ρίσκα ο Χαμπής, καλλύττερα να τρώω τα νερά ή να ξεχάννω τα καλάμια σπίτι παρά να αγχώνομαι για το ενδεχόμενο να δώκω πάνω σε τζιήνα που γυρεύκετε!
:D

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Someone wrote:
Greg wrote:Τα θηρια εν για μας αποκλειστικα ρε!!!! Μεν αρχιζεις να καλιεις κοσμο που τα τωρα :D

Μεν έσιεις έννοια, τζιαι όπως μου παρουσίασε τα ρίσκα ο Χαμπής, καλλύττερα να τρώω τα νερά ή να ξεχάννω τα καλάμια σπίτι παρά να αγχώνομαι για το ενδεχόμενο να δώκω πάνω σε τζιήνα που γυρεύκετε!
:D
Μα τι ψάρκα εν τούτα που πρέπει να τα φοούμαστε τόσο;;;;;

caveman

Post by caveman »

:lol: :lol: :lol: Greg αρκετά θηρία εύκαλες τζαι αρκετά έκρηψες οσάν την αλλούπανννν :twisted:

Τον φίλο μας τον someone καλλιό τον νάρτει στα βαθκιά τα τέρατα :twisted: :twisted:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Someone

Post by Someone »

Για να καταλάβεις, έτυχε να φκάλω ένα βατούι 40 πόντους (με την ουρά), τζιαι εσκέφτουμουν πώς να το πιάσω για να του φκάλω το αγκίστρι χωρίς να μου την αντινάξει με το νούρο του, τζιαι τούτοι γυρεύκουν τους πρό-παππούδες του.
:lol:

konstantinos kalogir

Someone wrote:Για να καταλάβεις, έτυχε να φκάλω ένα βατούι 40 πόντους (με την ουρά), τζιαι εσκέφτουμουν πώς να το πιάσω για να του φκάλω το αγκίστρι χωρίς να μου την αντινάξει με το νούρο του, τζιαι τούτοι γυρεύκουν τους πρό-παππούδες του.
Έλα να σε πάρω για καμιά μουρμουρούα και άφηστα θηρία στην ησυχία τους!!!!

Greg

Post by Greg »

Εν παιζεται το ψαρεμα καρχαριοειδων απο την παραλια...ατε και πλησιαζει ο καιρος τους να παμε :twisted:
Esox Lucius

konstantinos kalogir

Απορία... Σίουρα εν με Surfcasting που δοκιμάζεις. Τι μισίνα βάλεις για μάνα και πόσα μέτρα; Επειδή οι μηχανισμοί που έχω εγώ εν πολλά καλοί αλλά χωρούν 310 μέτρα 30ρας, κάμνουν για έτσι ψάρεμα αν βάλω πιο χοντρές μισίνες....;;;;;

Greg

Post by Greg »

τεχνικες που τα φορουμ μην ρωτας, ελα να σε παρουμε...ατε πισω στο θεμα μας τωρα...Βαρτε κανενα αποτελεσμα!!!
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

Someone wrote:Για να καταλάβεις, έτυχε να φκάλω ένα βατούι 40 πόντους (με την ουρά), τζιαι εσκέφτουμουν πώς να το πιάσω για να του φκάλω το αγκίστρι χωρίς να μου την αντινάξει με το νούρο του, τζιαι τούτοι γυρεύκουν τους πρό-παππούδες του.

Εθύμισες μου μια κουβέντα τωρά που έγεινε πριν... 4 χρόνια :lol: :lol: :lol: σέρφ-ροκ κάστιν... ο αέρας 3-4 μποφόρ και παρόντες εγώ, κύριος Κόκος και Μάριος.

Καμιά 100 με 150 μέτρα στα αριστερά μας ήταν ένας άλλος και ψάρευε με μόνο ένα καλάμι.... σε κάπια φάση και ενώ εμείς εκόφκαμεν τες κουβέντες μας... ακούμε παουρκιές τζαι τσιριλιές του άλλου κόσμου, ανάμεσα στα διάφορα επιφονίματα τζαι τες άναρθρες κραυγές, το μόνο που εκαταλάβαμε ήταν μόνο μια χαρακτηριστική κραβγή..... ΒΟΗΗΗΗΗΗΗΗΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :lol: :lol: :lol:
Εμείναμε σαστισμένοι... εν ξέραμε τι να κάμουμε... που να βουράς τωρά μες τους αέριες σε δίσβατη περιοχή... ήταν να σκοτωθούμε πας τους ρότσους...

Μετά από... 15-20 λεπτά ετράβησε πόξο εεεενά θηρίο, ΜΑ ΕΝΑ ΘΗΡΙΙΙΙΟΟΟΟ!!! έτσι πράμα εν εξανάδαμε :shock: :shock: σκεύτου ότι εφέναιτουν που τζικάτο που ήμαστουν... φκιόλα τεεεεερας, εγώ ουδέποτε έπιασα έτσι θηρίο... η επόμενη κίνιση του αρχάριου ψαρά, ήταν να δόκη πάνω της με το παλλούτζι που είχε για το καλάμι :evil: :evil: :evil: :evil: μα μιλούμε πρέπει να της έκαμε κιμά την κκελλέν της :evil: :evil: :evil: :evil:

Τζαι μετά.... ακόμα πιο δυνατές φωνές τζαι κραυγές αλλά τούντην φορά εμιλούσε στο τηλέφονο :lol: :lol: :lol: :lol: το ψευτοπαλλίκαρο

... ήρτεν αλλό θκιό φορές, έφαεν καμπόσο αέρα τζαι δεν ξαναπάτισε :lol: :lol: ευτιχός δλδ :x :x

konstantinos kalogir wrote:Απορία... Σίουρα εν με Surfcasting που δοκιμάζεις. Τι μισίνα βάλεις για μάνα και πόσα μέτρα; Επειδή οι μηχανισμοί που έχω εγώ εν πολλά καλοί αλλά χωρούν 310 μέτρα 30ρας, κάμνουν για έτσι ψάρεμα αν βάλω πιο χοντρές μισίνες....;;;;;
0.32 εύκαλα ως τα 9 κιλά ψάρι στον πίρκο τιλλιρίας, με την ίδια όμως μισίνα έχασα ψάρι( δεν ήταν βατί ούτε φκιόλα, μάλλον τέρας λαβράκι) λίγες μέρες αργότερα.... όσπου ελέχεις σωστά τα φρένα σου μεν φοάσε τπτ εξάλλου δες και το άλλο... στην Αίγυπτο είχα 65 λίβρες νήμα... εύκαλα πάνω από 100 λίβρες ψάρι :wink: και το ψάρι που έχασα όταν έσπασε ο κρικκος... ήταν καλά πάνο από 200 λίβρες και το νήμα το άντεξε, το νίκησα το ψάρι, ο κρίκκος έσπασε στο τελευτέο σάλτο... 15 μέτρα από την βάρκα :wink: :cry:
==ΤΟΥΡΝΑ==

konstantinos kalogir

Εν ωραία να δοκιμάζεις για έτσι μεγάλα ψάρια, θέλει υπομονή και φαντάζουμε εν 1 ψάρι κάθε 5-6 εξορμήσεις αν δεν νεν και κάθε 10... Καμιά φορά να κανονίσουμε να πάμε ακούετε ενδιαφέρον...

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

καλα ουλοι μαχονται να φκαλουν λαβρακια τερατα τωρα και εσεις θα πατε για φκιολες και καλα? :twisted:
Ο μαρτης πλησιαζει κανονισε ενα σ/β να παμε καπου..

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Pe κοπελια για τες βιόλες τι δόλωμα βάλετε:?:
Rememper always someone waiting for you at home

fisherman

Post by fisherman »

φιλε εμενα η fkiola που έπιασα "ετσιμιπισε" μου πάνω σε γαρίδα:D
keep fishing

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”