Someone φίλε άφιστα ψαράκια στην ισιχία τους και έλα να πάμε για τα μεγάλα τα θηρία που σου έλεγα

Greg wrote:Τα θηρια εν για μας αποκλειστικα ρε!!!! Μεν αρχιζεις να καλιεις κοσμο που τα τωρα
Μα τι ψάρκα εν τούτα που πρέπει να τα φοούμαστε τόσο;;;;;Someone wrote:Greg wrote:Τα θηρια εν για μας αποκλειστικα ρε!!!! Μεν αρχιζεις να καλιεις κοσμο που τα τωρα
Μεν έσιεις έννοια, τζιαι όπως μου παρουσίασε τα ρίσκα ο Χαμπής, καλλύττερα να τρώω τα νερά ή να ξεχάννω τα καλάμια σπίτι παρά να αγχώνομαι για το ενδεχόμενο να δώκω πάνω σε τζιήνα που γυρεύκετε!
Έλα να σε πάρω για καμιά μουρμουρούα και άφηστα θηρία στην ησυχία τους!!!!Someone wrote:Για να καταλάβεις, έτυχε να φκάλω ένα βατούι 40 πόντους (με την ουρά), τζιαι εσκέφτουμουν πώς να το πιάσω για να του φκάλω το αγκίστρι χωρίς να μου την αντινάξει με το νούρο του, τζιαι τούτοι γυρεύκουν τους πρό-παππούδες του.
Someone wrote:Για να καταλάβεις, έτυχε να φκάλω ένα βατούι 40 πόντους (με την ουρά), τζιαι εσκέφτουμουν πώς να το πιάσω για να του φκάλω το αγκίστρι χωρίς να μου την αντινάξει με το νούρο του, τζιαι τούτοι γυρεύκουν τους πρό-παππούδες του.
0.32 εύκαλα ως τα 9 κιλά ψάρι στον πίρκο τιλλιρίας, με την ίδια όμως μισίνα έχασα ψάρι( δεν ήταν βατί ούτε φκιόλα, μάλλον τέρας λαβράκι) λίγες μέρες αργότερα.... όσπου ελέχεις σωστά τα φρένα σου μεν φοάσε τπτ εξάλλου δες και το άλλο... στην Αίγυπτο είχα 65 λίβρες νήμα... εύκαλα πάνω από 100 λίβρες ψάριkonstantinos kalogir wrote:Απορία... Σίουρα εν με Surfcasting που δοκιμάζεις. Τι μισίνα βάλεις για μάνα και πόσα μέτρα; Επειδή οι μηχανισμοί που έχω εγώ εν πολλά καλοί αλλά χωρούν 310 μέτρα 30ρας, κάμνουν για έτσι ψάρεμα αν βάλω πιο χοντρές μισίνες....;;;;;