Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Greg

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Greg »

το πρωτο ψαρι της χρονιας ακομα να φκει!... Ισως μαλλον να εχει πολλα κοκκαλα :twisted:
Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Costas wrote:Kalamari, katepsigmeno rodella aspri!? ... Entometaxi, kapou tin xerw touti tin paralia...Eparxeia larnakas?;)
καλαμαρι "φρεσκο" που ειχα στην καταψυξη η παραλια ειναι στις μεριες του αεροδρομιου,εγω παντα λαρνακα ψαρευω δεν θα με βρειτε πουθενα αλλου :) και τον μαρτη φευγω μονιμα για Ροδο οποτε αν θελει να κοπιασει κανεις να κοντραρουμε τα κοπελια απο την λεμεσσο με κανενα τερατακι ας που πει :mrgreen:

Greg

Post by Greg »

ε καλο... σιγα μην κατσεις σε αυτο το νησι μπ..... Ανιχνευσε τις περιοχες ροδο να ρθουμε να δαμασουμε τα τερατα.. Ετυχε και ψαρεψα σε γειτονικο νησι της ροδου... Εσπασαν μου τα καλαμια!!! ημουν 10 χρονων τοτε
Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Το μονο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι εχει πολουυυυυς κυνηγους και ακομα πιο πολλους σορκους,δεν θα μιλισω για συναγριδες και τα συναφι ουτε για γαλεους.Δεν ξερω αν βασταει λιτσες ομως γιατι απο τα 20 μου που εφυγα απο εκει τα μονα τεχνητα που πουλουσαν ηταν για βλαχους και καλαμαρια και ειναι ολοι πελλαμενοι με το εγγλεζικο.
Ανυπομονω να ριξω το ψαρακι και να ερχεται η φιγουρα πανω του,κομπος το στομαχι κομπος! :twisted:

MariosK

Post by MariosK »

Ρε Άγγελε τωρά που να πάεις ποτζί ελπίζω να μεν μας ξιάσεις τζε να κάμνεις τζε κανένα ποστ με ψάρι δαμέσα να θωρούμε τζε μεις να τρέχουν τα σάλια μας :oops: .

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

MariosK wrote:Ρε Άγγελε τωρά που να πάεις ποτζί ελπίζω να μεν μας ξιάσεις τζε να κάμνεις τζε κανένα ποστ με ψάρι δαμέσα να θωρούμε τζε μεις να τρέχουν τα σάλια μας :oops: .
και που να κανω ποστ? στο καλαμαριστικο το site? no thx! εγω καρτερω και κανεναν σας απο εκει οποτε θελει να ερθει

MariosK

Post by MariosK »

AggelosLRK wrote:
MariosK wrote:Ρε Άγγελε τωρά που να πάεις ποτζί ελπίζω να μεν μας ξιάσεις τζε να κάμνεις τζε κανένα ποστ με ψάρι δαμέσα να θωρούμε τζε μεις να τρέχουν τα σάλια μας :oops: .
και που να κανω ποστ? στο καλαμαριστικο το site? no thx! εγω καρτερω και κανεναν σας απο εκει οποτε θελει να ερθει
Χεχεχε. Εν να κοντραρίσκεις με τους σπάρους των 5 εκατοστών :P. Σκέφτομαι κάποια στιγμή του χρόνου να κανονίσω κάποια εξόρμηση σε Ελληνικά νησιά. Πίεννε με το καλό τζε μιλούμε :wink:.

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

AggelosLRK wrote:
Costas wrote:Kalamari, katepsigmeno rodella aspri!? ... Entometaxi, kapou tin xerw touti tin paralia...Eparxeia larnakas?;)
καλαμαρι "φρεσκο" που ειχα στην καταψυξη η παραλια ειναι στις μεριες του αεροδρομιου,εγω παντα λαρνακα ψαρευω δεν θα με βρειτε πουθενα αλλου :) και τον μαρτη φευγω μονιμα για Ροδο οποτε αν θελει να κοπιασει κανεις να κοντραρουμε τα κοπελια απο την λεμεσσο με κανενα τερατακι ας που πει :mrgreen:
Δηλαδή από AggelosLRK εν να γινείς AggelosROD;;; :lol:

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Ο αδερφός μου σπούδασε ρόδο, τον επισκέφτηκα 5-6 φορες αλλα τότε δεν ψάρευα ο mlkas.

ψαρεύτηκα σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα από το ξερονήσι μας

Aντε να μας δείξεις 20κiλες λιτσες και 10κιλά γοφαρια!!!

Πρασονησι απιστευτος τοπος

ps1xas

Post by ps1xas »

Ψάρεμα στην κερύνεια με το φίλο όμηρο από η ώρα 6 μέχρι τις 9 δόλωμα κατεψυγμένος φαραώ ένα σοκρο 0,895gr και ένα πιο μικρό 0,300gr

Image

konstantinos kalogir

Μπράβο ρε φίλε τούτος είναι όντως ΣΟΡΚΑΤΣΟΣ!!!

konstantinos kalogir

Ολονύχτιο ψάρεμα εχτές από 19:00-07:00 , ένα μυλοκόπι 4.5 κιλά και 75 εκατοστά μήκος, 1 λαυράκι και μια μουρμούρα...
Last edited by konstantinos kalogir on Sun Feb 15, 2009 2:37 pm, edited 1 time in total.

HellRazer

Post by HellRazer »

Καλή ψαριά Κωνσταντίνε. Πάντα τέτοια!

konstantinos kalogir

:D Ευχσριστώ... Όλα τα λεφτά ήταν η μάχη, είχα το για περιπου 5 λεπτά σε απόσταση 3-4 μέτρων μακριά μου και έβλεπα το καθαρά που επάλευκε, έπεζα με το φρένο τράβα άφησε ώσπου να καταφέρουμε να το βάλουμε στην απόχη...

caveman

Post by caveman »

Μπράβο ρε φίλε μπράβο! Πούννα μπορέσεις βάλε τζαι καμιά σχετική φωτογραφία να το δούμε :D :D
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”