Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
το πρωτο ψαρι της χρονιας ακομα να φκει!... Ισως μαλλον να εχει πολλα κοκκαλα 

Esox Lucius
- AggelosLRK
καλαμαρι "φρεσκο" που ειχα στην καταψυξη η παραλια ειναι στις μεριες του αεροδρομιου,εγω παντα λαρνακα ψαρευω δεν θα με βρειτε πουθενα αλλουCostas wrote:Kalamari, katepsigmeno rodella aspri!? ... Entometaxi, kapou tin xerw touti tin paralia...Eparxeia larnakas?;)

ε καλο... σιγα μην κατσεις σε αυτο το νησι μπ..... Ανιχνευσε τις περιοχες ροδο να ρθουμε να δαμασουμε τα τερατα.. Ετυχε και ψαρεψα σε γειτονικο νησι της ροδου... Εσπασαν μου τα καλαμια!!! ημουν 10 χρονων τοτε
Esox Lucius
- AggelosLRK
Το μονο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι εχει πολουυυυυς κυνηγους και ακομα πιο πολλους σορκους,δεν θα μιλισω για συναγριδες και τα συναφι ουτε για γαλεους.Δεν ξερω αν βασταει λιτσες ομως γιατι απο τα 20 μου που εφυγα απο εκει τα μονα τεχνητα που πουλουσαν ηταν για βλαχους και καλαμαρια και ειναι ολοι πελλαμενοι με το εγγλεζικο.
Ανυπομονω να ριξω το ψαρακι και να ερχεται η φιγουρα πανω του,κομπος το στομαχι κομπος!
Ανυπομονω να ριξω το ψαρακι και να ερχεται η φιγουρα πανω του,κομπος το στομαχι κομπος!

Ρε Άγγελε τωρά που να πάεις ποτζί ελπίζω να μεν μας ξιάσεις τζε να κάμνεις τζε κανένα ποστ με ψάρι δαμέσα να θωρούμε τζε μεις να τρέχουν τα σάλια μας
.

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- AggelosLRK
και που να κανω ποστ? στο καλαμαριστικο το site? no thx! εγω καρτερω και κανεναν σας απο εκει οποτε θελει να ερθειMariosK wrote:Ρε Άγγελε τωρά που να πάεις ποτζί ελπίζω να μεν μας ξιάσεις τζε να κάμνεις τζε κανένα ποστ με ψάρι δαμέσα να θωρούμε τζε μεις να τρέχουν τα σάλια μας.
Χεχεχε. Εν να κοντραρίσκεις με τους σπάρους των 5 εκατοστώνAggelosLRK wrote:και που να κανω ποστ? στο καλαμαριστικο το site? no thx! εγω καρτερω και κανεναν σας απο εκει οποτε θελει να ερθειMariosK wrote:Ρε Άγγελε τωρά που να πάεις ποτζί ελπίζω να μεν μας ξιάσεις τζε να κάμνεις τζε κανένα ποστ με ψάρι δαμέσα να θωρούμε τζε μεις να τρέχουν τα σάλια μας.

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- konstantinos kalogir
Δηλαδή από AggelosLRK εν να γινείς AggelosROD;;;AggelosLRK wrote:καλαμαρι "φρεσκο" που ειχα στην καταψυξη η παραλια ειναι στις μεριες του αεροδρομιου,εγω παντα λαρνακα ψαρευω δεν θα με βρειτε πουθενα αλλουCostas wrote:Kalamari, katepsigmeno rodella aspri!? ... Entometaxi, kapou tin xerw touti tin paralia...Eparxeia larnakas?;)και τον μαρτη φευγω μονιμα για Ροδο οποτε αν θελει να κοπιασει κανεις να κοντραρουμε τα κοπελια απο την λεμεσσο με κανενα τερατακι ας που πει

Ο αδερφός μου σπούδασε ρόδο, τον επισκέφτηκα 5-6 φορες αλλα τότε δεν ψάρευα ο mlkas.
ψαρεύτηκα σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα από το ξερονήσι μας
Aντε να μας δείξεις 20κiλες λιτσες και 10κιλά γοφαρια!!!
Πρασονησι απιστευτος τοπος
ψαρεύτηκα σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα από το ξερονήσι μας
Aντε να μας δείξεις 20κiλες λιτσες και 10κιλά γοφαρια!!!
Πρασονησι απιστευτος τοπος
Ψάρεμα στην κερύνεια με το φίλο όμηρο από η ώρα 6 μέχρι τις 9 δόλωμα κατεψυγμένος φαραώ ένα σοκρο 0,895gr και ένα πιο μικρό 0,300gr

- konstantinos kalogir
Μπράβο ρε φίλε τούτος είναι όντως ΣΟΡΚΑΤΣΟΣ!!!
- konstantinos kalogir
Ολονύχτιο ψάρεμα εχτές από 19:00-07:00 , ένα μυλοκόπι 4.5 κιλά και 75 εκατοστά μήκος, 1 λαυράκι και μια μουρμούρα...
Last edited by konstantinos kalogir on Sun Feb 15, 2009 2:37 pm, edited 1 time in total.
Καλή ψαριά Κωνσταντίνε. Πάντα τέτοια!
- konstantinos kalogir

Μπράβο ρε φίλε μπράβο! Πούννα μπορέσεις βάλε τζαι καμιά σχετική φωτογραφία να το δούμε

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==