παιδιά συγγνώμη αλλα γιατί δεν συζητάτε αυτά τα θέματα εκεί που πρέπει ?
εγεμοσετε μια σελίδα από μηνύματα που δεν έχουν καμια σχέσει με Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Panikos wrote:παιδιά συγγνώμη αλλα γιατί δεν συζητάτε αυτά τα θέματα εκεί που πρέπει ?
εγεμοσετε μια σελίδα από μηνύματα που δεν έχουν καμια σχέσει με Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
έχεις δίκαιο...ας τα μετακινήσει κάποιος που μπορεί σε κανένα νέο τόπικ (π.χ Μαλιά Κουβάρκα )
Ψαρεμα σημερα στην περιοχη του Afrodite Hills. Στην παραλια ειδα 3 σορκους νεκρους στο σημειο που σπαζει το κυμμα, εφατσαραν και φρεσκοι, λετε να επεσε δυναμιτης παλε?. Ηταν οι πιο μεγαλοι σορκοι που ειδα ποτε μου
Greg wrote:Ψαρεμα σημερα στην περιοχη του Afrodite Hills. Στην παραλια ειδα 3 σορκους νεκρους στο σημειο που σπαζει το κυμμα, εφατσαραν και φρεσκοι, λετε να επεσε δυναμιτης παλε?. Ηταν οι πιο μεγαλοι σορκοι που ειδα ποτε μου
ρε α8κιασερε παεις κανενα spinning το απογευμα?
Last edited by sea-hunter on Tue Oct 28, 2008 6:43 pm, edited 1 time in total.
9:00 - 12:00 ανατολική Λεμεσός.
Ένας ωραίος μούρμουρος (πρέπει να εν πάνω που 400-500 γρ.) που ερούφησε το μονοδόλι τζιαι έκρυψε όπως τον αλουπό.
Κάμποσα μουρμουρούθκια που επήαν πίσω, τζιαι τίποτε άλλο.
Είχα τζιαι θκυό καλά τσιμπήματα που εν επιαστηκαν.
Η θάλασσα ήταν φουσκωμένη, αν ήταν πιό "καθαρός" ο τζιαιρός (άστραφτε τζιαι εβρόντα πολλά) μπορεί να ήταν καλλύττερα τα πράματα.
Νομίζω εννα αρκέψω να δολώνω τζιαι καμιά σαρδέλλα, σάννα τζιαι είδα σαματά μπροστά μου σε κάποια φάση (λαβράκια;).