Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
παρέτα τζε ροδελλούες εν θα έβρουμε...έλα να βάλουμε μαζική παραγγελία για μηχανούες, να βάλουμε νου να μεν τες αννήουμε

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Λαλείς
? Τώρα που να πάω σπίτι να τσιακάρω αν σάζετε λειον με καμιά ροδελλούα τζε αν είναι να σου πω. Έτσι τζι αλλώς ψάχνω για ακόμα μιαν 3500-4000.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
Panikos
παιδιά συγγνώμη αλλα γιατί δεν συζητάτε αυτά τα θέματα εκεί που πρέπει ?
εγεμοσετε μια σελίδα από μηνύματα που δεν έχουν καμια σχέσει με Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
εγεμοσετε μια σελίδα από μηνύματα που δεν έχουν καμια σχέσει με Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Panikos wrote:παιδιά συγγνώμη αλλα γιατί δεν συζητάτε αυτά τα θέματα εκεί που πρέπει ?
έχεις δίκαιο...ας τα μετακινήσει κάποιος που μπορεί σε κανένα νέο τόπικ (π.χ Μαλιά Κουβάρκα
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- sea-hunter
μπραβο ρε πανικο. τελικα κατι ετσιμπισες π τον προεδρο 
Keep Walking...Keep Fishing!!
-
Panikos
μη κακό μου ρε διαγόρα , ένα τον πάρο μαζί μου πόψε περκι πιάει ο γεριμος τίποτε 
- sea-hunter
Σάλπες πιασμένες με εγγλέζικο στην Καβάλα

Φάουσαν σάλπες!!! Εν τεράστιες.
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Σήμερα επήα για ένα δύωρο, με ένα καλάμι για πατωτό, απο τις 10:00 το πρωϊ μέχρι τις 12.
Ένα σωρό μικρά...κουνελλόψαρα.
Στο βραχίονα του Holiday Inn, Λεμεσό.
Εν πάμε καθόλου καλά.
Ένα σωρό μικρά...κουνελλόψαρα.
Στο βραχίονα του Holiday Inn, Λεμεσό.
Εν πάμε καθόλου καλά.
Ψαρεμα σημερα στην περιοχη του Afrodite Hills. Στην παραλια ειδα 3 σορκους νεκρους στο σημειο που σπαζει το κυμμα, εφατσαραν και φρεσκοι, λετε να επεσε δυναμιτης παλε?. Ηταν οι πιο μεγαλοι σορκοι που ειδα ποτε μου 
Esox Lucius
- sea-hunter
ρε α8κιασερε παεις κανενα spinning το απογευμα?Greg wrote:Ψαρεμα σημερα στην περιοχη του Afrodite Hills. Στην παραλια ειδα 3 σορκους νεκρους στο σημειο που σπαζει το κυμμα, εφατσαραν και φρεσκοι, λετε να επεσε δυναμιτης παλε?. Ηταν οι πιο μεγαλοι σορκοι που ειδα ποτε μου
Last edited by sea-hunter on Tue Oct 28, 2008 6:43 pm, edited 1 time in total.
Keep Walking...Keep Fishing!!
Ρε φίλε, είσαι Καβάλα??? Την άλλη Τετάρτη θα είμαι τζικάτο για 8 ημέρες, για τερατόλιτσες τζαι γοφάρκα.....since1984 wrote:Σάλπες πιασμένες με εγγλέζικο στην Καβάλα
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
9:00 - 12:00 ανατολική Λεμεσός.
Ένας ωραίος μούρμουρος (πρέπει να εν πάνω που 400-500 γρ.) που ερούφησε το μονοδόλι τζιαι έκρυψε όπως τον αλουπό.
Κάμποσα μουρμουρούθκια που επήαν πίσω, τζιαι τίποτε άλλο.
Είχα τζιαι θκυό καλά τσιμπήματα που εν επιαστηκαν.
Η θάλασσα ήταν φουσκωμένη, αν ήταν πιό "καθαρός" ο τζιαιρός (άστραφτε τζιαι εβρόντα πολλά) μπορεί να ήταν καλλύττερα τα πράματα.
Νομίζω εννα αρκέψω να δολώνω τζιαι καμιά σαρδέλλα, σάννα τζιαι είδα σαματά μπροστά μου σε κάποια φάση (λαβράκια;).
Ένας ωραίος μούρμουρος (πρέπει να εν πάνω που 400-500 γρ.) που ερούφησε το μονοδόλι τζιαι έκρυψε όπως τον αλουπό.
Κάμποσα μουρμουρούθκια που επήαν πίσω, τζιαι τίποτε άλλο.
Είχα τζιαι θκυό καλά τσιμπήματα που εν επιαστηκαν.
Η θάλασσα ήταν φουσκωμένη, αν ήταν πιό "καθαρός" ο τζιαιρός (άστραφτε τζιαι εβρόντα πολλά) μπορεί να ήταν καλλύττερα τα πράματα.
Νομίζω εννα αρκέψω να δολώνω τζιαι καμιά σαρδέλλα, σάννα τζιαι είδα σαματά μπροστά μου σε κάποια φάση (λαβράκια;).
φιλε δοκιμασε φιλεττο κεφαλου η κατι αλλο εκτος που σαρδελλα
Esox Lucius