Κυπρίνος=Carp έννεν !! ???
Επήρεν με μια φορά ο ξάδερφος (εγγλεζοκυπραίος) που εσποούδαζα Αγγλία να ψαρέψουμε σε ιδιωτικη΄λίμνη...
επήεν ο ευγενής Εγγλέζος με το Κυπραίο ψάρεμα...εψαρέφκαμεν με boilies, πολυμπιφ, σιταροπούλλα και ψουμούιν (ίσιεν ήλιο τζαι ετσιμπούσαν επιφάνεια τα καρπούθκια, ήντα καρπούθκια..ήταν σαν τα θωρηκτά !!!)
να μεν τα πολυλοώ, έκατσε μου ένας Κάρπος...ώστι να πει τζαι να δεί Βζζζζζζζζζζζζζζ !!!! 10 δευτερόλεπτα είχα τον πόξω !!!!
Ελύσσιασε ο ξάδερφος να με φάει γιατί ήμουν πολλά rough...οι υπόλοιποι ευγενείς Εγγλέζοι εθωρούσαν με σα παλαβοί !!!! χεχεχεχ ήντα έξερα ο καημένος που τούντα ευγενικά ψαρέματα !!!!
το πιο λυπητερό....είπεν μου ο ξάδερφος να βάλω το δαχτύλιν μου μέστο στόμα του Κυπρίνου και να μεν φοβηθώ...το έκαμα τζαι ο κουμπάρος αντάκωσε πιππίλλημα του δαχτύλου μου ....Χμμμμμ .... μεν σκεφτείτε τίποτε πονηρό αν πιάσετε κανένα αναλόγου size στόματος με το 'καλαμούιν΄σας
Εν ολίγης.... Εδίχτην του ο κυπραίος του Κυπρίνου.... ώστει να πει Κρομμύν έφκαλα τον πόξω !!!! Κυπρινομηχανή :0 Γιώρκος 1: