Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

MariosK

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by MariosK »

(CyBasser) wrote: Ε, καλό να δοκιμάσουμεν τίποτε άλλο. Νομίζω εν το γυρίν του γύρου ή του οφτού κλέφτικου. Να ειδοποιήσουμεν και τον Γιώρκο που του την εγύρισε στες μπυραρίες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φυσικά εγώ ελάλουν σας αντί για αμερικάνους τζαι κορδέλλες τζαι γαρίδες να εβάλαμεν κομμάτι πίτσα για δόλωμα αλλά εν με ακούετε :lol: :lol: Έθελεν γατόψαρα να δεις πως κάμνουν την πίτσα γιάωμα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. Όπως είπεν τζε ο caveman "εν έχουμεν υπόθεση". Στο τέλος εν να μας λυπηθούν τα ψάρκα τζε να αρκέψουν να φκένουν έξω μόνα τους. Τζε τζιαμέ παίζετε αν θα καταφέρουμεν να τα πιάσουμεν :P.

Greg

Post by Greg »

Κοπελλια... εννα βαλεται καμια φοτο με κανενα ψαρι τζιε να παραιτησεται να πεζεται πελλο?? ατε νικ βαλε τζινα ουλλα τα τερατα που εφκαλες
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

Greg wrote:Κοπελλια... εννα βαλεται καμια φοτο με κανενα ψαρι τζιε να παραιτησεται να πεζεται πελλο??
catch and release εχτές... καμπόσους τέθκιους μαζι με τον fishandchips, έννεν θάλασσα αλλά εν ψάρι πάλε :lol:
Image
Image
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

caveman

Post by caveman »

Τραβούν πάρα πολλά σε τούντο σάϊζ, σε αναλογία με ψάρκα της θάλασσας... θα έλεγα ότι τραβούν σαν τον σορκό! Ίσως τζαι παραπάνω. Το άλλο Σάβατο θα είμαστεν τζιαμέ πάλε με τον Πέτρο τζαι ακόμα 3 φίλους... αν θέλει κανένας νάρτει... ας έρτει.
==ΤΟΥΡΝΑ==

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

caveman wrote:Τραβούν πάρα πολλά σε τούντο σάϊζ, σε αναλογία με ψάρκα της θάλασσας... θα έλεγα ότι τραβούν σαν τον σορκό! Ίσως τζαι παραπάνω.
ΊΣΩΣ???? Ρε Cave, αλόπως περιπαίζεις μας! Συγκρίνεται το τράβημα του σορκού με την έκρηξη δύναμης του Κυπρίνου? Δοκίμασε με εγγλέζικο να πιάσεις κυπρίνο τζαι σορκό του κιλού (με τον ίδιο εξοπλισμό) τζαι εννα θυμηθείς τι θα πεί η κυπρινομηχανή. Βέβαια, να πούμε την αλήθεια, ο σορκός κάμνει "κκελέδες" ενώ ο κυπρίνος εν απίστευτο τράβημα με ελαφρές κκελέδες. Όμως από άποψη δυσκολίας, εν συγκρίνεται - πολλά πιο δύσκολος ο κυπρίνος να τον φκάλεις έξω...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

(CyBasser) wrote:
caveman wrote:Τραβούν πάρα πολλά σε τούντο σάϊζ, σε αναλογία με ψάρκα της θάλασσας... θα έλεγα ότι τραβούν σαν τον σορκό! Ίσως τζαι παραπάνω.
ΊΣΩΣ???? Ρε Cave, αλόπως περιπαίζεις μας! Συγκρίνεται το τράβημα του σορκού με την έκρηξη δύναμης του Κυπρίνου? Δοκίμασε με εγγλέζικο να πιάσεις κυπρίνο τζαι σορκό του κιλού (με τον ίδιο εξοπλισμό) τζαι εννα θυμηθείς τι θα πεί η κυπρινομηχανή. Βέβαια, να πούμε την αλήθεια, ο σορκός κάμνει "κκελέδες" ενώ ο κυπρίνος εν απίστευτο τράβημα με ελαφρές κκελέδες. Όμως από άποψη δυσκολίας, εν συγκρίνεται - πολλά πιο δύσκολος ο κυπρίνος να τον φκάλεις έξω...
Ειδικά με τα λεπτοκαλαμούθκια μου η αίσθηση γίνεται παραίσθηση :lol: :lol: :lol: προτιμώ τα,και το ψάρεμα του κιπρίνου όντως εν ωραίο
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Giorkos

Post by Giorkos »

Κυπρίνος=Carp έννεν !! ???

Επήρεν με μια φορά ο ξάδερφος (εγγλεζοκυπραίος) που εσποούδαζα Αγγλία να ψαρέψουμε σε ιδιωτικη΄λίμνη...

επήεν ο ευγενής Εγγλέζος με το Κυπραίο ψάρεμα...εψαρέφκαμεν με boilies, πολυμπιφ, σιταροπούλλα και ψουμούιν (ίσιεν ήλιο τζαι ετσιμπούσαν επιφάνεια τα καρπούθκια, ήντα καρπούθκια..ήταν σαν τα θωρηκτά !!!)

να μεν τα πολυλοώ, έκατσε μου ένας Κάρπος...ώστι να πει τζαι να δεί Βζζζζζζζζζζζζζζ !!!! 10 δευτερόλεπτα είχα τον πόξω !!!! :lol: :lol: :lol:

Ελύσσιασε ο ξάδερφος να με φάει γιατί ήμουν πολλά rough...οι υπόλοιποι ευγενείς Εγγλέζοι εθωρούσαν με σα παλαβοί !!!! χεχεχεχ ήντα έξερα ο καημένος που τούντα ευγενικά ψαρέματα !!!!

το πιο λυπητερό....είπεν μου ο ξάδερφος να βάλω το δαχτύλιν μου μέστο στόμα του Κυπρίνου και να μεν φοβηθώ...το έκαμα τζαι ο κουμπάρος αντάκωσε πιππίλλημα του δαχτύλου μου ....Χμμμμμ .... μεν σκεφτείτε τίποτε πονηρό αν πιάσετε κανένα αναλόγου size στόματος με το 'καλαμούιν΄σας :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εν ολίγης.... Εδίχτην του ο κυπραίος του Κυπρίνου.... ώστει να πει Κρομμύν έφκαλα τον πόξω !!!! Κυπρινομηχανή :0 Γιώρκος 1: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

caveman

Post by caveman »

Οι κυπρίνοι της Αγγλίας εν νάκκον νοθροί ρε Γιόρκο :mrgreen:

Οι κυπρέϊκοι εν "σούμαχερ"! Ρώτα μας... πώσα κοψήματα εφάμεν πάσε πενηντάρες μισήνες, αλλά ακόμα... τζαι πόσα καλάμια εχαθήκαν!!
==ΤΟΥΡΝΑ==

Giorkos

Post by Giorkos »

caveman wrote:.. τζαι πόσα καλάμια εχαθήκαν!!
τώρα που το λές θυμάμαι όταν είμουν στρατό στο Λιοπέτρι, στο φυλάκιο της αχνας, (προ τον γνωστών επισοδείων :mrgreen: )

ήβραν τα κοπέλλια του φυλακίου ένα καλάμι στο νερό που είχε μηχανούα και το πήραν...επηαίνεαν ψάρεμα και όταν το έμαθε ο λαχογός το έπιασε και το έσπασε και το επέταξε μες τσ χωράφκια...είπαν μου το τα κοπέλλια και επήα και το εήρα...το καλάμι ήταν σπασμένο (ούτε τη μάρκα ήταν θυμάμαι) αλλά η μηχανούα ήταν μία Shimano Aero GT απότι θυμάμαι..καμιά σχέση με οποιαδήποτε άλλη μηχανούα είχα ποτέ μου.... λογικά και το καλάμι πρέπει να ήταν 'καθαρόαιμο' αλλά εν ήξερα !!!! χεχεχεχεχ εν τζαι ήταν κανενός που σας ελπίζω ????? (η μηχανούα ούτε καν ξέρω που είναι τωρά :x )
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Ακόμα ένα τρίωρο casting session προψές στην Λάρνακα, φαίνεται άρχισε κάτι να κινείται. Βγήκε ένας μούρμουρος 27εκ, και μια τσιπούρα μισόκιλη, ενώ έχασα κάτι πολύ γερό από δική μου ατζαμοσύνη (ξέχασα τελείως κλειστά τα φρένα με αποτέλεσμα να μου κόψει το 27ρι παράμαλλο). Η τσιπούρα ήταν "καθαρόαιμο", με έντονο μαύρο, χρυσαφί, και κόκκινο στα βραγχιακά καλύμματα, καθώς και το χρυσό σημάδι πάνω από τα μάτια....

MariosK

Post by MariosK »

(CyBasser) wrote:Ακόμα ένα τρίωρο casting session προψές στην Λάρνακα, φαίνεται άρχισε κάτι να κινείται. Βγήκε ένας μούρμουρος 27εκ, και μια τσιπούρα μισόκιλη, ενώ έχασα κάτι πολύ γερό από δική μου ατζαμοσύνη (ξέχασα τελείως κλειστά τα φρένα με αποτέλεσμα να μου κόψει το 27ρι παράμαλλο). Η τσιπούρα ήταν "καθαρόαιμο", με έντονο μαύρο, χρυσαφί, και κόκκινο στα βραγχιακά καλύμματα, καθώς και το χρυσό σημάδι πάνω από τα μάτια....
Ρε μα επίες που τα 24εκ στα 27 μονομιάς :mrgreen:??? Εγώ περιμένω ακόμα τον 25αρι τζε 26αρι το μούρμουρο :mrgreen:.

Someone

Post by Someone »

Κοπέλια, όντως κάτι άρχισε να κινείται.
Εψές σε δύωρο βραδυνό ψάρεμα με τη γυναίκα μου, ανατολική περιοχή Λεμεσού, εφκήκε ένας ωραίος μούρμουρος τριών και μισό πακέτων τσιγάρων σε μήκος τζιαι ακόμα 5-6 πιό μικροί οι οποίοι επήαν πίσω πλην ενός που "εκλάταρε" ώσπου να φκεί έξω (δύο και κάτι πακέτων τσιγάρων).

1 πακέτο τσιγάρων είναι 8-9 πόντοι απο ό,τι είδα σπίτι.
:lol:

Το ωραίο με το μούρμουρο ήταν ότι επετάσσετουν όπως την πέστροφα ώσπου να φκεί έξω.
Επίσης, όλες οι τσιμπιές στο καλάμι που είχα φωσφορούχο βαρίδι.

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

MariosK wrote:
Ρε μα επίες που τα 24εκ στα 27 μονομιάς :mrgreen:??? Εγώ περιμένω ακόμα τον 25αρι τζε 26αρι το μούρμουρο :mrgreen:.
Ρε Μάριε, τελευταίες δύο εξορμήσεις εν έφκαλα μούρμουρο της προκοπής. Ήταν οι νύκτες του 25ρη και του 26ρη. Τωρά επόμενη εξόρμηση εν του 28ρη! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

Someone wrote:Κοπέλια, όντως κάτι άρχισε να κινείται.
Εψές σε δύωρο βραδυνό ψάρεμα με τη γυναίκα μου, ανατολική περιοχή Λεμεσού, εφκήκε ένας ωραίος μούρμουρος τριών και μισό πακέτων τσιγάρων σε μήκος τζιαι ακόμα 5-6 πιό μικροί οι οποίοι επήαν πίσω πλην ενός που "εκλάταρε" ώσπου να φκεί έξω (δύο και κάτι πακέτων τσιγάρων).

Το ωραίο με το μούρμουρο ήταν ότι επετάσσετουν όπως την πέστροφα ώσπου να φκεί έξω.
φιλε εγω αρχισα να αμφισβητω αν εισαι εσυ που φκαλεις ψαρι ή η γυναικα σου :!: :D :D
αμπα τζαι φκαλει τα τζηνη τζαι λαλεις μας οτι εφκαλες :?: :D :D
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

Someone

Post by Someone »

PeRoUkKaS wrote:
Someone wrote:Κοπέλια, όντως κάτι άρχισε να κινείται.

φιλε εγω αρχισα να αμφισβητω αν εισαι εσυ που φκαλεις ψαρι ή η γυναικα σου :!: :D :D
αμπα τζαι φκαλει τα τζηνη τζαι λαλεις μας οτι εφκαλες :?: :D :D
Όι ρε, τούτα εγώ τα έφκαλα.
Τζιήνη έκαμε κατάληψη της καρέκλας τζιαι έπινε φραπέδες.

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”