φιλοι μου.. ευχαριστω για τα καλα σας λογια. εν μπορειται να ξερεται ποση χαρα εκαμα που εφκαλα τουτο τερας εξω. Ρε νικ τα εργσλεια μου ηταν ενα καλαμι δισπαστο με action 0.5-1/1.2 oz spinning που επιασα που το φιλο το Cybasser, μηχανουα 3500 και νημα 0.11μμ. Πηγα ψαρεμα σε ενα σημειο kalo. Tις πρωτες 2 ωρες ηταν ο τοπος γεματος χελωνες

αλλαξα 3 ποστα και παλε εβλεπα χελωνες να κολυμπουν μπροστα μου. Εκατσα να καμω ενα τσιγαρο, αγανακτησμενος ετοιμος να φυω. μεχρι που ειδα μια σφυρνα 3κιλη να σχιζει μες το κυμμα τελλια μπροστα μου! Ετσι αρχισα αμεσως το spinning περκει φκαλω καμιαν. Σε μια φασι ομως εκτυπισεν τουτο το τερας. που αμεσως εκαταλαβα πως ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΥΡΝΑ!. Ετραβαν ετραραν μου μου μησινα που παρα λιγο να μου ληψει τη μησινα που το καρουλλι..ετσι εβαλα το χερι μου πανω στο spool τις μηχανης για να μεν τραβα αλλο (οπως σε κατι βιντεο στο youtube

). Στα 6 περιπου λεπτα μαχης ετραβησεν μου 3 φορες με ολην του την δυναμη, σε μια φαση ελεα πουμεσα μου 'Ας δω τι ψαρι μου εκτυπισε και ας φιει υστερα'.. Ετσι για να μεν μου μινει η απορεια

.. αμαν το εφερα εξω στα ξεβαθα και ειδα τζινην ουλλη την κκελλεν του..εμπικα μεσα τζιε ετραβησα το εξω

.
Φιλοι μου..Το ψαρεμα εινα 90% υπομονη, 9% τυχη και 1% τεχνη...και το μονο που διαφερει απο ατομο σε ατομο ειναι η τυχη