Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

caveman

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by caveman »

no-nick wrote: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΦΑΣΗΣ
έχει φάση η όλη ιστορία... αν έσιει όρεξη να μας την γράψη ενάταν καλά...
no-nick wrote: τι εργαλεια χρησημοπιησες,
Ε φίλε, εν η κουβέντα που έγραψα ποιο πάνο, αλλά απότι φέναιτε εν την έπιασεν το μμάτι σου.... μόνο το ψάρι είδες :lol:

πολλές ευχαριστίες στον ΝΤΙΝΟ :!: :arrow: :arrow:

www.anglermania.com
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Greg

Post by Greg »

φιλοι μου.. ευχαριστω για τα καλα σας λογια. εν μπορειται να ξερεται ποση χαρα εκαμα που εφκαλα τουτο τερας εξω. Ρε νικ τα εργσλεια μου ηταν ενα καλαμι δισπαστο με action 0.5-1/1.2 oz spinning που επιασα που το φιλο το Cybasser, μηχανουα 3500 και νημα 0.11μμ. Πηγα ψαρεμα σε ενα σημειο kalo. Tις πρωτες 2 ωρες ηταν ο τοπος γεματος χελωνες :x αλλαξα 3 ποστα και παλε εβλεπα χελωνες να κολυμπουν μπροστα μου. Εκατσα να καμω ενα τσιγαρο, αγανακτησμενος ετοιμος να φυω. μεχρι που ειδα μια σφυρνα 3κιλη να σχιζει μες το κυμμα τελλια μπροστα μου! Ετσι αρχισα αμεσως το spinning περκει φκαλω καμιαν. Σε μια φασι ομως εκτυπισεν τουτο το τερας. που αμεσως εκαταλαβα πως ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΥΡΝΑ!. Ετραβαν ετραραν μου μου μησινα που παρα λιγο να μου ληψει τη μησινα που το καρουλλι..ετσι εβαλα το χερι μου πανω στο spool τις μηχανης για να μεν τραβα αλλο (οπως σε κατι βιντεο στο youtube :mrgreen: ). Στα 6 περιπου λεπτα μαχης ετραβησεν μου 3 φορες με ολην του την δυναμη, σε μια φαση ελεα πουμεσα μου 'Ας δω τι ψαρι μου εκτυπισε και ας φιει υστερα'.. Ετσι για να μεν μου μινει η απορεια :twisted: .. αμαν το εφερα εξω στα ξεβαθα και ειδα τζινην ουλλη την κκελλεν του..εμπικα μεσα τζιε ετραβησα το εξω :twisted: :twisted: :twisted:.

Φιλοι μου..Το ψαρεμα εινα 90% υπομονη, 9% τυχη και 1% τεχνη...και το μονο που διαφερει απο ατομο σε ατομο ειναι η τυχη ;)
Last edited by Greg on Sun Jul 06, 2008 6:48 pm, edited 1 time in total.
Esox Lucius

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Greg wrote:αμαν το εφερα εξω στα ξεβαθα και ειδα τζινην ουλλη την κκελλεν του..εμπικα μεσα τζιε ετραβησα το εξω :twisted: :twisted: :twisted:.

touto 8imizi mou kati ahahahaahahahaha

proti fora se 8oro na xamogelas se fotografia :D

mprabo re file , euxome to epomeno na ine tis oikogenias jack!!!!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Greg wrote:φιλοι μου.. ευχαριστω για τα καλα σας λογια. εν μπορειται να ξερεται ποση χαρα εκαμα που εφκαλα τουτο τερας εξω. Ρε νικ τα εργσλεια μου ηταν ενα καλαμι δισπαστο με action 0.5-1/1.2 oz spinning που επιασα που το φιλο το Cybasser, μηχανουα 3500 και νημα 0.11μμ. Πηγα ψαρεμα σε ενα σημειο που με εκατευθηνε ο fishing partner mou o caveman, Tις πρωτες 2 ωρες ηταν ο τοπος γεματος χελωνες :x αλλαξα 3 ποστα και παλε εβλεπα χελωνες να κολυμπουν μπροστα μου. Εκατσα να καμω ενα τσιγαρο, αγανακτησμενος ετοιμος να φυω. μεχρι που ειδα μια σφυρνα 3κιλη να σχιζει μες το κυμμα τελλια μπροστα μου! Ετσι αρχισα αμεσως το spinning περκει φκαλω καμιαν. Σε μια φασι ομως εκτυπισεν τουτο το τερας. που αμεσως εκαταλαβα πως ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΥΡΝΑ!. Ετραβαν ετραραν μου μου μησινα που παρα λιγο να μου ληψει τη μησινα που το καρουλλι..ετσι εβαλα το χερι μου πανω στο spool τις μηχανης για να μεν τραβα αλλο (οπως σε κατι βιντεο στο youtube :mrgreen: ). Στα 6 περιπου λεπτα μαχης ετραβησεν μου 3 φορες με ολην του την δυναμη, σε μια φαση ελεα πουμεσα μου 'Ας δω τι ψαρι μου εκτυπισε και ας φιει υστερα'.. Ετσι για να μεν μου μινει η απορεια :twisted: .. αμαν το εφερα εξω στα ξεβαθα και ειδα τζινην ουλλη την κκελλεν του..εμπικα μεσα τζιε ετραβησα το εξω :twisted: :twisted: :twisted:.

Φιλοι μου..Το ψαρεμα εινα 90% υπομονη, 9% τυχη και 1% τεχνη...και το μονο που διαφερει απο ατομο σε ατομο ειναι η τυχη ;)
Άτε ρε Greg! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ (ή μάλλον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ) :!: :!: :!: :!: :!:
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ΑΞΙΖΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :D :D :D :D
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

marios
Site Admin

Post by marios »

CyBasser wrote:
Greg wrote:φιλοι μου.. ευχαριστω για τα καλα σας λογια. εν μπορειται να ξερεται ποση χαρα εκαμα που εφκαλα τουτο τερας εξω. Ρε νικ τα εργσλεια μου ηταν ενα καλαμι δισπαστο με action 0.5-1/1.2 oz spinning που επιασα που το φιλο το Cybasser, μηχανουα 3500 και νημα 0.11μμ. Πηγα ψαρεμα σε ενα σημειο που με εκατευθηνε ο fishing partner mou o caveman, Tις πρωτες 2 ωρες ηταν ο τοπος γεματος χελωνες :x αλλαξα 3 ποστα και παλε εβλεπα χελωνες να κολυμπουν μπροστα μου. Εκατσα να καμω ενα τσιγαρο, αγανακτησμενος ετοιμος να φυω. μεχρι που ειδα μια σφυρνα 3κιλη να σχιζει μες το κυμμα τελλια μπροστα μου! Ετσι αρχισα αμεσως το spinning περκει φκαλω καμιαν. Σε μια φασι ομως εκτυπισεν τουτο το τερας. που αμεσως εκαταλαβα πως ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΥΡΝΑ!. Ετραβαν ετραραν μου μου μησινα που παρα λιγο να μου ληψει τη μησινα που το καρουλλι..ετσι εβαλα το χερι μου πανω στο spool τις μηχανης για να μεν τραβα αλλο (οπως σε κατι βιντεο στο youtube :mrgreen: ). Στα 6 περιπου λεπτα μαχης ετραβησεν μου 3 φορες με ολην του την δυναμη, σε μια φαση ελεα πουμεσα μου 'Ας δω τι ψαρι μου εκτυπισε και ας φιει υστερα'.. Ετσι για να μεν μου μινει η απορεια :twisted: .. αμαν το εφερα εξω στα ξεβαθα και ειδα τζινην ουλλη την κκελλεν του..εμπικα μεσα τζιε ετραβησα το εξω :twisted: :twisted: :twisted:.

Άτε ρε Greg! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ (ή μάλλον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ) :!: :!: :!: :!: :!:
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ΑΞΙΖΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :D :D :D :D
X2 :wink: :!:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Panikos

Post by Panikos »

Greg μπράβο :!: :!: :!: :!: είσαι αρχηγός και εις ανωτερα :D :D

Τζίμης Πανούσης .... ολέ ολέ ολέ :D :D :D

SiliS

Post by SiliS »

Μπραβο για το λαβρακα....αλλα αν μας πεις και το τεχνητο....τοτε ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
I d rather be fishing!!!

Someone

Post by Someone »

Μπράβο ρε κοπέλια.
ΜΠΡΑΒΟ.

MariosK

Post by MariosK »

Συγχαρητήρια Greg :D. Πολλά δυνατό ψάρι :D.

Pambs

Post by Pambs »

νομιζω πρεπει να μας καμεις κανενα τραινινγκ. εν το μεταξυ εγω μονο λιτσες ξερω να πιανω με σπιννινγκ με μεγαλη ταχυτητα περιστροφης και πεξιματα του καλαμιου. Το λαβρακι θελει και τζεινο γρηγορες περιστροφες?

Greg

Post by Greg »

panikos wrote:Greg μπράβο :!: :!: :!: :!: είσαι αρχηγός και εις ανωτερα :D :D

Ενας ηταν ο αρχηγος του spinning φιλε..αλλa δυστυχως δεν επρολαβαμε να παμε ψαρεμα μαζι του... RESPECT
Esox Lucius

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Greg wrote:

Ενας ηταν ο αρχηγος του spinning φιλε..αλλa δυστυχως δεν επρολαβαμε να παμε ψαρεμα μαζι του... RESPECT
Αιωνία του η μνήμη.... Πάντως τα γουφάρια, οι λίτσες, τα λαβράκια, και οι σφύρνες εν νομίζω να ελυπηθήκαν. Ο άνθρωπος ήταν μάνα στην θάλασσα. Θα παραμείνει πρότυπο....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Pambs

Post by Pambs »

CyBasser wrote:
Greg wrote:

Αιωνία του η μνήμη.... Πάντως τα γουφάρια, οι λίτσες, τα λαβράκια, και οι σφύρνες εν νομίζω να ελυπηθήκαν. Ο άνθρωπος ήταν μάνα στην θάλασσα. Θα παραμείνει πρότυπο....
Πειτε μας και μας που δεν τον γνωριζουμε ποιος ειναι?

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

και μονο οτι φοραει παραλλαγη για spinn,respect!

caveman

Post by caveman »

Greg wrote:

Ούτε εγώ επεία μαζί του ψάρεμα, αλλά εμειλίσαμεν λίγες φορές σε κατάστημα με είδη αλιείας....Ήταν θεός στο σπίνινγκ :!: :!: :!: Αιωνία του η μνήμη :( Εκτός από τα διάφορα λιτσοειδή, σφύρνες και λαβράκια, ήταν μόνος άθρωπος στην Λεμεσό που έπιανε στο σπίνινγ ΜΙΝΕΡΙΑ και ΓΟΦΑΡΙΑ :!: Θεός μακαρίσει τον.

Σειρά αν τζαι σήμμερα χαζίρην να φκάλεις το πιο μεγάλο γοφάρι της επαρχίας μας :twisted: ....εύχομαι σου να πιάσεις τζαι γοφάρι τζαι λαβράκι σαν αυτά της φώτο :!:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”