"Περί Aνέμων και Yδάτων"

konstantinos kalogir

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by konstantinos kalogir »

Παράνοια, παράνοια.. εν θα βρέξει, μόνο αέρα εν να εσχει!!! :clap: :clap: :clap: Πολλά δυνατός ρε φίλε, καλή προσπάθεια μπράβο (και άπεχτο βιτεούι)

Greg

Post by Greg »

χαχαχαχαχα εν παιζεται το βιντεο... εισαι αρρωστος!

ps: καλα ρε μ.....α? 3 μερες εβρεχε σας, επειραζε σε να χεις ενα παλιοαδιαβροχο? :lol:

εν πειραζει, θα τα πουμε ξανα στο fall tournament, να λαβω και γω μερος να ρθω πρωτος που το τελος
Esox Lucius

sifu-nas

Post by sifu-nas »

Αρρωστε μου δεν πεζεσε!!! αχαχαχ πλατσιουριζεις οπως το μωρο :lol:

MariosK

Post by MariosK »

Ρε φίλε μόνο δαμέ στις περιοχές μας έβρεχεν :lol: :lol: :lol:! Έπιασεν με η μάνα μου που μινίσκει 10 λεπτά παράκατω και λαλεί μου πως και εν έπιες κανένα ψάρεμα έτσι ωραία μέρα?!!! Λαλώ τις έχει που το πρωί που βρέχει τζε εν με πίστευκεν :lol: :lol: :lol:

Χαμπή σημασία έχει ότι επέρασες καλά ρε φίλε :clap: :clap: :clap:

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Με την βροχή τα λαυράκια έρχονται στα ρηχά και είναι πολύ επιθετηκά! Όσοι εμήναν μέχρι τες πέντε εφκάλαν πολλά! Έτσι έππεσα στην 9η θέση(από τους 14ς).
Μια χαρά! :D[/quote]

Είσαι θηρίο ρε Χαμπή! Μπράβο σου!!!! :)
άξιος, άξιος!

caveman

Post by caveman »

Να σα στεν καλά κοπέλλια!

Τες θερμότατες μου ευχαριστίες στον Πόλυ PMοutdoors για την όλη βοήθεια και το σπονσάρισμα :!: :!:
Χάρις στις νέες εισαγωγές του απόκτησα νέο αγαπημένο δόλωμα :lol: τις καραβιδούες του huddlestone... πάνω σε stand up jig είναι δολοφονικές!! Εφκάλαν μου τα πιο πολλά ψάρκα στον διαγωνισμό!

Έζησα πολλά δυνατές τζαι ωραίες εμπειρίες πάλε!

Κούρρη είδα τα ούλλα που τον Dmitrι....
Πάει ο Μιχαήλ ένα σημείο, πιάνει ένα θηρίο... κόφκει του τα! Πάει να το δοκιμάσει τζαι ο Δημήτρης... πιάνει το... κόφκει του τα... μετά από λίγο ξανα πιάνει το, φκάλει το πάνω ένα θηρίο γύρο στα 2.800κιλά, ανοίγει το στόμα του και τι βλέπει? Δύο λίντερ να βγαίνουν από τον οισοφάγο!!! Ήταν αυτά που τους έκοψε... :shock: :shock: :shock: Όπως ήταν δολωμένα τα δολώματα η μύτη του αγκιστριού ήταν καλυμμένη έτσι ετράβησεν τα σιγά σιγά τζαι έφκαλεν τα! :o Μετά το μέτρημα και την φώτο επίεν πίσω.... τζαι γω τα πισόν του την Τρίτη :lol: :lol: :lol: θέλω πολλά να το πιάσω το συγκεκριμένο!!! :o :mrgreen:

Ασπρόκρεμμο παρά τις βροχές ε περάσαμε πολλά ωραία...

Όταν επέστρεψα στο αυτοκίνητο στο σημείο έναρξης του αγώνα... άλλοι 4ς τα είχαν παρατήσει επίσης...
Εύκαλα τα βρεμένα, τζαι τα παπούτσια τζαι έβαλα τα αδιάβροχα... που είχα αφήσει πίσω! οπόταν φωνάζουν μου τα κοπέλλια για να μου πουν πως χρειαζούμαστεν επειγόντως βότκα!
Οπόταν εξεκίνησα με τον ΣεργέΪ σε αναζήτηση περιπτέρου ή σουπερμαρκετ... βρίσκουμεν ένα σουπερμαρκετ τζαι κατεβαίνουμε... εγώ με τα αδιάβροχα τζαι ανιπόλυτος αχαχαχα τζαι ο Σεργέϊ ημίγυμνος που πάνω με μούσιεμα παντελόνι και παπούτσια αχαχαα συνεννόηση... άσε! Μισά βουλγάρικα μισά Ρώσσικα... έχασεν το φως της η πωλήτρια....!!! Σε κάποια φάση εφάνηκεν μου να μηλά ύποπτα/χαμιλόφωνα στο τηλέφωνο αχαχαχαχααα
Τεσπα, επιάμεν τα ουϊσκια μας, ένα ψωμί μαύρο τζαι κρεας χοιρομέρι ε στραφήκαμε στο φράγμα τζαι ε πιττόσαμεν παρέα με τους άλλους.

Ήταν κάπως καταστροφή με την βροχή αλλά έκαμα νέους, πολλά καλούς, πολλά δυνατούς φίλους! Τζαι η αξία του τουρνουά πάνω που ούλλα τούτη είναι!

Ωραίες αναμνήσεις τζαι πολλά δυνατές φιλίες! Αυτά μένουν, αυτά αξίζουν!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Well Done Cave!

Respect!

:clap: :clap: :clap:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

C&R

Post by C&R »

caveman wrote:Να σα στεν καλά κοπέλλια!

Τες θερμότατες μου ευχαριστίες στον Πόλυ PMοutdoors για την όλη βοήθεια και το σπονσάρισμα :!: :!:
Χάρις στις νέες εισαγωγές του απόκτησα νέο αγαπημένο δόλωμα :lol: τις καραβιδούες του huddlestone... πάνω σε stand up jig είναι δολοφονικές!! Εφκάλαν μου τα πιο πολλά ψάρκα στον διαγωνισμό!

Έζησα πολλά δυνατές τζαι ωραίες εμπειρίες πάλε!

Κούρρη είδα τα ούλλα που τον Dmitrι....
Πάει ο Μιχαήλ ένα σημείο, πιάνει ένα θηρίο... κόφκει του τα! Πάει να το δοκιμάσει τζαι ο Δημήτρης... πιάνει το... κόφκει του τα... μετά από λίγο ξανα πιάνει το, φκάλει το πάνω ένα θηρίο γύρο στα 2.800κιλά, ανοίγει το στόμα του και τι βλέπει? Δύο λίντερ να βγαίνουν από τον οισοφάγο!!! Ήταν αυτά που τους έκοψε... :shock: :shock: :shock: Όπως ήταν δολωμένα τα δολώματα η μύτη του αγκιστριού ήταν καλυμμένη έτσι ετράβησεν τα σιγά σιγά τζαι έφκαλεν τα! :o Μετά το μέτρημα και την φώτο επίεν πίσω.... τζαι γω τα πισόν του την Τρίτη :lol: :lol: :lol: θέλω πολλά να το πιάσω το συγκεκριμένο!!! :o :mrgreen:

Ασπρόκρεμμο παρά τις βροχές ε περάσαμε πολλά ωραία...

Όταν επέστρεψα στο αυτοκίνητο στο σημείο έναρξης του αγώνα... άλλοι 4ς τα είχαν παρατήσει επίσης...
Εύκαλα τα βρεμένα, τζαι τα παπούτσια τζαι έβαλα τα αδιάβροχα... που είχα αφήσει πίσω! οπόταν φωνάζουν μου τα κοπέλλια για να μου πουν πως χρειαζούμαστεν επειγόντως βότκα!
Οπόταν εξεκίνησα με τον ΣεργέΪ σε αναζήτηση περιπτέρου ή σουπερμαρκετ... βρίσκουμεν ένα σουπερμαρκετ τζαι κατεβαίνουμε... εγώ με τα αδιάβροχα τζαι ανιπόλυτος αχαχαχα τζαι ο Σεργέϊ ημίγυμνος που πάνω με μούσιεμα παντελόνι και παπούτσια αχαχαα συνεννόηση... άσε! Μισά βουλγάρικα μισά Ρώσσικα... έχασεν το φως της η πωλήτρια....!!! Σε κάποια φάση εφάνηκεν μου να μηλά ύποπτα/χαμιλόφωνα στο τηλέφωνο αχαχαχαχααα
Τεσπα, επιάμεν τα ουϊσκια μας, ένα ψωμί μαύρο τζαι κρεας χοιρομέρι ε στραφήκαμε στο φράγμα τζαι ε πιττόσαμεν παρέα με τους άλλους.

Ήταν κάπως καταστροφή με την βροχή αλλά έκαμα νέους, πολλά καλούς, πολλά δυνατούς φίλους! Τζαι η αξία του τουρνουά πάνω που ούλλα τούτη είναι!

Ωραίες αναμνήσεις τζαι πολλά δυνατές φιλίες! Αυτά μένουν, αυτά αξίζουν!
Σωστός, αυτά μένουν στο τέλος οι φιλιες και οι εμπειρίες.

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

christos nic wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:ρε κοπέλια...για εσαντανώθηκε το φόρουμ ,για εμπλέξαμεν τα! :D
ένεν τούτη η ενότητα για ψάρεμα γλυκού νερού?!!!! :D
Νικόλα....ξεκινούμε να πάμε πίσω να το πιάσουμε!!! :) :) :)
υγεία ρε φίλε!
απλά με κάτι τέτοιες εμπειρίες βλέπεις πως υπάρχουν όντως ψάρια στη θάλασα της Κύπρου και μάλιστα καλά! Θέλει σίγουρα πολύ υπομονή ,εξερεύνηση και πειραματισμό για αποτελέσματα,αλλά δεν μπορεί κάποιος να πει πως δεν υπάρχει τίποτα! :wink:
:oops: Φοιβο εχεις δικαιο ειναι αλλη ενοτητα αλλα δεν μπορουσα να μην ρωτησω λεπτομεριες :D συνχωρα με :) !!
Αν θα πατε τελικα πιανεις με και μενα τηλεφωνο!!ετσι παλεματα θελω να τα βλεπω!
Με τα τελευταια σου λογια συμφωνω απολυτα αλλα χρειαζετε παρα πολλυ εξερευνηση το θεμα γιατι ειναι παρα πολλα λιγα τα μερη που μπορουν να υπαρχουν επισκεψεις κατα την γνωμη μου ετσι μεγαλων ψαριων!ενα ομως να πιασης τετοιου μεγεθους απο ακτη και εκλεισες!
παιδια ζητω σε ολους συγγνωμη που εμπεικαμε σε λαθος ενοτητα και μιλουμε για αλλα πραματα.

πριν μεταφερουμε την κουβεντα στο περι ανεμων και υδατων στη σωστη ενοτητα θηελα απλα να πω στον φιλο μου Χριστο και στον plenom'metatopsarem? κοπιαστε να παμε οποτε θελετε spinning σε εκεινο τον τοπο εκει εννα περασουμε ωραια θα ειναι μια καλη εμπειρια.

Φιλε Χριστο οσο για το κοψιμο υπαρχουν 2 ενδεχομενα το ενα ειναι εκεινο που ειπες για τα φρενα. λιο πριν τα κεφαλια ηταν λιγο κλειστα αφου εβλεπα πως αν του αφηνα οσο νημα θα ηθελε σε καποια φαση θα μου επερνε ολο το νημα και να φιει. αλλα αν ποαμε στο αλλο ενδεχομενο που ειναι και το επικρατεστερο να εγινε. Την ωρα που εξεκινησε τα κεφαλια τα δυνατα εγω χαλαρωσα α φρενα αρκετα για να πιασει οσο νημα ηθελε το ψαρι και μετα μου τα εκοξε. Εγω νομιζω πως απο την μαχη καπου επροκληθηκε τριβη ειτε απο τα δοντια του ψαριου ειτε απο καποιο μερος του κορμιου του και εκει εγινε η ζημια και εκοψεν τα. Τα φρενα εν νομιζω να ηταν ο λογος αφου τις ωρες που ηθελε να τραβα εγω εδιουντου την ευκαιρια.

Η συνεχεια στην ενοτητα ψαρεμα απο ακτη :wink: :wink: :wink:

ξανα συγγνωμη στουςε φιλους του φορουμ για την φορτωση λαθος ενοτητας :roll: :roll: :roll: :roll:

caveman

Post by caveman »

Κοπελλια... επιδεί πιάννω αρκετά ΠΜ σχετηκά με το θέμα, να σας το γράψω δαμέ να το διαβάσετε για να μεν με γυρέφκετε άδικα..
Την μερα του Ασπροκρεμμου, που τα νερά, ήταν φυσικό επόμενο να κρούσει το κινητο! Έκλεισα το τζαι έβαλα το στην βαλίτσα αλλά εξέχασα να βγάλω την μπαταρία, οπόταν... εκαταστράφηκε!

Που βδομάδας θα πιάσω άλλο...
==ΤΟΥΡΝΑ==

plenom'metatopsarem?

παιδια ζητω σε ολους συγγνωμη που εμπεικαμε σε λαθος ενοτητα και μιλουμε για αλλα πραματα.

πριν μεταφερουμε την κουβεντα στο περι ανεμων και υδατων στη σωστη ενοτητα θηελα απλα να πω στον φιλο μου Χριστο και στον plenom'metatopsarem? κοπιαστε να παμε οποτε θελετε spinning σε εκεινο τον τοπο εκει εννα περασουμε ωραια θα ειναι μια καλη εμπειρια.

Φιλε Χριστο οσο για το κοψιμο υπαρχουν 2 ενδεχομενα το ενα ειναι εκεινο που ειπες για τα φρενα. λιο πριν τα κεφαλια ηταν λιγο κλειστα αφου εβλεπα πως αν του αφηνα οσο νημα θα ηθελε σε καποια φαση θα μου επερνε ολο το νημα και να φιει. αλλα αν ποαμε στο αλλο ενδεχομενο που ειναι και το επικρατεστερο να εγινε. Την ωρα που εξεκινησε τα κεφαλια τα δυνατα εγω χαλαρωσα α φρενα αρκετα για να πιασει οσο νημα ηθελε το ψαρι και μετα μου τα εκοξε. Εγω νομιζω πως απο την μαχη καπου επροκληθηκε τριβη ειτε απο τα δοντια του ψαριου ειτε απο καποιο μερος του κορμιου του και εκει εγινε η ζημια και εκοψεν τα. Τα φρενα εν νομιζω να ηταν ο λογος αφου τις ωρες που ηθελε να τραβα εγω εδιουντου την ευκαιρια.

Η συνεχεια στην ενοτητα ψαρεμα απο ακτη :wink: :wink: :wink:

ξανα συγγνωμη στουςε φιλους του φορουμ για την φορτωση λαθος ενοτητας :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote]

κανένα πρόβλημα ρε Νικόλα :)
Να κανονίσουμε γιατί όχι!

caveman

Post by caveman »

caveman wrote:Κοπελλια... επιδεί πιάννω αρκετά ΠΜ σχετηκά με το θέμα, να σας το γράψω δαμέ να το διαβάσετε για να μεν με γυρέφκετε άδικα..
Την μερα του Ασπροκρεμμου, που τα νερά, ήταν φυσικό επόμενο να κρούσει το κινητο! Έκλεισα το τζαι έβαλα το στην βαλίτσα αλλά εξέχασα να βγάλω την μπαταρία, οπόταν... εκαταστράφηκε!

Που βδομάδας θα πιάσω άλλο...
Κοπέλλια, επια άλλο κινητό αλλά δεν έχω τα νούμερα σας τωρά... στείλτε μου μηνύματα με το νούμερο σας
==ΤΟΥΡΝΑ==

Στάθης

Post by Στάθης »

:shifty:
no whey no gain

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

caveman wrote:Κοπέλλια, επια άλλο κινητό αλλά δεν έχω τα νούμερα σας τωρά... στείλτε μου μηνύματα με το νούμερο σας
:naughty: :naughty: :naughty: ΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

plenom'metatopsarem?

με τίποτα! :naughty: ...πάω με το κλίμα! :shifty:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”