Να σα στεν καλά κοπέλλια!
Τες θερμότατες μου ευχαριστίες στον Πόλυ PMοutdoors για την όλη βοήθεια και το σπονσάρισμα
Χάρις στις νέες εισαγωγές του απόκτησα νέο αγαπημένο δόλωμα

τις καραβιδούες του huddlestone... πάνω σε stand up jig είναι δολοφονικές!! Εφκάλαν μου τα πιο πολλά ψάρκα στον διαγωνισμό!
Έζησα πολλά δυνατές τζαι ωραίες εμπειρίες πάλε!
Κούρρη είδα τα ούλλα που τον Dmitrι....
Πάει ο Μιχαήλ ένα σημείο, πιάνει ένα θηρίο... κόφκει του τα! Πάει να το δοκιμάσει τζαι ο Δημήτρης... πιάνει το... κόφκει του τα... μετά από λίγο ξανα πιάνει το, φκάλει το πάνω ένα θηρίο γύρο στα 2.800κιλά, ανοίγει το στόμα του και τι βλέπει? Δύο λίντερ να βγαίνουν από τον οισοφάγο!!! Ήταν αυτά που τους έκοψε...

Όπως ήταν δολωμένα τα δολώματα η μύτη του αγκιστριού ήταν καλυμμένη έτσι ετράβησεν τα σιγά σιγά τζαι έφκαλεν τα!

Μετά το μέτρημα και την φώτο επίεν πίσω.... τζαι γω τα πισόν του την Τρίτη

θέλω πολλά να το πιάσω το συγκεκριμένο!!!
Ασπρόκρεμμο παρά τις βροχές ε περάσαμε πολλά ωραία...
Όταν επέστρεψα στο αυτοκίνητο στο σημείο έναρξης του αγώνα... άλλοι 4ς τα είχαν παρατήσει επίσης...
Εύκαλα τα βρεμένα, τζαι τα παπούτσια τζαι έβαλα τα αδιάβροχα... που είχα αφήσει πίσω! οπόταν φωνάζουν μου τα κοπέλλια για να μου πουν πως χρειαζούμαστεν επειγόντως βότκα!
Οπόταν εξεκίνησα με τον ΣεργέΪ σε αναζήτηση περιπτέρου ή σουπερμαρκετ... βρίσκουμεν ένα σουπερμαρκετ τζαι κατεβαίνουμε... εγώ με τα αδιάβροχα τζαι ανιπόλυτος αχαχαχα τζαι ο Σεργέϊ ημίγυμνος που πάνω με μούσιεμα παντελόνι και παπούτσια αχαχαα συνεννόηση... άσε! Μισά βουλγάρικα μισά Ρώσσικα... έχασεν το φως της η πωλήτρια....!!! Σε κάποια φάση εφάνηκεν μου να μηλά ύποπτα/χαμιλόφωνα στο τηλέφωνο αχαχαχαχααα
Τεσπα, επιάμεν τα ουϊσκια μας, ένα ψωμί μαύρο τζαι κρεας χοιρομέρι ε στραφήκαμε στο φράγμα τζαι ε πιττόσαμεν παρέα με τους άλλους.
Ήταν κάπως καταστροφή με την βροχή αλλά έκαμα νέους, πολλά καλούς, πολλά δυνατούς φίλους! Τζαι η αξία του τουρνουά πάνω που ούλλα τούτη είναι!
Ωραίες αναμνήσεις τζαι πολλά δυνατές φιλίες! Αυτά μένουν, αυτά αξίζουν!