"Περί ανεμων και Yδάτων"

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
andrea5

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by andrea5 »

εκφραστικο :!: :!: :lol:

admin
Site Admin

Post by admin »

Χθές άκουσα μια κουβέντα απο ένα φίλο στο Παραλίμνι και έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Αυτός ο φίλος αφού απελπίστηκε απο την αψαρία στην ελεύθευρη Κύπρο αποφάσισε να το δοκιμάσει και στην άλλη πλευρά όπως πολλοί άλλοι κάτοικοι της περιοχής. Πηγαίνοντας λοιπόν κατάφερε να ανακαλύψει 5-6 ωραίους τόπους για ψάρεμα και να έχει αρκετά σημαντικές επιτυχίες. Μάλιστα πρόσφατα με πήρε τηλέφωνο για να μου πεί ότι βρείκε κάτι όστρακα κολλημένα πάνω σε κάτι βράχια τα οποία δέν ξέρει τί είναι αλλά τσιμπούν πολύ. Όσο για τα όστρακα είμαι 99% σίγουρος ότι τα αναγνώρισα σωστά (στρείδια :o ) Μου περίγραψε λοιπόν μια εξόρμηση του όπου έπιασε ένα καλό μινεράκι και μερικούς μεγάλους σκάρους. Ξαφνικά τον πλησιάζουν δύο κύριοι με στολές και του λένε Excuse me sir, we are from the fisheri and marine department and we want to check your catch to see that all of your fishes are more than 15 cm :shock: :shock:Μάλιστα οι υποτίθετε ψευδολειτουργοί του τμήματος αλιείας έκαναν έλεγχο. Τέσοπάντων ο φίλος τους τα έδειξε και ευτυχός δέν είχε κάτι μικρότερο απο 15 πόντους. Πάει να φύγει με το αμάξι του και διαπιστώνει ότι έμεινε απο μπαταρία. Τότε περίμενε να περάσει κανένας Ελληνοκύπριος να τον βοηθήση. Περνάει ο Πρώτος (σε πολυσύχναστο δρόμο πρός τον Απ. Ανδρέα) δέν σταματάει, περνάει ο δεύτερος τίποτε, ρε τους έδειχνε τις πινακίδες του αυτοκινήτου -ούτε αυτό τους συγκηνούσε μετά απο αρκετές προσπάθειες και αρκετή κούραση κάθισε πάνω στο αμάξι και σκευτόταν τί να κάνει. Ξαφνικά σταματάει ένα αμάξι με Τούρκους και τον ρωτάνε αν θέλει κάποια βοήθεια. Του ξεκίνησαν το αμάξι και ΄πήγε σπίτι του. :oops: Κοπέλια δυστηχώς εγίναμε για τα παναϊρκα , δέν έχουμε υπόθεση

MariosK

Post by MariosK »

Εμείς ήμαστεν απού φάι φάι τζε τα άλλα ούλλα ποιος σ' αρωτά... Μόλις ανοίξαν τα οδοφράγματα ήμουν πολλά σκεπτικός αν θα ήθελα να πάω ποτζί, εν έχω τζε κανένα γονιό πρόσφυγα οπότε λαλώ τί λόγο έχω εγώ να πάω ποτζί τζε να δείξω τζε ταυτότητα... Με τούτα που ακούω τον τελευταίο τζερό, παρόμοια περιστατικά με το δικό σου ρε Άριστε, νομίζω εν τζερός μου για καμιάν επίσκεψη.

admin
Site Admin

Post by admin »

MariosK wrote:Εμείς ήμαστεν απού φάι φάι τζε τα άλλα ούλλα ποιος σ' αρωτά... Μόλις ανοίξαν τα οδοφράγματα ήμουν πολλά σκεπτικός αν θα ήθελα να πάω ποτζί, εν έχω τζε κανένα γονιό πρόσφυγα οπότε λαλώ τί λόγο έχω εγώ να πάω ποτζί τζε να δείξω τζε ταυτότητα... Με τούτα που ακούω τον τελευταίο τζερό, παρόμοια περιστατικά με το δικό σου ρε Άριστε, νομίζω εν τζερός μου για καμιάν επίσκεψη.
Φίλε ούτε εγώ πήγα ακόμη λίγο πο΄λύ για τους ίδιους λόγους με εσένα αλλά τώρα τελευταία η σκέψη αυτή γυροφέρνει στο μυαλό μου.

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

να κανονισουμε παρεα να παμε?εγω δεν ξερω τους δρομους διαφορετικα καθε σ/κ απο εκει θα ειμουν

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

είμαι σίουρος ότι έχει καλούς ψαρότοπους στις περιοχές ποτζί αλλα μεν φανταστήτε οτι εν κάτι το εξοπραγματικό
εγώ επία αρκετές φορές αλλά μέχρι τώρα δεν το εψαξα σοβαρά το θέμα ... έτυχε να παώ μέχρι τωρα μόνο κοντά στην Κερύνια και στον Αγιο Αμβροσιο οπου είναι αρκετά υποσχόμενος τόπος και ειδικά για μινέρια,αφου άκουσα και κουβέντες απο ντόπιους και είδα και εγώ με τα μάθκια μου τέρατα ( 2 κατακρίβια) ...ακομά πιο υποσχόμενους τόπους έχει προς Αποστολο Ανδρεα περιοχές(Καρπασία) ,οπου οι ντόπιοι με πεπαλαίομένο εξοπλησμό χτυπούν καλά κομμάθκια κάποτε.
Για κουρκούνες οκ ...εν δεδομένο οτι έχει πολλές ... τα υπόλειπα δεν γνωρίζω πολλά
Για κάποιο λόγο ..που δεν ξέρω κι εγω ...δεν εψάχτικα οσο θα έπρεπε για να έβρω τόπους
Ισως να περιμένω να έρτει ο Οκτώβρης Νιόβρης για να το ψάξω το θέμα παραπάνω ...ισως
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Greg

Post by Greg »

Χαιρετισματα απο....Ολλανδια, δακατω τα ψαρκα εν πας το 1,89 και βαλε :twisted: :twisted: .....
Esox Lucius

bassman

Post by bassman »

Καλές διακοπές και καλά ψαρέματα. Στείλε φώτος απο τις περιοχές και φυσικά ...τα ψάρια. :twisted:
I'd rather be fishing!

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Greg wrote:Χαιρετισματα απο....Ολλανδια, δακατω τα ψαρκα εν πας το 1,89 και βαλε :twisted: :twisted: .....

φιλε βαλε red light για φωτουι

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Greg wrote:Χαιρετισματα απο....Ολλανδια, δακατω τα ψαρκα εν πας το 1,89 και βαλε :twisted: :twisted: .....
Kαλά "ψαρέματα" ρε! Αν χρειάζεσαι βοήθεια να τα φκάλλεις έξω σφύρα μου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

bassman

Post by bassman »

(CyBasser) wrote:
Kαλά "ψαρέματα" ρε! Αν χρειάζεσαι βοήθεια να τα φκάλλεις έξω σφύρα μου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ρε Ρολάνδο, εσύ πάντως εν εσφύρισες σε κανένα. Τι να υποθέσουμε? :wink:
I'd rather be fishing!

admin
Site Admin

Post by admin »

bassman wrote:
(CyBasser) wrote:
Ρε Ρολάνδο, εσύ πάντως εν εσφύρισες σε κανένα. Τι να υποθέσουμε? :wink:
Τσε ψάρι μεγάλο έν έπιασε απο ότι ξέρουμε :shock: Άρα τι να υποθέσουμε :think:

Greg

Post by Greg »

καλημερα κοπελλια

Last edited by Greg on Sat Sep 05, 2009 8:54 am, edited 1 time in total.
Esox Lucius

Giorkos

Post by Giorkos »

καλημέρα τζαι σε σένα...αλλά βλέπω μόνο ένα άσπρο κουτί !!!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Giorkos wrote:καλημέρα τζαι σε σένα...αλλά βλέπω μόνο ένα άσπρο κουτί !!!!
Και εγώ το ίδιο ρε Γιώρκο.... Τι εσκαρφίστηκεν πάλε ο Γρηγόρης άραγε :think: :think: :think: ?
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”