Χθές άκουσα μια κουβέντα απο ένα φίλο στο Παραλίμνι και έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Αυτός ο φίλος αφού απελπίστηκε απο την αψαρία στην ελεύθευρη Κύπρο αποφάσισε να το δοκιμάσει και στην άλλη πλευρά όπως πολλοί άλλοι κάτοικοι της περιοχής. Πηγαίνοντας λοιπόν κατάφερε να ανακαλύψει 5-6 ωραίους τόπους για ψάρεμα και να έχει αρκετά σημαντικές επιτυχίες. Μάλιστα πρόσφατα με πήρε τηλέφωνο για να μου πεί ότι βρείκε κάτι όστρακα κολλημένα πάνω σε κάτι βράχια τα οποία δέν ξέρει τί είναι αλλά τσιμπούν πολύ. Όσο για τα όστρακα είμαι 99% σίγουρος ότι τα αναγνώρισα σωστά (στρείδια

) Μου περίγραψε λοιπόν μια εξόρμηση του όπου έπιασε ένα καλό μινεράκι και μερικούς μεγάλους σκάρους. Ξαφνικά τον πλησιάζουν δύο κύριοι με στολές και του λένε Excuse me sir, we are from the fisheri and marine department and we want to check your catch to see that all of your fishes are more than 15 cm

Μάλιστα οι υποτίθετε ψευδολειτουργοί του τμήματος αλιείας έκαναν έλεγχο. Τέσοπάντων ο φίλος τους τα έδειξε και ευτυχός δέν είχε κάτι μικρότερο απο 15 πόντους. Πάει να φύγει με το αμάξι του και διαπιστώνει ότι έμεινε απο μπαταρία. Τότε περίμενε να περάσει κανένας Ελληνοκύπριος να τον βοηθήση. Περνάει ο Πρώτος (σε πολυσύχναστο δρόμο πρός τον Απ. Ανδρέα) δέν σταματάει, περνάει ο δεύτερος τίποτε, ρε τους έδειχνε τις πινακίδες του αυτοκινήτου -ούτε αυτό τους συγκηνούσε μετά απο αρκετές προσπάθειες και αρκετή κούραση κάθισε πάνω στο αμάξι και σκευτόταν τί να κάνει. Ξαφνικά σταματάει ένα αμάξι με Τούρκους και τον ρωτάνε αν θέλει κάποια βοήθεια. Του ξεκίνησαν το αμάξι και ΄πήγε σπίτι του.

Κοπέλια δυστηχώς εγίναμε για τα παναϊρκα , δέν έχουμε υπόθεση