(CyBasser) wrote:
Tο ψάρεμα είναι ΙΔΕΑ όχι μόνο αποτέλεσμα!"!

.(CyBasser) wrote:ΥΓ: Ωραίες οι μουρμούρες "Λεωνίδα"!

(CyBasser) wrote:
Tο ψάρεμα είναι ΙΔΕΑ όχι μόνο αποτέλεσμα!"!
.(CyBasser) wrote:ΥΓ: Ωραίες οι μουρμούρες "Λεωνίδα"!
Εγώ εν είχα περιοδικό να βάλω αλλά έννεν οι δικοί σας οι μούρμουροι να μεν παρεξηγούμαστεν τούτοι εν τζιενούρκοι!!!!αύριο νομίζω εννα πάμεν σιωνοτοί ρε φίλε.marios wrote:(CyBasser) wrote:
Tο ψάρεμα είναι ΙΔΕΑ όχι μόνο αποτέλεσμα!"!![]()
.(CyBasser) wrote:ΥΓ: Ωραίες οι μουρμούρες "Λεωνίδα"!![]()
ps: Αν θέλει κανεις άλλος να ποστάρει φωτό με 2 μουρμούρες να μου στήλη pm και θα του στυλο φωτό!............ χρέωση 0.99 euro
Ένιωσες όμως το υπέροχο αίσθημα του να είσαι εκεί με την θάλασσα, στον "κόσμο σου", να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή! Αυτό είναι για μένα το να πάω ψάρεμα...konstantinos kalogir wrote:Νομίζω δεν εκατάλαβες ακριβώς αυτό που ήθελα να πω.. Η τελευταία μου λέξη ήταν 'ευχαριστήθηκες τα', και δεν εννοούσα ότι ευχαριστήθηκε τα σαν φαϊ αλλά σαν ψάρεμα. Ένιωσε τα τσιμπήματα, το τράβηγμα, την αγωνία... Πόσες φορές εκάτσαμε ολόκληρες νύχτες και δεν ενιώσαμε τούτα τα συναισθήματα ούτε στο ελάχιστο...;
LEONIDAS wrote:Ψάρεμα πόψε στην περιοχή Λάρνακας με τον φίλο μου τον mourmouro εκαταφέραμεν εψαρέψαμεν 10 ΛΕΠΤΑ ειλικρινά ρε κοπέλλια αποτέλεσμα οι 2 μούρμουροι πιο κάτω ο μεγαλύτερος είναι 30 πόντους μετρημένος. Μόλις έσυρα τον πρώτο αμερικάνο όσπου να το τεντώσω αντινάκτηκεν τζιαι έβκαλα τον πρώτο. ξανασύρνω το αμέσως με το ίδιο δόλωμα και στο 5 λεπτό ο δεύτερος. Αλλά 'εκαμνεν τόσες αστραπές και κεραυνούς που χεστήκαμε και τα διπλώσαμε και σε 20 λεπτά ξέσπασε η καταιγίδα.Εγύρισεν μου πολλά όμως διότι αν ετρώαν έτσι πόψε ήταν να τους πελλάνουμεν. Η θάλασσα αρκετά ταραμένη αλλά ευτυχώς δεν φυσούσε. Υγείαν, next time.
Έλα ρε mourmoure δόσε το παρόν σου με έκανες και γέλασα!!!!γίναμε 32 χρονών να πάμε από καλάμι δεν λέει!!!mourmouros wrote:LEONIDAS wrote:Ψάρεμα πόψε στην περιοχή Λάρνακας με τον φίλο μου τον mourmouro εκαταφέραμεν εψαρέψαμεν 10 ΛΕΠΤΑ ειλικρινά ρε κοπέλλια αποτέλεσμα οι 2 μούρμουροι πιο κάτω ο μεγαλύτερος είναι 30 πόντους μετρημένος. Μόλις έσυρα τον πρώτο αμερικάνο όσπου να το τεντώσω αντινάκτηκεν τζιαι έβκαλα τον πρώτο. ξανασύρνω το αμέσως με το ίδιο δόλωμα και στο 5 λεπτό ο δεύτερος. Αλλά 'εκαμνεν τόσες αστραπές και κεραυνούς που χεστήκαμε και τα διπλώσαμε και σε 20 λεπτά ξέσπασε η καταιγίδα.Εγύρισεν μου πολλά όμως διότι αν ετρώαν έτσι πόψε ήταν να τους πελλάνουμεν. Η θάλασσα αρκετά ταραμένη αλλά ευτυχώς δεν φυσούσε. Υγείαν, next time.![]()
![]()
πολλά λαίμαργα ψες τα μωρά, πολλά!!!
ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ...ή θα φεύγαμε με τη σίκλα γεμάτη ή θα γινόμασταν διάσημοι σα τον μαυρή στην ΑΥΛΩΝΑ![]()
...
μπραβο αυτα ειναιSiliS wrote:Επιτελους εσασεν ο καιροςκαι εβκηκαν οι σορκοι και οι μελανες περιπατο.
Σαββατο ολονυκτιο με 7μετρο πολονεζ και δολωμα πικατινι.
Ο καιρος τελειος... αστραπες και κεραυνοι, νερα, αερας...στολη αδιαβροχη και εντελως μονος πας το βραχοαφου εν ετολμουσε να βκει κανενας εξω και οι μισοι εκοιμουνταν για να παν κυνηγι την επομενη.
Ο ενας απο τους μεγαλους ηταν μεταλλαγμενος απο καμια πραγκαρολλα που τον καιρο που ηταν μικρος, ετσιμπουσε οπως το σπαρουιν για πεντε λεπτα οσπου να καταπιει...επεριμενα κανενα σπαρουι/σορκουι αλλα με το γονατισμα στο κτυπημα και το πρωτο φευγιο του ψαριου εγελασαν και τα μουστακια μου
Μπραβο δασκαλε!εσκευτικα και εγω να παρω το εγγλεζικο μου το σαββατο νυχτα αλλα ειναι αλλου η αγαπη μας..SiliS wrote:Επιτελους εσασεν ο καιροςκαι εβκηκαν οι σορκοι και οι μελανες περιπατο.
Σαββατο ολονυκτιο με 7μετρο πολονεζ και δολωμα πικατινι.
Ο καιρος τελειος... αστραπες και κεραυνοι, νερα, αερας...στολη αδιαβροχη και εντελως μονος πας το βραχοαφου εν ετολμουσε να βκει κανενας εξω και οι μισοι εκοιμουνταν για να παν κυνηγι την επομενη.
Ο ενας απο τους μεγαλους ηταν μεταλλαγμενος απο καμια πραγκαρολλα που τον καιρο που ηταν μικρος, ετσιμπουσε οπως το σπαρουιν για πεντε λεπτα οσπου να καταπιει...επεριμενα κανενα σπαρουι/σορκουι αλλα με το γονατισμα στο κτυπημα και το πρωτο φευγιο του ψαριου εγελασαν και τα μουστακια μου
admin wrote:Είχα και εγώ μια ωραία εμπειρία χθές- Φέρμα - πόντα- φέρμα σήκωμα -αδεδραλίνη στα ύψη φφρρρρρρρ και μπάμ -επαναφορά. Σύνολο της ημέρας η παρέα 17 φέρμες 4 άτομα 17 περδίκια και 34 φάσσες- το κυριότερο επιστρέψαμε όλοι σώοι και αβλαβείς.
Μα τι αστείο, παρατήσαμε ίσως τη καλύτερη ψαριά των τελευταίων ετών και φύγαμε...απαρηγόρητος ο Leonidas αμφιβάλω αν ξεδόλωσε το τυχερό του μονοδόλι από το αγκίστρι....savvis wrote: Α! και κατι αλλο ....με τις αστραπες δεν ειναι καθολου αστειο
Περσι την ωρα που μαζευα αστραψε και με κτυπησε στο ποδι
εκει που ακουμπουσε το καλαμι.
Εχτές το ξεδόλωσα έγινε παστό!!!!mourmouros wrote:Μα τι αστείο, παρατήσαμε ίσως τη καλύτερη ψαριά των τελευταίων ετών και φύγαμε...απαρηγόρητος ο Leonidas αμφιβάλω αν ξεδόλωσε το τυχερό του μονοδόλι από το αγκίστρι....savvis wrote: Α! και κατι αλλο ....με τις αστραπες δεν ειναι καθολου αστειο
Περσι την ωρα που μαζευα αστραψε και με κτυπησε στο ποδι
εκει που ακουμπουσε το καλαμι.πάω στοίχημα πως το ΙΔΙΟ θα ρίξει και σήμερα...
![]()
savvis wrote:Θα ηθελα να ρωτησω επειδη ακουσα τον Silli να μιλα για μπολονεζ
Τι ειναι αυτο και πια η διαφορα με το εγγλεζικο?.