Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

marios
Site Admin

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by marios »

(CyBasser) wrote:
Tο ψάρεμα είναι ΙΔΕΑ όχι μόνο αποτέλεσμα!"!
:bow-blue: :handgestures-thumbsup:
(CyBasser) wrote:ΥΓ: Ωραίες οι μουρμούρες "Λεωνίδα"!
. :text-+1: :lol: ps: Αν θέλει κανεις άλλος να ποστάρει φωτό με 2 μουρμούρες να μου στήλη pm και θα του στυλο φωτό!............ χρέωση 0.99 euro
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

SiliS

Post by SiliS »

Επιτελους εσασεν ο καιρος :D και εβκηκαν οι σορκοι και οι μελανες περιπατο.
Σαββατο ολονυκτιο με 7μετρο πολονεζ και δολωμα πικατινι.
Ο καιρος τελειος... αστραπες και κεραυνοι, νερα, αερας...στολη αδιαβροχη και εντελως μονος πας το βραχο :D αφου εν ετολμουσε να βκει κανενας εξω και οι μισοι εκοιμουνταν για να παν κυνηγι την επομενη.
Ο ενας απο τους μεγαλους ηταν μεταλλαγμενος απο καμια πραγκαρολλα που τον καιρο που ηταν μικρος, ετσιμπουσε οπως το σπαρουιν για πεντε λεπτα οσπου να καταπιει...επεριμενα κανενα σπαρουι/σορκουι αλλα με το γονατισμα στο κτυπημα και το πρωτο φευγιο του ψαριου εγελασαν και τα μουστακια μου :D
Attachments
DSC00556.jpg
DSC00556.jpg (41.33 KiB) Viewed 4367 times
DSC00554.jpg
DSC00554.jpg (57.59 KiB) Viewed 4368 times
I d rather be fishing!!!

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

marios wrote:
(CyBasser) wrote:
Tο ψάρεμα είναι ΙΔΕΑ όχι μόνο αποτέλεσμα!"!
:bow-blue: :handgestures-thumbsup:
(CyBasser) wrote:ΥΓ: Ωραίες οι μουρμούρες "Λεωνίδα"!
. :text-+1: :lol: ps: Αν θέλει κανεις άλλος να ποστάρει φωτό με 2 μουρμούρες να μου στήλη pm και θα του στυλο φωτό!............ χρέωση 0.99 euro
Εγώ εν είχα περιοδικό να βάλω αλλά έννεν οι δικοί σας οι μούρμουροι να μεν παρεξηγούμαστεν τούτοι εν τζιενούρκοι!!!!αύριο νομίζω εννα πάμεν σιωνοτοί ρε φίλε.
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

konstantinos kalogir wrote:Νομίζω δεν εκατάλαβες ακριβώς αυτό που ήθελα να πω.. Η τελευταία μου λέξη ήταν 'ευχαριστήθηκες τα', και δεν εννοούσα ότι ευχαριστήθηκε τα σαν φαϊ αλλά σαν ψάρεμα. Ένιωσε τα τσιμπήματα, το τράβηγμα, την αγωνία... Πόσες φορές εκάτσαμε ολόκληρες νύχτες και δεν ενιώσαμε τούτα τα συναισθήματα ούτε στο ελάχιστο...;
Ένιωσες όμως το υπέροχο αίσθημα του να είσαι εκεί με την θάλασσα, στον "κόσμο σου", να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή! Αυτό είναι για μένα το να πάω ψάρεμα...

Εγώ μιλώ για το ΣΥΝΟΛΟ της εμπειρίας. Το τράβημα και η πάλη είναι το γλυκαντικό για μένα, αλλά η συνολική εμπειρία είναι το γλύκισμα!!! Θα προτιμούσα να κάτσω το κομμάτι της νύκτας που πάω συνήθως (ως τες 1 ή 2) και να μην νιώσω τσίμπημα παρά να πάω για 10 λεπτά και μετά να φύγω. Έτσι νιώθω ΕΓΩ Κωνσταντίνε. Εννοείται φυσικά πως αν πήγαινα όπως ο Λεωνίδας και τελικά εχρειάζετουν να φύγω λόγω καιρού (μου έτυχε πολλάκις!) τότε ναι, ασέν τουλάχιστον αφού χάνω την υπόλοιπη μαγεία να παλέψω κανένα ψάρι στο 10λεπτο ή 20λεπτο που εννα μείνω!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

admin
Site Admin

Post by admin »

Είχα και εγώ μια ωραία εμπειρία χθές- Φέρμα - πόντα- φέρμα σήκωμα -αδεδραλίνη στα ύψη φφρρρρρρρ και μπάμ -επαναφορά. Σύνολο της ημέρας η παρέα 17 φέρμες 4 άτομα 17 περδίκια και 4 φάσσες- το κυριότερο επιστρέψαμε όλοι σώοι και αβλαβείς.

mourmouros

Post by mourmouros »

LEONIDAS wrote:Ψάρεμα πόψε στην περιοχή Λάρνακας με τον φίλο μου τον mourmouro εκαταφέραμεν εψαρέψαμεν 10 ΛΕΠΤΑ ειλικρινά ρε κοπέλλια αποτέλεσμα οι 2 μούρμουροι πιο κάτω ο μεγαλύτερος είναι 30 πόντους μετρημένος. Μόλις έσυρα τον πρώτο αμερικάνο όσπου να το τεντώσω αντινάκτηκεν τζιαι έβκαλα τον πρώτο. ξανασύρνω το αμέσως με το ίδιο δόλωμα και στο 5 λεπτό ο δεύτερος. Αλλά 'εκαμνεν τόσες αστραπές και κεραυνούς που χεστήκαμε και τα διπλώσαμε και σε 20 λεπτά ξέσπασε η καταιγίδα.Εγύρισεν μου πολλά όμως διότι αν ετρώαν έτσι πόψε ήταν να τους πελλάνουμεν. Η θάλασσα αρκετά ταραμένη αλλά ευτυχώς δεν φυσούσε. Υγείαν, next time.
:clap: :clap: :clap: πολλά λαίμαργα ψες τα μωρά, πολλά!!!
ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ...ή θα φεύγαμε με τη σίκλα γεμάτη ή θα γινόμασταν διάσημοι σα τον μαυρή στην ΑΥΛΩΝΑ :angelic-cyan: :angelic-green: ...
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

mourmouros wrote:
LEONIDAS wrote:Ψάρεμα πόψε στην περιοχή Λάρνακας με τον φίλο μου τον mourmouro εκαταφέραμεν εψαρέψαμεν 10 ΛΕΠΤΑ ειλικρινά ρε κοπέλλια αποτέλεσμα οι 2 μούρμουροι πιο κάτω ο μεγαλύτερος είναι 30 πόντους μετρημένος. Μόλις έσυρα τον πρώτο αμερικάνο όσπου να το τεντώσω αντινάκτηκεν τζιαι έβκαλα τον πρώτο. ξανασύρνω το αμέσως με το ίδιο δόλωμα και στο 5 λεπτό ο δεύτερος. Αλλά 'εκαμνεν τόσες αστραπές και κεραυνούς που χεστήκαμε και τα διπλώσαμε και σε 20 λεπτά ξέσπασε η καταιγίδα.Εγύρισεν μου πολλά όμως διότι αν ετρώαν έτσι πόψε ήταν να τους πελλάνουμεν. Η θάλασσα αρκετά ταραμένη αλλά ευτυχώς δεν φυσούσε. Υγείαν, next time.
:clap: :clap: :clap: πολλά λαίμαργα ψες τα μωρά, πολλά!!!
ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ...ή θα φεύγαμε με τη σίκλα γεμάτη ή θα γινόμασταν διάσημοι σα τον μαυρή στην ΑΥΛΩΝΑ :angelic-cyan: :angelic-green: ...
Έλα ρε mourmoure δόσε το παρόν σου με έκανες και γέλασα!!!!γίναμε 32 χρονών να πάμε από καλάμι δεν λέει!!!

Greg

Post by Greg »

SiliS wrote:Επιτελους εσασεν ο καιρος :D και εβκηκαν οι σορκοι και οι μελανες περιπατο.
Ο καιρος τελειος... αστραπες και κεραυνοι, νερα, αερας...στολη αδιαβροχη και εντελως μονος πας το βραχο :D αφου εν ετολμουσε να βκει κανενας εξω και οι μισοι εκοιμουνταν για να παν κυνηγι την επομενη.
Ο ενας απο τους μεγαλους ηταν μεταλλαγμενος απο καμια πραγκαρολλα που τον καιρο που ηταν μικρος, ετσιμπουσε οπως το σπαρουιν για πεντε λεπτα οσπου να καταπιει...επεριμενα κανενα σπαρουι/σορκουι αλλα με το γονατισμα στο κτυπημα και το πρωτο φευγιο του ψαριου εγελασαν και τα μουστακια μου :D
μπραβο αυτα ειναι 8-) ...
Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

SiliS wrote:Επιτελους εσασεν ο καιρος :D και εβκηκαν οι σορκοι και οι μελανες περιπατο.
Μπραβο δασκαλε!εσκευτικα και εγω να παρω το εγγλεζικο μου το σαββατο νυχτα αλλα ειναι αλλου η αγαπη μας..
Μπορεις να μου πεις το κωδικο του αγγιστριου σου και το νουμερο?

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

admin wrote:Είχα και εγώ μια ωραία εμπειρία χθές- Φέρμα - πόντα- φέρμα σήκωμα -αδεδραλίνη στα ύψη φφρρρρρρρ και μπάμ -επαναφορά. Σύνολο της ημέρας η παρέα 17 φέρμες 4 άτομα 17 περδίκια και 34 φάσσες- το κυριότερο επιστρέψαμε όλοι σώοι και αβλαβείς.

Μπραβο Αριστε ωραια θηραματα εμεις εχτες εν εκαμαμεν τιποτε μονο 1 καλικκομα σε λαο και 4 περτικους και μια φασσα και ενα ορτυκι :oops:

μπραβο ρε Σιλλι ωραιοι σορκοι
Rememper always someone waiting for you at home

savvis

Post by savvis »

Σορρυ που δεν απαντησα πιο γρηγορα Χρυσανθε αλλα εππεσαν δουλειες
τουτες τις μερες.
Την τσιπουρα την επιασε ο Χροστοφορος που εχει τα RED-LINER και μαζι
με αυτη καμποσους σορκους μικρους.
Φυσικα ουτε ο ιδιος το πιστευε γιατι κυνηγαει με ψαροτουφεκο και δεν
ειδε ποτε τετοιο πραμα!
Εβγαλε αρκετες φωτογραφιες και μου ειπε οτι θα μου δωσει καμια να
ανεβασω.
Μαλιστα πηρε μου ειπε οτι πηρε και ενα γερο θειο του μαζι του ο οποιος
βραχηκε οταν την εβγαζαν αλλα πιστεψε οτι οποτε παεις casting κανεις
τετοιες ψαριες και ετοιμαζεται να αγορασει εξοπλισμο!!!

savvis

Post by savvis »

Θα ηθελα να ρωτησω επειδη ακουσα τον Silli να μιλα για μπολονεζ
Τι ειναι αυτο και πια η διαφορα με το εγγλεζικο?

Α! και κατι αλλο ....με τις αστραπες δεν ειναι καθολου αστειο
Περσι την ωρα που μαζευα αστραψε και με κτυπησε στο ποδι
εκει που ακουμπουσε το καλαμι.

mourmouros

Post by mourmouros »

savvis wrote: Α! και κατι αλλο ....με τις αστραπες δεν ειναι καθολου αστειο
Μα τι αστείο, παρατήσαμε ίσως τη καλύτερη ψαριά των τελευταίων ετών και φύγαμε...απαρηγόρητος ο Leonidas αμφιβάλω αν ξεδόλωσε το τυχερό του μονοδόλι από το αγκίστρι.... :D πάω στοίχημα πως το ΙΔΙΟ θα ρίξει και σήμερα... :D :D
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

mourmouros wrote:
savvis wrote: Α! και κατι αλλο ....με τις αστραπες δεν ειναι καθολου αστειο
Μα τι αστείο, παρατήσαμε ίσως τη καλύτερη ψαριά των τελευταίων ετών και φύγαμε...απαρηγόρητος ο Leonidas αμφιβάλω αν ξεδόλωσε το τυχερό του μονοδόλι από το αγκίστρι.... :D πάω στοίχημα πως το ΙΔΙΟ θα ρίξει και σήμερα... :D :D
Εχτές το ξεδόλωσα έγινε παστό!!!!

marios
Site Admin

Post by marios »

savvis wrote:Θα ηθελα να ρωτησω επειδη ακουσα τον Silli να μιλα για μπολονεζ
Τι ειναι αυτο και πια η διαφορα με το εγγλεζικο?.
:techie-reference: :arrow: http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... m.php?f=34
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”