Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Sorkomanis

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Sorkomanis »

:lol:
E ναι. give him a break, εν 15 χρονων ακόμα και απότι φαίνεται εν σε καλο δρόμο :D
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

mariosspinning

Post by mariosspinning »

ε
Last edited by mariosspinning on Mon Nov 21, 2011 6:58 pm, edited 1 time in total.
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα

MariosK

Post by MariosK »

Sorkomanis wrote::lol:
E ναι. give him a break, εν 15 χρονων ακόμα και απότι φαίνεται εν σε καλο δρόμο :D
Sorry φίλε εν είμαι τουτης της άποψης. Εδοκίμασαμεν την τζε τα σχολια τούτην την προσέγγιση τζε τωρά οι μιτσιοί δέρνουν τους καθηγητές. Αν μη τι άλλο με ποιον δικαίωμα και πόσο θράσος να πάει να κάτσει έσω του "Εγγλέζου¨.

Τέλοσπαντων...
NIKOLAS HARRIS wrote:
mariosspinning wrote:ανε για το πραμα που εχει στο στομα του ο παρεασ ενε τσιαρο,εν το τεχνητο με το οποιο τα πιασαμε,και προτο και κυριο τα ψαρκα εβαλαμεν τα σε βαρελι με νερο ,εν τα κρατουσαμε,μονο την ωρα που εφκαλαμε φοτο,τα ψαρκα απελευθερωθηκαν μισο λεπτο 1 λεπτο μετα που την ωρα που επιαστηκαν,και σε παρακαλω να κοψεις τις ειρωνιεσ. :snooty:
:clap: :clap:
Νικόλα ελπίζω το χειροκρότημα να ήταν ειρωνικό αλλιώς πραγματικά λυπούμαι για την κατάντια μας... Αν αν ανεχόμαστε να μας περιπαίζει ένας 15χρονος τζε να τον χαϊδεύκουμε τζε που πάνω τότε πάμεν που το κακό στο χειρότερο κάθε μέρα...

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

EEE MariosK εφυρες με!!! :lol: εγω τα ψαρκα μετα που το ψαρεμα περνω τα στες φοινικουδες κερνω τα καφε να χαλαρωσουν και υστερα αμαν θελουν καμνω τα realease ή περνω τα να παιξουν στο hobos!!! :lol:
Ρε Μαριε(ο μιτσις) Εμετρησες ποσα κοπελουθκια εχει το φορουμ και λαλεις οτι ειμαστε τοσοι???? :lol:
Να σχολιασω κατι που σχολιαζετε πολλα Εν και εκαμες C&R εισαι υποχρεωμενος να τα επιστρεψεις πισω σε ετσι μεγεθος!!!

τελος παντον εν γνωστη η φατσα σου και του φιλου σου...μπορει να εκαμαμεν καφκα καμια φορα :lol: :lol: :lol:
αχ τουτες οι λιτσουες...πολλα πιο μιτσιες ειχε περσι κατι συνομιληκους μου εσφαζαν τες 30-30..και εγω να τσακωνουμε με τον καθενα για τουτες!!!
εχει και αλλους που απελευθερονουν εν ειμαστε μονο εμεις...Ελπιζω!!! :)

mariosspinning

Post by mariosspinning »

o
Last edited by mariosspinning on Mon Nov 21, 2011 6:58 pm, edited 1 time in total.

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

Ρε Μαριε δειξε και λιο σεβασμο εν μεγαλυτερος σου!!!

mariosspinning

Post by mariosspinning »

h
Last edited by mariosspinning on Mon Nov 21, 2011 6:57 pm, edited 1 time in total.

Στάθης

Post by Στάθης »

sigh....
no whey no gain

MariosK

Post by MariosK »

mariosspinning wrote: ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥς ΣΕ ΕΤΣΙ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ C&R ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 5,6,7 ΜΙΤΣΙΟΥΣ ΜΕΣ ΤΟ FOROYM; :naughty:
Πάρα πόλλους και με καλύτερους τρόπους. Θέλεις να πω ότι χαρηστηκά είσαι στο φόρουμ αφού πριν μερικούς μήνες έβριζες πολλά μέλη του φόρουμ μέσω μηνυμάτων χωρίς κανένα λόγο και σου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία?
mariosspinning wrote:ατε εδειξες μας καλα το νου σου
Τι να κάμω λεβέντη μου, ως τζιαμέ φτάνει ο νους μου. Το τραγικό είναι ότι εγώ ξέρω ποιος είσαι, αλλά εσύ θα μάθεις ποιος είσαι σε 10 χρόνια.

Sailor

Post by Sailor »

Μπραβο σας παιδια μακαρι ναταν ουλλοι μιτσιοι σαν και σας.Συγχωρατε τον Μαριο αλλα νομιζω ενομισε οτι εταλεπωρησετε τα ψαρουδκια για αρκετη ωρα εξω που το νερο για να φκαλετε φωτο.η αληθεια ειναι οτι αν στεγνωσει το δερμα τους και πτερυγια η ζημια ειναι ανεπανορθωτη,ακομα κι αν φαινονται ζωντανα οταν επιστραφουν τα εγκαυματα προκαλουν μολυνση ,πεφτουν τα πτερυγια και σιγα σιγα η πεθαινουν απο τισ πληγες η γινονται θυματα αλλων ψαριων διοτι δεν εχουν την ταχυτητα διαφυγης.Αυτο το ξερω σιγουρα για ψαρια γλυκου νερου αλλα φανταζομαι ειναι παρομιο για τα ψαρια της θαλασσας ,εκτος της διαφορας νομιζω οτι το αλατι της θαλασσας μποερει να καυστηριαζει καλυτερα τις πληγες.
Γι αυτο το λογο συνηθως πιανομε τα ψαρια με βρεγμενο ρουχο η βρεγμενα χερια αν ειναι να επιστραφουν ,για να μην τους διμιοθργησομε εγκαυματα.ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΣΑς ΚΑΝΩ ΚΥΡΙΓΜΑ,πληροφοριακα ολα αυτα .

mariosspinning

Post by mariosspinning »

ΚΥΡΙΕ ΚΛΕΑΝΘΟΥς ΜΠΟΡΕΙς ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙς ΤΕΣ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ :pray:
Last edited by mariosspinning on Mon Nov 21, 2011 7:29 pm, edited 1 time in total.

MariosK

Post by MariosK »

mariosspinning wrote:ΚΥΡΙΕ ΚΛΕΑΝΘΟΥς ΜΠΟΡΕΙς ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙς ΤΕΣ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ :pray:
Ποιά είναι η φώτο του παρέα σου? Η πρώτη ή η δεύτερη?

mariosspinning

Post by mariosspinning »

ΔΙΑΓΡΑΠΣΕ ΚΑΙ ΤΕΣ 2 ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

MariosK

Post by MariosK »

mariosspinning wrote:ΔΙΑΓΡΑΠΣΕ ΚΑΙ ΤΕΣ 2 ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Μα έγινεν τόση συζήτηση με τις φωτογραφίες. Μετά δεν θα έχουν νόημα τα επόμενα posts. Γιατί να μην διαγράψω μόνο τζίνη του παρέα σου που την έβαλες χωρίς την άδεια του? Εντομεταξύ, καλύτερα να σκέφτεσαι πριν αποφασίσεις να βάλεις μια φωτογραφία.

mariosspinning

Post by mariosspinning »

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ :pray: :pray: :pray:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”