E ναι. give him a break, εν 15 χρονων ακόμα και απότι φαίνεται εν σε καλο δρόμο

Sorry φίλε εν είμαι τουτης της άποψης. Εδοκίμασαμεν την τζε τα σχολια τούτην την προσέγγιση τζε τωρά οι μιτσιοί δέρνουν τους καθηγητές. Αν μη τι άλλο με ποιον δικαίωμα και πόσο θράσος να πάει να κάτσει έσω του "Εγγλέζου¨.Sorkomanis wrote:![]()
E ναι. give him a break, εν 15 χρονων ακόμα και απότι φαίνεται εν σε καλο δρόμο
Νικόλα ελπίζω το χειροκρότημα να ήταν ειρωνικό αλλιώς πραγματικά λυπούμαι για την κατάντια μας... Αν αν ανεχόμαστε να μας περιπαίζει ένας 15χρονος τζε να τον χαϊδεύκουμε τζε που πάνω τότε πάμεν που το κακό στο χειρότερο κάθε μέρα...NIKOLAS HARRIS wrote:mariosspinning wrote:ανε για το πραμα που εχει στο στομα του ο παρεασ ενε τσιαρο,εν το τεχνητο με το οποιο τα πιασαμε,και προτο και κυριο τα ψαρκα εβαλαμεν τα σε βαρελι με νερο ,εν τα κρατουσαμε,μονο την ωρα που εφκαλαμε φοτο,τα ψαρκα απελευθερωθηκαν μισο λεπτο 1 λεπτο μετα που την ωρα που επιαστηκαν,και σε παρακαλω να κοψεις τις ειρωνιεσ.![]()
Πάρα πόλλους και με καλύτερους τρόπους. Θέλεις να πω ότι χαρηστηκά είσαι στο φόρουμ αφού πριν μερικούς μήνες έβριζες πολλά μέλη του φόρουμ μέσω μηνυμάτων χωρίς κανένα λόγο και σου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία?mariosspinning wrote: ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥς ΣΕ ΕΤΣΙ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ C&R ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 5,6,7 ΜΙΤΣΙΟΥΣ ΜΕΣ ΤΟ FOROYM;
Τι να κάμω λεβέντη μου, ως τζιαμέ φτάνει ο νους μου. Το τραγικό είναι ότι εγώ ξέρω ποιος είσαι, αλλά εσύ θα μάθεις ποιος είσαι σε 10 χρόνια.mariosspinning wrote:ατε εδειξες μας καλα το νου σου
Ποιά είναι η φώτο του παρέα σου? Η πρώτη ή η δεύτερη?mariosspinning wrote:ΚΥΡΙΕ ΚΛΕΑΝΘΟΥς ΜΠΟΡΕΙς ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙς ΤΕΣ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ
Μα έγινεν τόση συζήτηση με τις φωτογραφίες. Μετά δεν θα έχουν νόημα τα επόμενα posts. Γιατί να μην διαγράψω μόνο τζίνη του παρέα σου που την έβαλες χωρίς την άδεια του? Εντομεταξύ, καλύτερα να σκέφτεσαι πριν αποφασίσεις να βάλεις μια φωτογραφία.mariosspinning wrote:ΔΙΑΓΡΑΠΣΕ ΚΑΙ ΤΕΣ 2 ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ