Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Nikolas Nklou

Re: Νυχτερινό ψάρεμα με αντένα από βράχους

Post by Nikolas Nklou »

chrysanthos9 wrote:παντα :)
α ρε χασκουμενε..... :mrgreen: ετοιμαστου για αυριο :D

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

χαχα εν να φκει ο κολος μας παλε :lol:
Rememper always someone waiting for you at home

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

chrysanthos9 wrote:χαχα εν να φκει ο κολος μας παλε :lol:
χαχαχαχαχαχαχαχα μεν λαλεις ρε πελλαρες....2,5 χιλιομετρουθκια ενει σε 8 λεπτουθκια..... μοοονοοοοο :lol: εξεφυγαμε τζε νακκο που το θεμα ....sorry guys !!!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

mono :lol:
Rememper always someone waiting for you at home

Sorkomanis

Βιβλία σχετικά με το ψάρεμα, τα ψαρια και την θάλασσα

Post by Sorkomanis »

Κοπελια εσείς οι πιο έμπειροι μπορείτε να μας πείτε μερικούς τίτλους βιβλίων, εγχειρίδια, οδηγούς η οτιδήποτε άλλο σχετικό με το ψάρεμα, τα ψαρια και την θάλασσα, τα οποια ξέρετε και είναι σημαντικά να διαβάσουμε. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά στο εμπόριο αλλα μάλλον κάποια είναι καλλίτερα που αλλα βιβλία, για να μεν καμνουμεν άδικες αγορές.
έτσι για να αρκεψουμεν να το περνούμεν σοβαρά το θέμα (προσωπικά). :D
:violence-sniperprone:
:text-thankyouyellow:
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

AggelosLRK

Re: Μισινες-Νηματα για σπιννιγκ

Post by AggelosLRK »

mariosspinning wrote:ε κοπελια τουτη η μισινα καμνει για σπιννινγκ;
0001885_400.jpeg
Δοκιμασε και πες μας

mariosspinning

Post by mariosspinning »

ε πε μας εσυ που εισαι πιο εμπειρος
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα

Tryfon

Post by Tryfon »

μαριε σταματα να περιμενεις τροφη μασιμενη! αρκεψε δοκίμαζε να μπορεις να εχεις δικη σου αποψη
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Tryfon wrote:μαριε σταματα να περιμενεις τροφη μασιμενη! αρκεψε δοκίμαζε να μπορεις να εχεις δικη σου αποψη
:handgestures-thumbupright:

marios
Site Admin

Post by marios »

AggelosLRK wrote:
mariosspinning wrote:ε κοπελια τουτη η μισινα καμνει για σπιννινγκ;
0001885_400.jpeg
Δοκιμασε και πες μας
Tryfon wrote:μαριε σταματα να περιμενεις τροφη μασιμενη! αρκεψε δοκίμαζε να μπορεις να εχεις δικη σου αποψη
plenom'metatopsarem? wrote:
:handgestures-thumbupright:

:doh: Καλά ρε παιθκια έτσι θα απαντουσατε
σε κάποιο που τους φίλους σας - την παρέα σας? αν ζητούσε την γνώμη σας? :think:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

plenom'metatopsarem?

marios wrote: :doh: Καλά ρε παιθκια έτσι θα απαντουσατε
σε κάποιο που τους φίλους σας - την παρέα σας? αν ζητούσε την γνώμη σας? :think:

προσωπικά θα απαντούσα...δεν ξέρω ,γιατί δεν έχω ακούσει ή δοκιμάσει :)
Αλλιώς μοιράζομαι τις απόψεις μου. Η αλήθεια είναι όμως πως κάποιος πρέπει και απο μόνος του να πειραματίζεται ,σωστά? :)

marios
Site Admin

Post by marios »

Δεν υποχρεούται κανεις να απάντηση αν δεν θέλει! αλλα και εγώ προσωπικά όταν γράφτηκα για πρώτη φορα σε αυτή την κοινότητα μια αιτια ήταν να συμβουλευτω
να συζητήσω και να ανταλλάξω γνώμες...Μια γνώμη- συβουλη "Aν γνωρίζεις" δεν στοιχίζει τίποτα!! να πειραματιστής φιλε με διαφορετικά τεχνητά, μισινες νήματα κτλ στοιχίζει ακριβά
φιλικά Μάριος
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

plenom'metatopsarem?

marios wrote:Δεν υποχρεούται κανεις να απάντηση αν δεν θέλει! αλλα και εγώ προσωπικά όταν γράφτηκα για πρώτη φορα σε αυτή την κοινότητα μια αιτια ήταν να συμβουλευτω
να συζητήσω και να ανταλλάξω γνώμες...Μια γνώμη- συβουλη "Aν γνωρίζεις" δεν στοιχίζει τίποτα!! να πειραματιστής φιλε στοιχίζει ακριβά
φιλικά Μάριος
Συμφωνούμε :)
Κι εγώ γράφτηκα για να μοιράζομαι! Να μαθω και αν μπορώ να μαθαίνω, μα περισσότερο να βρω άτομα που ασχολούνται με την αγάπη που έχω για το ψάρεμα!
Υπάρχουν αρκετοί, αλλά υπάρχουν ίσως και περισσότεροι που μάλλον αλλιώς αισθάνονται αυτή την αγάπη!
Γίνεται να υπάρχουν απλοί "επισκέπτες"?!

angiec

Post by angiec »

μαριε σταματα να περιμενεις τροφη μασιμενη! αρκεψε δοκίμαζε να μπορεις να εχεις δικη σου αποψη

Προσωπικά εγώ νόμιζα ότι το φόρουμ είναι ότι μπορούμε να βοηθούμε (και ιδίως τους νεαρούς φίλους που τώρα αρχίζουν )
Δεν κοστίζει τίποτα σε κάποιον που έχει την πείρα και την γνώση να τον καθοδηγίσουμε και τι θα χρησιμοποιήση σε ένα ψάρεμα. εάν όχι γιατί υπάρχει το φόρουμ μόνο να κάνουμε διαφήμηση ....η να βάζουμε τις φώτο>????????? Εξάλλου δεν είμαστε όλοι στην ίδια θέση να αγοράζουμε και να δοκιμάζουμε συνέχεια
ΦΙΛΙΚΑ

Tryfon

Post by Tryfon »

angiec wrote:μαριε σταματα να περιμενεις τροφη μασιμενη! αρκεψε δοκίμαζε να μπορεις να εχεις δικη σου αποψη

Προσωπικά εγώ νόμιζα ότι το φόρουμ είναι ότι μπορούμε να βοηθούμε (και ιδίως τους νεαρούς φίλους που τώρα αρχίζουν )
Δεν κοστίζει τίποτα σε κάποιον που έχει την πείρα και την γνώση να τον καθοδηγίσουμε και τι θα χρησιμοποιήση σε ένα ψάρεμα. εάν όχι γιατί υπάρχει το φόρουμ μόνο να κάνουμε διαφήμηση ....η να βάζουμε τις φώτο>????????? Εξάλλου δεν είμαστε όλοι στην ίδια θέση να αγοράζουμε και να δοκιμάζουμε συνέχεια
ΦΙΛΙΚΑ
Angie mou εν διαφωνω οτι οι γνωστες πρεπει να βοηθησουν και ιδιος τους νεαρους!! Ειμαι εναντιον του μιστικυσμου! Αλλα οχι τροφη μασιμενη! Κατευθηντηριες γραμμες, τροπο ψαρεματος σε γεννικες γραμμες οχι τροφη μασημενη. Πρεπει να ψαξεις να ερευνησεις και ναι να δοκιμασεις. Το να δοκιμασεις μια μισινα 5-6-10 ευρω η ενα ψαρουι η μια τροφη εν νομιζο να εχει κανενας την οικονομικη δυσκολια. Ειμαι εναντιον ομος της νοτροποιηας : "Εν καινουργιο? αιστο να δοκιμαστει τζαι αν εν καλο να το πιασω". Το ψαρεμα εχει φυση πειραματικη ενεχει κανονες μονο κατευθηντηριες γραμμες :D
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”