α ρε χασκουμενε.....chrysanthos9 wrote:παντα

α ρε χασκουμενε.....chrysanthos9 wrote:παντα
χαχαχαχαχαχαχαχα μεν λαλεις ρε πελλαρες....2,5 χιλιομετρουθκια ενει σε 8 λεπτουθκια..... μοοονοοοοοchrysanthos9 wrote:χαχα εν να φκει ο κολος μας παλε
Δοκιμασε και πες μαςmariosspinning wrote:ε κοπελια τουτη η μισινα καμνει για σπιννινγκ;
Tryfon wrote:μαριε σταματα να περιμενεις τροφη μασιμενη! αρκεψε δοκίμαζε να μπορεις να εχεις δικη σου αποψη
AggelosLRK wrote:Δοκιμασε και πες μαςmariosspinning wrote:ε κοπελια τουτη η μισινα καμνει για σπιννινγκ;
Tryfon wrote:μαριε σταματα να περιμενεις τροφη μασιμενη! αρκεψε δοκίμαζε να μπορεις να εχεις δικη σου αποψη
plenom'metatopsarem? wrote:Tryfon wrote:μαριε σταματα να περιμενεις τροφη μασιμενη! αρκεψε δοκίμαζε να μπορεις να εχεις δικη σου αποψη
marios wrote:Καλά ρε παιθκια έτσι θα απαντουσατε
σε κάποιο που τους φίλους σας - την παρέα σας? αν ζητούσε την γνώμη σας?
Συμφωνούμεmarios wrote:Δεν υποχρεούται κανεις να απάντηση αν δεν θέλει! αλλα και εγώ προσωπικά όταν γράφτηκα για πρώτη φορα σε αυτή την κοινότητα μια αιτια ήταν να συμβουλευτω
να συζητήσω και να ανταλλάξω γνώμες...Μια γνώμη- συβουλη "Aν γνωρίζεις" δεν στοιχίζει τίποτα!! να πειραματιστής φιλε στοιχίζει ακριβά
φιλικά Μάριος
Angie mou εν διαφωνω οτι οι γνωστες πρεπει να βοηθησουν και ιδιος τους νεαρους!! Ειμαι εναντιον του μιστικυσμου! Αλλα οχι τροφη μασιμενη! Κατευθηντηριες γραμμες, τροπο ψαρεματος σε γεννικες γραμμες οχι τροφη μασημενη. Πρεπει να ψαξεις να ερευνησεις και ναι να δοκιμασεις. Το να δοκιμασεις μια μισινα 5-6-10 ευρω η ενα ψαρουι η μια τροφη εν νομιζο να εχει κανενας την οικονομικη δυσκολια. Ειμαι εναντιον ομος της νοτροποιηας : "Εν καινουργιο? αιστο να δοκιμαστει τζαι αν εν καλο να το πιασω". Το ψαρεμα εχει φυση πειραματικη ενεχει κανονες μονο κατευθηντηριες γραμμεςangiec wrote:μαριε σταματα να περιμενεις τροφη μασιμενη! αρκεψε δοκίμαζε να μπορεις να εχεις δικη σου αποψη
Προσωπικά εγώ νόμιζα ότι το φόρουμ είναι ότι μπορούμε να βοηθούμε (και ιδίως τους νεαρούς φίλους που τώρα αρχίζουν )
Δεν κοστίζει τίποτα σε κάποιον που έχει την πείρα και την γνώση να τον καθοδηγίσουμε και τι θα χρησιμοποιήση σε ένα ψάρεμα. εάν όχι γιατί υπάρχει το φόρουμ μόνο να κάνουμε διαφήμηση ....η να βάζουμε τις φώτο>????????? Εξάλλου δεν είμαστε όλοι στην ίδια θέση να αγοράζουμε και να δοκιμάζουμε συνέχεια
ΦΙΛΙΚΑ