ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
gouili

Re: ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΗΝΟΒΙΑ

Post by gouili »

Λυπούμαι, μολις το άκουσα στισ ειδήσεις μιας και είμαι εξωτερικό. Το νησί μας όμως ή αλλιώς "κέντρο του κόσμου", εν γεμάτο με έξυπνους, με τους πιο έξυπνους να απαρτίζουν την ηγετική μας πυραμίδα. και για να μην παρεξηγηθώ, όχι μόνο από τους κυβερώντες αλλά και όλους τους άλλους. Σε όλους τους τομείς ότι καμει ο Κυπραίος σκεφτεται ήνταλως να γεμώσει την πούγγα του. Ότι πάθουμεν εν χάκκι μας

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

CyBasser wrote:
Greg wrote:kalimera file... akousa ke go tin eidisi simera stin efimerida, ipen oti pouloun dilitiriasmena psaria stin agora me proorismo touton pou ipes.. gurefko to sxetiko arthro apo tin efimerida na to postaro

pamen kata diaolou damesa
Δεν ξέρω τι να πω! ΄Νομίζω ότι πρέπει πια να κάνουμε ΟΛΟΙ οι ψαράδες (ακτής, βάρκας, φραγμάτων) ένα συλλαλητήριο και πορεία από Υπ. Δικαιοσύνης σε Αρχηγείο Αστυνομίας σε Τμήμα Αλιείας και να τραβήξουμε την προσοχή όων των ΜΜΕ. Ίσως και μια καθιστική εκδήλωση (πάντοτε ειρινικά). Και ταυτόχρονα να ενημερώσουμε τον κοσμάκη τι γίνεται με τα μολυσμένα ψάριο που τον τάϊζουν αλλά και γιατί δεν έχει πόσιμ ο νερό να πιει. Και να δούμε και πόσοι απ' αυτούς θα αντιδράσουν ή αν θα συνεχίσουν τον λήθαργο τους. Και να δώσουμε το μήνυμα ότι αυτή είναι η πρώτη ειρινική εκδήλωση, και ότι θα ακολουθήσουν δυναμικές αντιδράσεις στο νερό με απρόσμενα αποτελέσματα...
O merika atoma tou forum emilisan arketes fores gia kinitopioiseis gia diafora themata pou mas aforoun emas san psarades alla kai genika olo ton kosmo toutou tou topo ... sinithos menoumen stin kouventa ..."ime k ego mesa" ...vallo k ton eauto mou mesa....ksero oti theli arketi organosi gia na gini pragmatikotita mia tetia kinitopoiish ...alla aksizi ton kopo...to extesino gegonos pou metadothike k apo ta mesa mazikis enimerosis nomizo ine ena dinato kinitro na gini touti i poreia k kathistiki ekdilosi,mias k evalan jallo ladi stin fotia...kseroume oloi oti ta mesa mazikis enimerosis ine enas kalos tropos meso twn opoion exoume tin dinatotita na milisoume k na akousti i fwni mas ... i epitixia tha erthi mono me maziki kinitopioisi
An k o ditis pou ekame tin katagelia itan me atomiki energia...bravo tou
Stin pragmatikotita niotho lio avola pou grafo touto to post ...epidi dino tin entiposi oti ime o tipos pou petassete k lali ..."ime k ego mesa", elpizo na energopioithume arketa atoma se touto to thema...k ime siguros oti mporo na voithiso
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Giorkos

Post by Giorkos »

Σίγουρα...καλά τα λες...αλλά πόσο δύσκολο να οργανωθούμε??? και να διαμαρτυρηθούμε??? Υπάρχουν ήδη οργανωμένα σύνολα (οι συλλόγοι ψτ και των ψαράδων) .
Ίσως θα ήταν πιο εύκολο αν τα συμβούλια των συλλόγων έρθουν σε συνεννόηση και να κανονίσουν κάτι... να ειδοποιήσουν τα μέλη τους, και όσους δεν ανήκουν σε συλλόγους μέσω του φόρουμ...και μεις να φέρουμε και φίλους ψαράες που δεν μπαίνουν στο φόρουμ κτλ κτλ...

Είμαι σίγουρος ότι στο φόρουμ μπαίνουν και άτομα που ανήκουν σε συλλόγους, ακόμη και στα συμβούλια τους....ακόμη και άτομα του τμήματος αλιείας....αφού διαβάζεται τα ποστς αυτά ρε κοπέλλια, προσπαθήστε να κάνουμε μια αρχή..... εγώ σαν Γιώργος δεν μπορώ να πω ελάτε να κάνουμε διαδήλωση και να περιμένω να ανταποκριθεί κανείς....

Πιστεύω ότι η αρχή πρέπει να γίνει από τους Συλλόγους....μας έδωσαν ένα Άσσο (Τηλεοπτική προβολή)...αμ μην τον χαραμίσουμε :|
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

caveman

Re: ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

Post by caveman »

Εγώ πρωσοπικά έχω κάνει καταγγελίες και υπήρξαν αποτελέσματα από την άμεση ανταπόκριση της λιμενικής... παροτρίνω όλους τους φίλους της θάλασσας διότι εδώ δεν μειλάμε για "ψαράδες" αλλά για άτομα που πραγματικά αγαπούν την θάλασσα, να καταγγέλλουν τον οποιον δίποτε παρανομεί την στιγμή της παρανομίας.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Giorkos

Post by Giorkos »

και το σχετικό λινκ για το θέμα μας.....

α..και το άλλο που ξέχασα να αναφέρω ότι κάπιοι (διαβάστε το πιο κάτω) έσπασαν με σφυριά σταλακτίτες-σταλαγμίτες στις σπηλιές στο κάβο Πύλα...
Να τους έβρουν και να τους βάλουν τους σταλακτίτες εκεί που δεν φέγγει ο ήλιος :twisted:
http://www.sigmalive.com/news/local/28521
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

gdeme

Post by gdeme »

Αριστε,συμφωνω σε ολα,ΑΛΛΑ, εγω πληρωνω φορους κτλ και εχω απαιτηση απο τους ΑΝ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ να αναλάβουν τις ευθυνες τους.

Δεν ειναι δική μου δουλεια να βρώ ποιος κάνει τι, ενω τις περισσότερες φορες ξερουν.

Ποιος μου λεει εμενα οτι αυριοι μεθαυριο δεν θα μου κάνουν ζημια πχ στο αυτοκινητο σαν ειναι ψαρεμα ή όχι.

Οταν ομως τα πράγματα ξεκινουν και καλυπτονται εκ των εσω, τοτε καταλήγουμε εδω...

Panikos

Post by Panikos »

gdeme wrote:Αριστε,συμφωνω σε ολα,ΑΛΛΑ, εγω πληρωνω φορους κτλ και εχω απαιτηση απο τους ΑΝ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ να αναλάβουν τις ευθυνες τους.

Δεν ειναι δική μου δουλεια να βρώ ποιος κάνει τι, ενω τις περισσότερες φορες ξερουν.

Ποιος μου λεει εμενα οτι αυριοι μεθαυριο δεν θα μου κάνουν ζημια πχ στο αυτοκινητο σαν ειναι ψαρεμα ή όχι.

Οταν ομως τα πράγματα ξεκινουν και καλυπτονται εκ των εσω, τοτε καταλήγουμε εδω...
φιλε gdeme σκεφτόμουν να γράψω κάτι παρόμοιο αλλα δεν χρειάζεται , με κάλυψες πλήρως

admin
Site Admin

Post by admin »

panikos wrote:
gdeme wrote:Αριστε,συμφωνω σε ολα,ΑΛΛΑ, εγω πληρωνω φορους κτλ και εχω απαιτηση απο τους ΑΝ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ να αναλάβουν τις ευθυνες τους.

φιλε gdeme σκεφτόμουν να γράψω κάτι παρόμοιο αλλα δεν χρειάζεται , με κάλυψες πλήρως[/quote
Πρέπει να καταλάβετε ότι ένα πράγμα που γίνετε έχει πολλές παραμέτρους και όχι μόνο μία. Αν θέλετε να κάνετε όλοι τα στραβά μάτια γιατί φοβάστε μπάς και σας ανακαλύψουν και σας κάνουν κακό τότε με αυτό το σκεπτικό το ίδιο πρέπει να σκεφτεται και ο κάθε αρμόδιος και υπέυθυνος. Γιατί να ρισκάρω εγώ και να κινδυνεύσω. ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Αντί να τρίζει άμαξα , τρίζει ο αμαξάρης. Ναι πρέπει όλοι να βάλουμε το χεράκι μας για να απομονωθούν και να δακτυλοδειχτούν αυτοί οι εγκληματίες. Και για να καταλάβουν ότι δέν μπορούν να τα βάλουν με τους πολλούς (νομιμους) Δέν γίνετε επειδή σε ένα κήπο υπάρχουν κάποια αγριόχορτα να ξεριζώνουμε όλο τον κήπο. Και αν καλύπτονται εκ των έσω όπως λέτε καλύπτονται γιατί δέν υπάρχει δημοσιότητα (λέξη κλειδί) και μπορούν εύκολα να τα καλύπσουν. Το ίδιο έγινε και στην Πάφο πρίν κανένα μήνα και όταν άφησαν τους παράνομους να φύγουν και επισκευθήκαμε την Λιμενική Αστυνομία έκαναν σαν τρελοί για να μην βγάλουμε το θέμα στην δημοσιότητα και ο υπεύθυνος τιμωρήθηκε.
Φτάνει πια να σκεφτόμαστε το εγώ , το συμφέρον και την σιγουριά ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε είναι δύσκολος και γεμάτος εμπόδιο αν το βάλουμε κάτω όμως αυτό θα είναι το τέλος της Κυπριακής θάλασσας και καλύτερα να ονομαστή και αυτή ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ. όσοι δέν επιθυμείτε να βοηθήσετε είτε γιατί φοβάστε είτε γιατί δέν θέλετε κανείς δέν σας εξαναγκάζει θα βοηθήσουν αυτοί που πραγματικά το νιώθουν και το εννοούν.

caveman

Post by caveman »

admin wrote: ...όσοι δέν επιθυμείτε να βοηθήσετε είτε γιατί φοβάστε είτε γιατί δέν θέλετε κανείς δέν σας εξαναγκάζει θα βοηθήσουν αυτοί που πραγματικά το νιώθουν και το εννοούν.
Συμφωνώ, εγώ επείρα αρκετά ρίσκα ως τώρα τζαι δεν το εσκεύτηκα ούτε για μια στιγμή διότι είτε πέρνεις ένα πράγμα πραγματικά στα σοβαρά από καρδιάς είτε πάεις κάθεσε σπίτι τζαι βλέπεις το "δείξε μου το φίλο σου" στο Αντ1 :lol: :lol: :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Φιλοι μου, θα γινω λιγο βαρετος αλλα συγχωρατε την ηλικια μου.
Την ΚΥΠΡΟ την εχουν καταστρεψει πεντε κλεφτες, απατεωνες, ληστες. Και την πουλησαν διοτι οι γονιοι σας, και εγω μαζι, σαν Μ...κες καθομασταν και τους βλεπαμε χωρις να αντιδρουμε :oops: :oops: :oops:
Και το ιδιο κανουμε και σημερα που ανεχομαστε τον καθε Καρακιοζη Πολιτικαντη να μας πουλα μουρη, η τον καθε αχρηστο που επειδη "εν επερνεν τα γραμματα εβαλαμεντον αστυνομικον να μας προσεχει". Και τελικα μας καταπιεζει και μας κλεφτει.
Αν μου βαλουν μιαν εν να τους βαλω θκιο :evil: :evil: :evil:
ΟΙ ποιο πολλοι απο εσας στο Φορουμ εισαστε μορφωμενοι και λιγο πολυ ζησατε και στο εξωτερικο. Καιρος ειναι να κανετε την δικη σας επανασταση. Για να σωθει ο τοπος πρωτα. Πρωτα πρεπει να μαθετε να αγαπατε τον τοπο σας και μετα ολα τα αλλα."Μητρος τε και Πατρος, και των αλλων προγονων απαντων, τιμιοτερον εστιν η Πατρις, και σεμνοτερον και Αγιοτερον και παρα Θεοις και παρ'ανθρωποις τοις νουν εχουσιν".
Μην αφησουμε τους ΚΛΕΦΤΕΣ να συνεχισουν. Ηδη αποτελουν την "αρχουσα ταξη" στον τοπο :twisted: :twisted: :twisted:
ΓΙΑΤΙ ??????

Panikos

Post by Panikos »

Aριστε να διευκρινίσω τους λόγους που συμφωνώ με τον φίλο gdeme
καταρχάς ξέρουμε όλοι ότι ζούμε στο κράτος τον αν-υπευθυνων , τις μασας , τις καρεκλας και απου φάει πιο πολλά
όλοι αυτοί οι αν-υπεύθυνοι αν έκαναν σωστά τι δουλειά τους έστω και 50% και όχι στο 100% που είναι υπόχρεοι σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα για πολλά αλλα και όχι μονο στο θέμα που μας αφορά

όπως είπες

"" Το ίδιο έγινε και στην Πάφο πρίν κανένα μήνα και όταν άφησαν τους παράνομους να φύγουν και επισκευθήκαμε την Λιμενική Αστυνομία έκαναν σαν τρελοί για να μην βγάλουμε το θέμα στην δημοσιότητα και ο υπεύθυνος τιμωρήθηκε.""

σκεφτείτε ποσα αλλα γίνονται χωρίς να έχουμε ιδέα , σίγουρα η επίσκεψη σου στη λιμενική έφερε κάποιο αποτέλεσμα , αν δεν πήγαινες ?
δεν διαφωνώ στο ότι αν τους πιέσουμε και τους βοηθήσουμε με πληροφορίες θα έχουμε αποτέλεσμα αλλα δεν μου αρέσει να κάνω αυτό που μονη τους πρέπει να κάνουν που τι στιγμή που ξέρουμε όλοι ποσο καλά πληρώνονται
admin wrote: Αν θέλετε να κάνετε όλοι τα στραβά μάτια γιατί φοβάστε μπάς και σας ανακαλύψουν και σας κάνουν κακό τότε με αυτό το σκεπτικό το ίδιο πρέπει να σκεφτεται και ο κάθε αρμόδιος και υπέυθυνος
Aριστε ο κάθε αρμόδιος και υπέυθυνος όταν αναλαμβάνει ένα πόστο νομίζω πρέπει να έχει επίγνωση για τους κινδυνους που μπορεί να έχει , πχ αστυνομικός , πυροσβέστης , στρατιωτικός
άρα δεν είναι δικαιολογία γι'αυτούς να μην κάνουν σωστά τι δουλειά τους

συγγνώμη αν σας κούρασα , δεν είναι ότι δεν θέλω να βοηθήσω , απλός δεν χωνεύω το όλο σύστημα

admin
Site Admin

Post by admin »

[
admin wrote: Αν θέλετε να κάνετε όλοι τα στραβά μάτια γιατί φοβάστε μπάς και σας ανακαλύψουν και σας κάνουν κακό τότε με αυτό το σκεπτικό το ίδιο πρέπει να σκεφτεται και ο κάθε αρμόδιος και υπέυθυνος
Aριστε ο κάθε αρμόδιος και υπέυθυνος όταν αναλαμβάνει ένα πόστο νομίζω πρέπει να έχει επίγνωση για τους κινδυνους που μπορεί να έχει , πχ αστυνομικός , πυροσβέστης , στρατιωτικός
άρα δεν είναι δικαιολογία γι'αυτούς να μην κάνουν σωστά τι δουλειά τους

συγγνώμη αν σας κούρασα , δεν είναι ότι δεν θέλω να βοηθήσω , απλός δεν χωνεύω το όλο σύστημα[/quote]
Δέν θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός αλλά και σε πολούς υπεύθυνους που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους σωστά η νομοθεσία και η περικοπές τους δένουν τα χέρια και μόνο εμείς μποορούμε να τους τα λυσουμε :wink:

gdeme

Post by gdeme »

Μαζι σου ρε Αριστε, με ξέρεις τι άτομο ειμαι. ΚΑι σου ειπα οτι θα βοηθήσω στην όλη φάση.

Πες μου ομως...

Στην λιμενική της Λαρνακας δεν ξερουν ποιοί σηκώνουν ορφους απο το ζηνοβία?

Δεν ξέρουν ποιος γνωστος του χώρου ψαρεύει Ζύγι με μπουκάλες νυχτα επι σειρα δεκαετιων και στον "χωρο" του έχει φωτογραφίες με 15κιλες συναγρίδες?

Δεν ξέρουν ποιοι βάλουν σκαρκες μέσα στο λιμάνι της Λάρνακας?

Δεν ξέρουν ποιο ψαρεύουν στο μανιταρι στα 50 τους ορφους?

Τι έκαναν και τι κανουν για όλα αυτα? Αφού ξέρουν ποιοι, ποτε , που και τι κάνουν. Περιμενουν να τους πώ εγώ?

Γιατι δεν δέχονται να γίνονται ανώνυμες καταγγελίες? Να σου πω εγώ. Για να ξέρουν ποιος θα την φάει μετα.

Και για τελος κάνω μια πρόταση: Εισηγησου ανοικτη γραμμή ανώνυμων καταγγελιών (οπως γινεται σε άλλες περιπτωσεις -πχ ΥΚΑΝ-199) να δούμε τι θα σου πούν.

pavlos

Post by pavlos »

Stin larnaca file ine mia parea me mpoukalakides, xeroun tous ouloi je kanenas en lali tipote kathounte je trosin tes sinagrides ouloi mazi

Konix

Post by Konix »

gdeme wrote:Μαζι σου ρε Αριστε, με ξέρεις τι άτομο ειμαι. ΚΑι σου ειπα οτι θα βοηθήσω στην όλη φάση.

Πες μου ομως...

Στην λιμενική της Λαρνακας δεν ξερουν ποιοί σηκώνουν ορφους απο το ζηνοβία?

Δεν ξέρουν ποιος γνωστος του χώρου ψαρεύει Ζύγι με μπουκάλες νυχτα επι σειρα δεκαετιων και στον "χωρο" του έχει φωτογραφίες με 15κιλες συναγρίδες?

Δεν ξέρουν ποιοι βάλουν σκαρκες μέσα στο λιμάνι της Λάρνακας?

Δεν ξέρουν ποιο ψαρεύουν στο μανιταρι στα 50 τους ορφους?

Τι έκαναν και τι κανουν για όλα αυτα? Αφού ξέρουν ποιοι, ποτε , που και τι κάνουν. Περιμενουν να τους πώ εγώ?

Γιατι δεν δέχονται να γίνονται ανώνυμες καταγγελίες? Να σου πω εγώ. Για να ξέρουν ποιος θα την φάει μετα.

Και για τελος κάνω μια πρόταση: Εισηγησου ανοικτη γραμμή ανώνυμων καταγγελιών (οπως γινεται σε άλλες περιπτωσεις -πχ ΥΚΑΝ-199) να δούμε τι θα σου πούν.

Ego pisteuko oti ine akrivos i idia periptosi tziai me tin thira...Kseroun tziai tous lathrothires , kseroun tziai pou pan ti nixta tziai oulla... :arrow: alla lalis sou...koumpare ego esso exo 2 kopelloutkia pou me perimenoujn na me thoun...inta na pao na valo ton nou mou me ton kathena?En tziai kseris inta kapno foumari o kathenas... :!: en arkimos avrio na ton sikosoun isiapano...?
To idio prama en tziai i limeniki..kseroun tous tziai poioi eni tziai pou pasin tziai oulla....alla en valloun tin rassi tous pou kato...klioun ta mathkia tziai to tsiekki ennarti pale...
Oso tziai na fonaksoume , oso tziai na prospathisoume , aman toutoi oulloi m...kes en exoun sinidisi oti thelis kame...etsi enna eni mia zoi... :evil:
Keep Fishing!!!

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”