ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
Re: ΕΔΡΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΜΠΟΥΚΑΛΛΑΚΗΔΕΣ
Tha kamw ena telefteo sxolio gia to thema tis paranomias damesa, dioti meta pou touta pou eida kai akousa tis teleftees meres apo kapion filo ekaman me aganaktisa kai oute prokuta na ksanasxolithw me tounta themata...
To na prospathis na kameis kapious damesa na stamatisoun tis ponistikomenes tous sunithies, einai sampws kai prospathis na metatrepsis ena MOUSOULMANO SE XRISTIANO ORTHODOKSO!!!!
To na prospathis na kameis kapious damesa na stamatisoun tis ponistikomenes tous sunithies, einai sampws kai prospathis na metatrepsis ena MOUSOULMANO SE XRISTIANO ORTHODOKSO!!!!
Esox Lucius
Μεν το πείς φίλε μου.Greg wrote:Tha kamw ena telefteo sxolio gia to thema tis paranomias damesa, dioti meta pou touta pou eida kai akousa tis teleftees meres apo kapion filo ekaman me aganaktisa kai oute prokuta na ksanasxolithw me tounta themata...
Πολλές φορές κάμνουν την παρανομία ή την κρεατοσυλλογή γιατί εν εκάτσαν ποττέ να σκεφτούν κάποια πράματα.
Αν βρεθεί κάποιος να τους εξηγήσει τζιαι την άλλη άποψη, σίουρα η κουβέντα που θα κάμουν θα περνά που το νού του κάθε φορά που κάμνει την ίδια παρανομία.
Κάποιοι μπορεί να διορθωθούν.
e kalan olan giati den tous karfonete??? mono logia ??
To dyskolo einai na tous karfwseis? Oxa na piseis kapious na stamatisoun na to kamnoun sistimatika?omonoia wrote:e kalan olan giati den tous karfonete??? mono logia ??
Egw proswpika polla spania psarevw thallassa pleon, sinithos psarevkw se fraxtes, tze otan kapoios paranomei ton kataggelw... En vlepw giati nomizeis oti hmasten mono logia se touto to thema?
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
pambos wrote:nomizw na arkepsoume kai emis giati opos katandisame mono paranoma tha vroume psari ,hnda lalite?????

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
kai i paranomia ti simenei se genikes grames? einai methodoi pou ginonte (px dinamites, nixterino psarema, psarema stous fraxtes me 10 kalamia, dixtia(paranomoi), ktlp ktlp ktlp olown twn eidwn paranomies) apo kapious pou DEN kseroun na psarevoun me to swsto tropo gia na piasoun psari. Isws na prospathisan kapote, na eidan tin diskolia stin pragmatikotita kai vrikan kapious efkolous tropous na pianoun osa perissotera psaria mporoun. Ara se teliki analisi.. DEN XAMPARIAZOUN KAI DEN GNWRIZOUN NA PSAREVOUN SWSTA.. polloi apo emas psarevoume swsta, epidi imaste stis arxes akoma, na min piasame TO psari alla vlepoume proodo psarevontas me ton swsto tropo. Oi ipolipou pou psarevoun xronia me ton swsto tropo oloi exoun kai kapio "proswpiko rekor" i "TO swsto psari".. oloi oi ipolipoi isws apogoiteumenoi, isws epidi vlepoun pws o swstos tropos den apodidei toso se enan toso diskolo kairo gia psarema na apofasizoun na psarevoun paranoma...caveman wrote:pambos wrote:nomizw na arkepsoume kai emis giati opos katandisame mono paranoma tha vroume psari ,hnda lalite?????
An sovaromila o filos pampos tote afto pistevw pws egine mazi tou kai kalitera tha itan na min leei dimosiws tis apopseis tou (eixe pei kai kati allo se allo topic).
An astievete kala tha itan na min kanei tetiou eidous asteia dioti opws eipe o filos caveman den gelase APOLITOS KANENAS

catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
- (CyBasser)
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ.PeRoUkKaS wrote:kai i paranomia ti simenei se genikes grames? einai methodoi pou ginonte (px dinamites, nixterino psarema, psarema stous fraxtes me 10 kalamia, dixtia(paranomoi), ktlp ktlp ktlp olown twn eidwn paranomies) apo kapious pou DEN kseroun na psarevoun me to swsto tropo gia na piasoun psari. Isws na prospathisan kapote, na eidan tin diskolia stin pragmatikotita kai vrikan kapious efkolous tropous na pianoun osa perissotera psaria mporoun. Ara se teliki analisi.. DEN XAMPARIAZOUN KAI DEN GNWRIZOUN NA PSAREVOUN SWSTA.. polloi apo emas psarevoume swsta, epidi imaste stis arxes akoma, na min piasame TO psari alla vlepoume proodo psarevontas me ton swsto tropo. Oi ipolipou pou psarevoun xronia me ton swsto tropo oloi exoun kai kapio "proswpiko rekor" i "TO swsto psari".. oloi oi ipolipoi isws apogoiteumenoi, isws epidi vlepoun pws o swstos tropos den apodidei toso se enan toso diskolo kairo gia psarema na apofasizoun na psarevoun paranoma...pambos wrote:nomizw na arkepsoume kai emis giati opos katandisame mono paranoma tha vroume psari ,hnda lalite?????
An sovaromila o filos pampos tote afto pistevw pws egine mazi tou kai kalitera tha itan na min leei dimosiws tis apopseis tou (eixe pei kai kati allo se allo topic).
An astievete kala tha itan na min kanei tetiou eidous asteia dioti opws eipe o filos caveman den gelase APOLITOS KANENAS
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ego 2 fores ida mpoukalakides ...tin 1i fora epian se ena topo pou ta psarka kai oi trupes tous einai lavirin8oi me ka8igites mesa tsie ipa ate afistous ti en na kamoun ekratousan kati 75arka lalo oute me pompes en 8a pe3oun tpt..tin 2i idatous ston faro tsie epiudi en efkala adeian imoun tsie go paranomos ipoti8ete... tora omos 8a gino o mialliterros roufkianos!!!!!
omonoia wrote:e kalan olan giati den tous karfonete??? mono logia ??
omonoia wrote:tora omos 8a gino o mialliterros roufkianos!!!!!
omonoia, μια διόρθωση: Τούτοι οι γαϊδαροι καταγγέλλονται, ΔΕΝ "καρφώνονται". Τζιαι τζιήνοι που τους καταγγέλλουν ΔΕΝ είναι "ρουφκιάνοι". Ελπίζω να εν τούτο που εννοούσες, για να μεν φκαίνουν λάθος συμπεράσματα.
Τζιαι έχω την αίσθηση ότι οι καταγγελίες φέτος θα αυξηθούν δραματικά. Πάλε καλά.
Someone wrote: omonoia, μια διόρθωση: Τούτοι οι γαϊδαροι καταγγέλλονται, ΔΕΝ "καρφώνονται". Τζιαι τζιήνοι που τους καταγγέλλουν ΔΕΝ είναι "ρουφκιάνοι". Ελπίζω να εν τούτο που εννοούσες, για να μεν φκαίνουν λάθος συμπεράσματα.
Τζιαι έχω την αίσθηση ότι οι καταγγελίες φέτος θα αυξηθούν δραματικά. Πάλε καλά.
όπως τα λες...δεν είναι κάρφωμα αλλά μία ενέργεια για συνέτηση αυτών που γνωρίζοντας ότι αυτό που κάνουν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ όχι μόνο το κάνουν αλλά το κάνουν νομίζοντας ότι είναι και μάγκες.... καταγγελία για οποιαδήποτε παρανομία βλέπετε....
επίσης αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει οποιαδήποτε σειρά ενεργειών (Διαδικασία) που υποτίθεται θα κάνει το τμήμα εφόσον ειδιποιηθεί για παρανομία έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουμε τι είναι "υπόχρεοι" να κάνουν και να μην μας αποσιωπούν !!!!
Αν κανείς εδώ στο φόρουμ έχει να κάνει με το τμήμα αλιείας ας μας πληροφορήσει αν είναι δυνατόν !!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Πρέπει να ξεκολείσουμεν που τούντο θέμα του...
=========== ΚΑΡΦΩΜΑΤΟΣ =============
Εν τούτη κ-λ-νοωτροπία μας δαμέσα που μας καταστρέφει
Που την στιγμή που κάποιος βλέπει μιαν παρανομία, εάν είναι ευσηνίδιτος πολίτης, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΗΛΕΙ
Είναι καθαρή ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ καταγγελία τζαι δεν έχει τίποτε να κάμει με το ""παραδοσιακό"" "κάρφωμα"
Η αντροπή εν πάνο στον εγγληματία είτε είναι νυχτερινός ψ.τ. ή μπούκκαλλος ή δυναμιτάς ή ή ή.......
Εν τούτη κ-λ-νοωτροπία μας δαμέσα που μας καταστρέφει

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
Α Κ Ρ Ι Β Ω Σcaveman wrote:Πρέπει να ξεκολείσουμεν που τούντο θέμα του...
Εν τούτη κ-λ-νοωτροπία μας δαμέσα που μας καταστρέφειΠου την στιγμή που κάποιος βλέπει μιαν παρανομία, εάν είναι ευσηνίδιτος πολίτης, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΗΛΕΙ
![]()
Είναι καθαρή ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ καταγγελία τζαι δεν έχει τίποτε να κάμει με το ""παραδοσιακό"" "κάρφωμα"
![]()
Η αντροπή εν πάνο στον εγγληματία είτε είναι νυχτερινός ψ.τ. ή μπούκκαλλος ή δυναμιτάς ή ή ή.......
Με κανένα τρόπο δεν είναι κάρφωμα η καταγγελία μιας παρανομίας. Αντίθετα, βοηθά στην πιθανή συνειδητοποίηση αυτού που έκανε την παρανομία, στον πιθανό εκφοβισμό άλλων παρανόμων ότι αν παρανομήσουν θα πιαστούν, και σε τελική ανάλυση αποβαίνει εις όφελος των νομοταγών ψαράδων.
Ναι, είναι πιθανόν κάποιοι από τους παράνομους να είναι αδιόρθωτοι, και ίσως να προσπαθήσουν να απειλήσουν ή να εκφοβίσουν. Όμως, να ξέρετε ότι σε τελική ανάλυση αυτοί είναι που φουβούνται και στο τέλος χάνονται. Γι' αυτό, για το καλό του χόμπυ μας, είτε είναι ψάρεμα στην ακτή, είτε στα φράγματα, είτε από βάρκα, είτε με ψαροντούφεκο, μην αφήνετε τους παράνομους να αλωνίζουν!!!!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
Re: Νυχτερινός ψαροντουφεκάς πιάστηκε στα πράσα
Οι ροκόλοι να ψαρέφκουν νόμιμα ρε Πάμπο. Μα ενομήσετε εννα κάμνετε ότι θέλετε τζαι να σας λαλούμε τζαι μπράβο γιατί εν πίνετε μαστούρα?pambos wrote: re pedia na xereste pou h rokoli epian na psarepsoun kai exoun etsi xombi an htan tis mastouras kai tis hroinis tha htan kalitera????
Εγώ προτείνω αν δεν γινεί τίποτε με τις καταγγελίες να οργανώσουμε ομάδα κρούσης και να κάμνουμεν τους παράνομους μαύρους που το ξύλο

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
και μετά να τους σύρνουμε μες τη θάλασσα για να γεμίσει η θάλασσα "μάυρα" να έσιη να παίζουμεhdemetris wrote: μαύρους που το ξύλο

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Που ξερετε οτι δεν ηπιαν μαστουρα για να καμουν καλύτερη χαλάρωση
Ισοπεδωσα τα ούλλα
Καλά τους εκάμετε διότι του οι μιτσιοι μιτσιοί επήραν τον .......ο για ρεπάνι. Δηλαδή αύριο αν πάει τζαι πιάσει ενα jetski για να κάμει την καυ.... του και πατήσει κανένα λουόμενο ή ψαροτουφεκά εννα πουμε εν πειράζει ευτυχώς που δεν ήταν χασιηκλής? Για το όνομα του Θεού. Θέλουν εννα γερό κουρπάτζιη να φέρουν τον νού τους διότι όπως ακούω από διάφορους δασκάλους και καθηγήτες τούτοι οι ροκόλοι εν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Τα πάντα όλα ξεκινούν από την ανατροφή και τα σχολεία (κοινωνία) Εμένα ο παπάς μου και ο παππούς μου εσύρναν δυναμίτες στον Απόστολο Ανδρέα. Κανένας τους όμως δεν ήρτε να μου πει γιατί δεν σύρνεις δυναμίτες ή δεν πηγαίνεις νυκτερινό για να πιάνεις ψάρκα διοτί βλέποντας την κατάντια της θάλασσας εκαταλάβαν ότι αυτά που εκάμναν ήταν λάθός και εποροσπαθήσαν τούτο να το περάσουν και σε εμένα.
Οπόταν εαν ήμουν αρμόδιος φορέας εγώ θα τους έβαλα να πληρώσουν ένα προστιματάκι αδρόν, κατάσχεση εξοπλισμού για 1 μήνα και θα τους έβαλα και κοινωνική εργασία να πάν να καθαρίζουν παραλίες για 2 μήνες
να δουν τον νόστο και να δούμε αν θα ξαναπάν νυκτερινό.
ΥΣ Ρε Δημήτρη εσεις οι καθηγητές πρέπει να τους διάτε και κανένα τουπούζι γερό να φέρνουν το νούν τους

Ισοπεδωσα τα ούλλα

Καλά τους εκάμετε διότι του οι μιτσιοι μιτσιοί επήραν τον .......ο για ρεπάνι. Δηλαδή αύριο αν πάει τζαι πιάσει ενα jetski για να κάμει την καυ.... του και πατήσει κανένα λουόμενο ή ψαροτουφεκά εννα πουμε εν πειράζει ευτυχώς που δεν ήταν χασιηκλής? Για το όνομα του Θεού. Θέλουν εννα γερό κουρπάτζιη να φέρουν τον νού τους διότι όπως ακούω από διάφορους δασκάλους και καθηγήτες τούτοι οι ροκόλοι εν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Τα πάντα όλα ξεκινούν από την ανατροφή και τα σχολεία (κοινωνία) Εμένα ο παπάς μου και ο παππούς μου εσύρναν δυναμίτες στον Απόστολο Ανδρέα. Κανένας τους όμως δεν ήρτε να μου πει γιατί δεν σύρνεις δυναμίτες ή δεν πηγαίνεις νυκτερινό για να πιάνεις ψάρκα διοτί βλέποντας την κατάντια της θάλασσας εκαταλάβαν ότι αυτά που εκάμναν ήταν λάθός και εποροσπαθήσαν τούτο να το περάσουν και σε εμένα.
Οπόταν εαν ήμουν αρμόδιος φορέας εγώ θα τους έβαλα να πληρώσουν ένα προστιματάκι αδρόν, κατάσχεση εξοπλισμού για 1 μήνα και θα τους έβαλα και κοινωνική εργασία να πάν να καθαρίζουν παραλίες για 2 μήνες

ΥΣ Ρε Δημήτρη εσεις οι καθηγητές πρέπει να τους διάτε και κανένα τουπούζι γερό να φέρνουν το νούν τους

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?