gdeme wrote:ακομα δεν το διαβασα ολο και έγινε φυλλο και φτερό. (λόγω μεγέθους) Δεν μπορεις να γυρισεις και να δεις καλα τς σελίδες.
Συνεπες τυπογραφείο : Κασουλίδης (με μικροκαθυστερήσεις) (εξαρταται και εσυ ποτε θα παραδώσεις) Θυμασαι που δουλευα πριν Αριστε.
Το παράδωσα στον Κασουλίδη 28 Απριλίου και το πήρα 14 Μαϊου
Για τους διαφημιζόμενους : Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους....
Πές το και στους εμπόρους(ορισμένους) και αν είσαι και τακτικός πελάτης με ορισμένους είμαι σίγουρος ότι δέν θα τα έλεγες αυτά
Δεν σου βρισκω άδικο ρε φιλε. Δυστυχως η νοοτροπία θέλει χρόνια για να αλλάξει.
Σε καθυστέρησε ο Κασουλίδης όντως. ένα λογικο ΄πλάισιο είναι 5-6 μέρες maximum
Για τους εμπόρους τώρα... Εγώ αν και τις περισσότερες φορες αγοράζω απο Ελλάδα, τελευταία αγόρασα απο Κύπρο και είμαι ευχαριστήμενος.
Οι κακοι επαγγελματίες πρέπει σιγα σιγά ή να αλλάξουν ή να φύγουν απο το χώρο και εμεις οι καταναλωτες είμαστε που το ορίζουμε αυτο
poli kali doulia sto periodiko
η ταινία όμως που συνόδευε το περιοδικό που αγόρασα είχε πρόβλημα με τον ήχο.
είχα την τηλεόραση στην διαπασών και μόλις που άκουγα τι έλεγαν.
το θέμα της ασφάλειας στο ψαροτούφεκο ήταν πολύ καλή ιδέα
και θα μας βοηθήσει όλους
Nikos wrote:poli kali doulia sto periodiko
η ταινία όμως που συνόδευε το περιοδικό που αγόρασα είχε πρόβλημα με τον ήχο.
είχα την τηλεόραση στην διαπασών και μόλις που άκουγα τι έλεγαν.
το θέμα της ασφάλειας στο ψαροτούφεκο ήταν πολύ καλή ιδέα
και θα μας βοηθήσει όλους
Νίκο έλεγξε και τις ρυθμίσεις του dvd αν και εκεί ο ήχος είναι στο μέγιστο και δεν ακούγετε και δέν πρόκειται για πρόβλημα τεχνικό με τα μηχανήματα τότε στείλε μας το πίσω να σου στείλουμε ένα άλλο. Επίσης έλεγξε αν είναι γδαρμένο γιατί πολες φορές κατα την μεταφορά γδέρνοντε. Αυτό ισχύει και για οποιονδήποτε άλλο παρουσιάσει πρόβλημα το dvd του.
ps1xas wrote:file ariste kalispera kai emena mou parousiase problima. emena den to anoigi kan. to elexa an ine gdarmeno alla den ine....
Όποιος είναι απο Λεμεσό μπορεί να περάσει όποτε θέλει μεταξύ 08,30-1,30 και 15,00-18,00 απο το γραφελιο μας στην Αποστόλου Βαρνάβα 5 κατάστημα 3 να φέρει το χαλασμένο και να του δώσουμε άλλο, για άτομα εκτός Λεμεσού μπορείτε είτε να μας το ταχυδρομήσετε στην πιο πάνω διεύθυνση με τ.τ 3065 είτε να μας το στείλετε με ταξί και εμείς θα σας στείλουμε καινούργιο.