Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

belluga

Post by belluga »

Μπραβο!! αλλα τα μαυρα εν κριμα καμνετε τους κανενα ριλιζ! Αφου πιανετε ψαρια ποιος ο λογος να κρατας ενα 500αρι μαυρο!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κώστας

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Κώστας »

belluga wrote:Μπραβο!! αλλα τα μαυρα εν κριμα καμνετε τους κανενα ριλιζ! Αφου πιανετε ψαρια ποιος ο λογος να κρατας ενα 500αρι μαυρο!
που ειδες το 500αρι :o

belluga

Post by belluga »

Κώστας wrote:
belluga wrote:Μπραβο!! αλλα τα μαυρα εν κριμα καμνετε τους κανενα ριλιζ! Αφου πιανετε ψαρια ποιος ο λογος να κρατας ενα 500αρι μαυρο!
εν τζαι το βαρος το προβλημα; εννε 500 τζαι εν 400 ή 600 τι διαφορα καμνει;

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

belluga wrote:
Κώστας wrote:
εν τζαι το βαρος το προβλημα; εννε 500 τζαι εν 400 ή 600 τι διαφορα καμνει;

:handgestures-thumbupright:
Επρόλαβές με :) Το θέμα μας ένεν τα γραμμάρια, 100 πάνω, 100 κάτω. Το θέμα είναι να είμαστε προσεκτικοί και με τα μεγέθη και με τα είδη.
Καλή σας μέρα

tanosolari

Post by tanosolari »

michalispsarema wrote:Αν κανετε και μια περιτρηγηση μεσα στο facebook και σε σελιδες του facebook βρηκα πολλους με μικρα ψαρια κια γνωστους αλλα κανενας εν τους λαλι τπτ.. δαμε ο ανθρωπος επιασε 2 σορκουθκια αλλα αν πατε σε κανενα λιμανι το σαββατοκυριακο η σε κανενα κουρκουνοτοπο να δεις εκει σφαγες.. αν ειχε προβλημα το αγγιστρι δικαιλογειτε αλλα σαν και εγω εβαλα 2-3 φορες που ημουν ακομη απειρος στο catch and release και κανεις εν επατεσετουν ετσι αλλα μου διναν συμβουλες για τι να κανω την επομενη φορα..

Μπραβο φιλε μου πολλα ωραιο λαβρακι..!!!!!
Εντζε κοφτιμε ρε φιλε εμενα με αν ο Αντρεας μεν αν εν ο Γιωργακης μεν αν εν ο Μιχαλακης που επιαε μιτσα..Που τη στιγμη που η ψαρια σου φιλε μου εν κατω που το οριο απλα εν ΠΑΡΑΝΟΜΟ απλα τα πραματα..Τωρα αν εξαναβαλλαν πιο πισω μιτσια στο φορουμ η ξερογω και δεν ειπε κανενας τιποτε λαθος.Αλλα ουτε και με ενδιαφερει, εγω τουτο ειδα ΤΩΡΑ, μια φωτο τωρα με σορκουι(θκια) της παλαμης. Για ονομα του θεου εντζε ενα φαμε το ανθρωπο αλλα το ΛΑΘΟΣ εν ΛΑΘΟΣ και πρεπει να αναγνωριζετε οποιες τζαι να εν οι συνθηκες.

steliosgewrgiou

Post by steliosgewrgiou »

ρε παιδκιά εχει ανθρώπους που εν θα καταλάβουν ποττέ τι εν το c&r..όσες φορές και να τους το πεις! :x

belluga

Post by belluga »

steliosgewrgiou wrote:ρε παιδκιά εχει ανθρώπους που εν θα καταλάβουν ποττέ τι εν το c&r..όσες φορές και να τους το πεις! :x
+1000

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

ρε παιδια επροσεξα οτι οποτε παμε να ποθμε κατι για κατι που εν μας αρεσε πετασσουντε αλλο 2-3 και κατιγορουν μας οτι ταχα εκαμαμε "επιθεση" του αλλου και εδοκαμε ουλλοι πανω του.

α. οταν λεεις κατι η βαλεις μια φοτο δημοσια πρεπει να εισε ετημοσ να δεχτεις και τα σχολια δημοσια (καλα και κακα).
β. αν δεν επροσεξετε καλα ειπαμε για τα μικρα που επρεπε α πανε πισο (παντα σε πλεσια φιλικου σχολιου) αλλα ειπαμε και το μπραβο μας για το καλο κομματι, νομιζω ετσι εν επιτιθεσε του αλλου αλλα διας του κηνητρα για να ψαξει περισσοτερο τα "καλα" ψαρια
γ. και εμεις ετσι εξεκινισαμε, εκαμαμε ουλλοι τες μ@λ#κιες μας τον τζιερο που εν εκοφκε ο νους μας, αλλα και εμας εβρεθικαν 2-3 και ειπαν μας 5-6 κουβεντες και "εσασαμεν". το ιδιο οφηλουμε να καμουμε και εμεις στους επομενους αλιος το πραμα σταματα σε εμας και μετα παμε πισο πισο.
δ. αν τα εκρατισε γιατι ηταν τραυματισμενα χωρις ελπιδα επιβιωσης επρεπε να το πει ο ιδιος δημωσια την ωρα που εβαλε τη φοτο και οχι να το υποθεσουμε μονοι μας.
ε. αν εβαλαν κι αλλοι και εν ειπαμε τιποτε εν σημενι οτι επεξαμε πελλο, δεν ειμαστε μεσα καθε μερα να βλεπουμε τι βαλλει ο καθενας για να του δειχτουμε και ουτε ετσι ενια εχουμε, απλος κρινουμε τουτο που ειδαμε. Το οτι "εφυαν μας" οι αλλοι εν σημενι οτι πρεπει να πεζουμε πελλο σε οτι αλλο βλεπουμε.

αυτα απο μενα, γιατι ηθελα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα. αν δεν θελετε να λεμε τιποτε ας γινει κανονισμος μες το φορουμ να τελιωνει το θεμα και εγω θα σεβαστω καθε αποφαση.

φιλικα παντα, ευχαριστω.

steliosgewrgiou

σημερα λενιο τιποτε...εν εκουμανταραμε ομως...3-4 τσιμπηματα εχάσαμετα!ρε ηβραμε ενα κωνσταντίνο....εν κανένας που δαμέσα? :D

ANTONISE

Post by ANTONISE »

steliosgewrgiou wrote:σημερα λενιο τιποτε...εν εκουμανταραμε ομως...3-4 τσιμπηματα εχάσαμετα!ρε ηβραμε ενα κωνσταντίνο....εν κανένας που δαμέσα? :D
εκαμετε τζινο το λενιο τζε εκλαψε

steliosgewrgiou

σιγά σιγα ρε φίλε χάνει την αξία του.......οποτε τζαι αν πάεις εχει ψαράδες! :roll: :roll: :roll: αλλά εν κοντά τζαι πιάννουμε τζαι το κατι της μας...... :dance: :dance:

solpa

Post by solpa »

δοκίμασα και εγω την Κυριακη στον Λενιο, αλλα εχει παρα πολλους καβουρες. δεν μου αφηναν δόλωμα. κατάφερα και έπιασα 2.
ειχα 6-7 τσιμπιες αλλα μαλλον ειναι απο τους καβουρες ....... που ειναι καλυτερα για ψαρεμα, μπροστα που τους κυμματοθραυστες η δεξια τους?

Piranhas

Post by Piranhas »

που ήμουν μιτσής τζε είχε τροχόσπιτο ο παππούς ποτζεί στο δασούδι κάθε καλοκαίρι εφάκκουν περίπατο με το ψαροτούφεκο που το Palm beach ως το Lenios.Πάντα κάτι έβρισκα αλλά ώσπου εκόντευκα στο Lenios το ψάρι ελιγόστευε....Αν ψαρεύκετε νύκτα casting,δοκιμάστε από ακτή στους πιο πρόσφατους β'ραχους που εκάμαν τέλια στην αρχή,ποτζει στο palm beach...συνήθως κυκλοφορούν τσιπούρες, σορκοί αλλά μιτσοί,κανένα λαβράκι και μούρμουροι...ενημερώνετε :)

ANTONISE

Post by ANTONISE »

solpa wrote:δοκίμασα και εγω την Κυριακη στον Λενιο, αλλα εχει παρα πολλους καβουρες. δεν μου αφηναν δόλωμα. κατάφερα και έπιασα 2.
ειχα 6-7 τσιμπιες αλλα μαλλον ειναι απο τους καβουρες ....... που ειναι καλυτερα για ψαρεμα, μπροστα που τους κυμματοθραυστες η δεξια τους?
εκαμετε το λενιο τζ' εκλαψε

steliosgewrgiou

Ρε παιδκια στον Λενιο κυκλοφορουν ακομα ωραιες τσιπουρες, λαυρακια, μουρμουροι(και μεγαλοι), σορκοι(πολυ λιγοι οι μεγαλοι ομως).νομιζω οτι δεν παιζει διαφορα για το ψαρεμα απο τους κυμματοθραυστες η απο την παραλια..

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”