ΣΑΜΑΡΙ & ΣΩΛΗΝΑ
ΣΑΜΑΡΙ & ΣΩΛΗΝΑ
γιασας που μπορώ να βρω σωλήνα στην λευκωσία ?
Re: solina
Δεν μπορείς!evros wrote:για σας που μπορώ να ευρώ σωλήνα στην λευκωσία ?
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- AggelosLRK
ήντα που eni τούτο? pete μου και μένα του άσχετου!
μπωρεις να βρεις,εχει καποιο που του παραγκελνεις και σου φερνει ζωντανη, σου φέρνει ότι θέλεις βασικα, δεν ξερω ονομα κτλ αλλα μαθεννουμε. επιασε σωλήνα ενας φιλος πριν λιγες μερες ζωντανη, δεν επιασε ουτε τσιμπια...
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... f=14&t=719AggelosLRK wrote:inta pou eni touto? pete mou kai mena tou asxetou!
mariosko wrote:μπωρεις να βρεις,εχει καποιο που του παραγκελνεις και σου φερνει ζωντανη, σου φέρνει ότι θέλεις βασικα, δεν ξερω ονομα κτλ αλλα μαθεννουμε. επιασε σωλήνα ενας φιλος πριν λιγες μερες ζωντανη, δεν επιασε ουτε τσιμπια...

Last edited by marios on Wed Apr 30, 2008 7:27 am, edited 1 time in total.
φιλε σωληνα στην λευκωσια μπορεις να βρεις στον ορφανιδη(τουλαχιστον πριν κανα 6μηνο ειχε)evros wrote:gia sas pou mporo na evro solina stin lefkosia ?
παλιά έφερνε ένας στην λακατάμια η κρεαταγορά αλλα εν φέρνει ποιον μονο στον πρωταρα βρίσκω τώρα που τον shimano .Στην λεμεσό έχει σωλήνα?
evros wrote:palia eferne enas stin lakatamia i kreatagora ala en fernei pion mono ston prwtara vrisko tora pou ton shimano .Stin lemesso exei solina?
Έσιει πάντα σχεδόν, αλλά εγώ πιάνω μόνο Ιούνη-Αύγουστο που έχουν πραγματικά φρέσκες, όι όπως τωρά που τες έχουν στην κατάψυξη για μήνες.
Κάμνουν για μεγάλους μούρμουρους, νύχτα.
Σορκός εν έτυχε να μου τσιμπήσει σε σωλήνα, αν ξέρει κάποιος παραπάνω ας μας πεί.
- sea-hunter
Πιό εύκολα βρίσκεις στο M τζιαι στο G Bsea-hunter wrote:lemeso pou vriskoume solina k samari![]()
Ακόμα κανένα μήνα όμως, ακόμα εν αρχίσαν να φέρνουν φρέσκες.
- sea-hunter
- konstantinos kalogir
ΣΑΜΑΡΙ
Εδοκίμασε κανένας το σαμάρι σαν δόλωμα;
Κάπου εδιάβασα ότι αρέσκει στο μυλοκόπι (ακόμα και κατεψυγμένο) και μπένουν μου ιδέες....

Κάπου εδιάβασα ότι αρέσκει στο μυλοκόπι (ακόμα και κατεψυγμένο) και μπένουν μου ιδέες....

Re: ΣΑΜΑΡΙ
Μονο σε μια περιοχή τις κύπρου έχει επιτυχίες το σαμάρι.. στές περιοχές που ψαρεύεις ΔΕΝ δουλεύει! είναι δοκιμασμένο εδώ και χρονια 

- konstantinos kalogir
Re: ΣΑΜΑΡΙ
Βασικά πρέπει να βρεις περιοχή που να υπάρχει για να το ξέρουν τα ψάρια για να δουλέψει;