τη πρωτη φορα που ειχεν να καμεται και εν εγινε ηταν και η ευκαιρια να γνωριστουμε με τον Αντη. Εκαταλαβες πως.
εγυριζε το βραδι τον πρωταρα που σηνιθος εκαμνε αγωνες ο shimano για να δει αν επιεν κανενας να του πει ότι εν εχει. ηβρε 7 ατομα τζιντη νυχτα.
Εν πειθες καπιον να γινει μελος σε συνδεσμο χωρεις να εχεις ξεκαθαρο στοχο και παρουσια. Εν σου φταιω εγω, εξαναγραψαν τα περσι αν θυμουμε καλα.
Λαλεις για τον Λοιζιδη, που ποτε ρε φιλε εξαναβρεθικες μετα που το ζυγι και τι συνεννοηση ειχατε για τα δυχτια, για τους παρανομους και την αστυνομευση στο Ρομανζο, Ξυλοφαγου, Λιοπετρη, Αγια Ναπα, Πρωταρα, Καππαρρη.
Αφου δεν εχει γινει το παραμικρο τι θελεις και το τραβας
ΔΕΥΤΕΡΟΝ - Φίλε ΚΩΣΤΑ - πραγματικά θα έλεγα ψέματα ότι θυμάμαι αν ειχα 1 και 2 και 3 αναπάντητες κλήσεις σε διαφορετικές ώρες πρίν ένα χρόνο. Καλά φιλε, που πέρσι ως φέτος γιατί εν με ξαναέπιασες? γιατί εν έπιασες τον χάρη ή την άγγέλα ή κάποιον άλλο??
ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ - φίλε εαν όντως με έπιασες εμένα, και δεν σε πήρα πίσω πραγματικά απολογούμαι - κρατάς μου το μανιάτικο δηλαδη?? Στα σεμηνάρια του Συνδέσμου και εκδηλώσεις που ήρτες γιατί εν ήρτες να μου πείς - ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΣΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΠΙΣΩ.
Τη να σε καμω ρε συνονοματε μετα που ένα μηνα όχι ένα χρονο.
Εχω τη θαλασσα 3 χιλιομετρα που το σπιτη μου τζε κοφκω 240 χιλιομετρα κάθε φορα που εν να παω να ψαρεψω.
Λες γιατι εν ηρτα στα σεμιναρια, αφου ηταν να γινουν στην επαρχεια μου γιατι τι κακο θα εκαμνα.
Μα το θεο εν πρεπει να ξερουμε τι επροκιψε τζε αφηνεις τουτα τα υπονοουμενα;
Εγραψες πολλα πραματα και εν μπορω

Κανει εν θελω να ξερω τιποται. Τζε μενα να με παρετισετε.