Προσωπικα νομιζω οτι ειναι λογικο το αιτημα.
Μπορει να θεωρηθει ειδικη περιπτωση και να μην αποτελεσει προηγουμενο για το μελλον.
Μιληστε το με τον Γιαννη και τα λεμε

Φιλ φρι παιδιά! Ξεκαθαρίζω ότι δεν ήταν ένσταση! Εμένα όπως είπα με βολεύει (θα πήγαινα Μεγάλο Σάββατο μετά από νυκτέρι, τώρα έχω ακόμη μια μέρα!) έτσι είμαι υπέρ του να δοθεί! Αυτό που είπα ήταν ότι είναι περισσότερο "δεοντολογικό" θέμα, να διατηρήσουμε μια στάνταρ κατάσταση, σε όλους τους διαγωνισμούς. Δεν είμαι εναντίον, έπαιξα λίγο "δικηγόρο του διαβόλου", πρέπει κάποιος να κρατά αυτή την θέσηpsarakas wrote:Η πρόταση είναι μόνο για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Και ο λόγος είναι αυτονόητος. Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα δεν νομίζω να προσφέρονται για προπόνηση, ειδικά σε όσους είναι οικογενειάρχες και σε όσους μένουν μακριά από τον Κούρρη. Δίνοντας την Δευτέρα που είναι αργία για τους περισσότερους δίνεται η ευκαιρεία προπόνησης για πολλούς που δεν θα μπορέσουν να πάνε τις προηγούμενες μέρες. Αν εξακολουθεί η ένσταση και επειδή δεν υπήρχε άλλη απάντηση από άλλο διαγωνιζόμενο, ενημέρωσε μας Ρολάν και απλά θα ακυρωθεί η εισήγηση χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.psarakas wrote:Λόγω των εορτών του Πάσχα, γίνεται σκέψη να δωθεί κατ' εξαίρεση παράταση μίας μέρας για προπόνηση....
Κανένα πρόβλημα για την Δευτέρα (αν και φοβάμαι πως δεν θα καταφέρω να πάω τελικά) κι από μένα (αν και είχε λογική αυτό που ανέφερε ο Ρολάνδος!)caveman wrote:Η σημερινή ομαδική εξόρμηση/προπόνηση, έδωσεν πολλά καλά αποτελέσματα, τζιαι εφάνηκαν τα σημεία που κρατούν ψάρια, αλλά, ως τον διαγωνισμό έχουμε πολλές μέρες ακόμα τζιαι με τον ρυθμό που πέφτει η στάθμη θα είναι πολλά διαφορετικά τα πράγματα μέχρι τότε.
Πάντως, αν συνεχίσουν να τσιμπούν έτσι, εν πολλοί που θα φκάλουν τα 5!
Τζιαι, επί της ευκαιρίας, να πω πως, προσωπικά, συμφωνώ με την παράταση μέχρι την Δευτέρα για προπόνηση. Φαίνεται μου πολλά σωστή απόφαση.
Ψυχρό μέτωπο φίλε το Σάββατο. Χαλάζια. Αέρηδες. Καταιγίδες. Τραμουντάνες. Και καταγάλανους ουρανούς με ζέστη χωρίς αέρα την ΚυριακήEVANTHIS LOIZOU wrote:"Η Προγνωση μιλα για ψηλες θερμοκρασιες και ηλιοφανεια"![]()
![]()
Ατε τζιαι αφης τες κατζιηες ρε Ρολαν![]()
Χαχαχαχα!(CyBasser) wrote:Χθεσινή προπόνηση Κούρη μετά από γερό cold front, μου πήρε τρεις και πλέον ώρες να βρω μια άκρη αλλά τώρα που την βρήκα, ελπίζω το Σάββατο 11 του Μάη να περάσει μέτωπο![]()
![]()
![]()
!!!!
Thank you partner!plenom'metatopsarem? wrote:Χαχαχαχα!(CyBasser) wrote:Χθεσινή προπόνηση Κούρη μετά από γερό cold front, μου πήρε τρεις και πλέον ώρες να βρω μια άκρη αλλά τώρα που την βρήκα, ελπίζω το Σάββατο 11 του Μάη να περάσει μέτωπο![]()
![]()
![]()
!!!!
Κι εγώ μαζί σου Ρολάν!
![]()
Μεν του θυμώνετε κύριε Ευάνθη και ξέρει τι λέει τούτος!