ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !
- Captain theodoros
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !
Καλημέρα σε όλους τους φίλους μου , σήμερα είναι μεγάλη μέρα για μένα και τιμή μου που έχω φίλους άξιους στην κοινωνία , σήμερα ένας από τους καλός μου φίλους ορκίζετε ναύαρχος θα είμαι και εγώ εκεί θα καμαρώνω για την αξιοσύνη του , πάντα τέτοια φίλε αγαπητέ . 

<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>
-
- Captain theodoros
Ευάνθη μου ο άνθρωπος είναι ελληναράς και ναυτικός , γεννήθηκε σε βάρκα στην κυριολεξία πηγαίνοντας από το νησί η μάνα του στο νοσοκομείο τον έκανε μέσα στην βάρκα , είναι μεγάλη ψυχή και μεγάλος ψαράς .

- Captain theodoros
- Captain theodoros
- Captain theodoros
- Captain theodoros
ΝΑΤΕΧ 2013 ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Σήμερα το πρωί πήγα έκθεση με τρις καλούς φίλους , εκεί είδα καλούς παλιούς φίλους και γίναμε 8 μετά την καθιερωμένη βόλτα στην έκθεση καταλήξαμε σε ένα τσιπουραδικο της περιοχής , περάσαμε ένα όμορφο πρωινό , όσο για την έκθεση αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η νέα ΝΙΚΙΤΑ βάρκα με πετρελαιομηχανή μιτσουμπιση 42 HP !
Σήμερα το πρωί πήγα έκθεση με τρις καλούς φίλους , εκεί είδα καλούς παλιούς φίλους και γίναμε 8 μετά την καθιερωμένη βόλτα στην έκθεση καταλήξαμε σε ένα τσιπουραδικο της περιοχής , περάσαμε ένα όμορφο πρωινό , όσο για την έκθεση αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η νέα ΝΙΚΙΤΑ βάρκα με πετρελαιομηχανή μιτσουμπιση 42 HP !
-
Καλημερα Καπετανιε
Μικρη σχετικα η εκθεση αλλα με αρκετο κοσμο που, ευτυχως για τα παιδια που λαμβανουν μερος, ψωνιζει
Βοηθαμε τον Σπυρο οσο μπορουμε. Σημερα μαλλον θα παω εκει στου Ντινου που τον παραμελησαμε λιγο.
Οσο για τσιπουροκατανυξεις ορεξη ναχουμε

Μικρη σχετικα η εκθεση αλλα με αρκετο κοσμο που, ευτυχως για τα παιδια που λαμβανουν μερος, ψωνιζει

Βοηθαμε τον Σπυρο οσο μπορουμε. Σημερα μαλλον θα παω εκει στου Ντινου που τον παραμελησαμε λιγο.
Οσο για τσιπουροκατανυξεις ορεξη ναχουμε

- Captain theodoros
EVANTHIS LOIZOU wrote:Καλημερα Καπετανιε![]()
![]()
Μικρη σχετικα η εκθεση αλλα με αρκετο κοσμο που, ευτυχως για τα παιδια που λαμβανουν μερος, ψωνιζει![]()
Οσο για τσιπουροκατανυξεις ορεξη ναχουμε![]()
![]()
καλησπέρα Ευάνθη μου χθες δεν σε είδα το πρωί κακή συνεννόηση , θα ερχόμουν ποιο αργά εάν το ήξερα , την δευτέρα είμαι κλεισμένος στο Μήλεσι δεν θα κατέβω Αθήνα , τις άλλες μέρες είμαι στην διάθεση σου Ευάνθη .

- Captain theodoros
Καλή βδομάδα καπετάνιε, μακάρι σύντομα να αλλάξουν λίγο η καταστάσεις και να κανονίσουμε να βρεθούμε , πάντος αν σκάσεις καμια΄μερα Κύπρο είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να καθίσεις αρκετές μέρες για να γνωρίσεις όλους τους φίλους σου!
Καλή βδομάδα καπετάνιε, μακάρι σύντομα να αλλάξουν λίγο η καταστάσεις και να κανονίσουμε να βρεθούμε , πάντος αν σκάσεις καμια΄μερα Κύπρο είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να καθίσεις αρκετές μέρες για να γνωρίσεις όλους τους φίλους σου!
- Captain theodoros
Να είσαι καλά αδελφέ μου Άριστε είσαι καλόκαρδος άνθρωπος , τα μηνύματα σου μου γεμίζουν τα φυλλοκάρδια μου απο χαρά

- Captain theodoros
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ?? ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΕΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΧΤΕΣ!
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !