topothesies gia surf casting
Re: topothesies gia surf casting
το πιο πολλα μυλοκοπια βρισκονται στην μανα των μυλοκοπιων την παραλια της αργακας
-
ουτε εσυ ξερεις που κοφκει η αρκακα φιλε μουlegendguards2 wrote:το πιο πολλα μυλοκοπια βρισκονται στην μανα των μυλοκοπιων την παραλια της αργακας
εν εχετε υποθεση....πρωτη φορα βλεπω φορουμ που αντις να βοηθα κοσμο με το να λυνει τις αποριες του προσπαθει ο καθε ενας να βαλει ψαρκα για να το παιζει ταχα ψαρας
η μυστικοπαθεια σε ολο της το μεγαλειο
πιασε τζε ενα χαρτη να μαθεις που εν η αρκακα...η καλυτερα βαλε οδηγιες στο GPS να ερτεις να ψαρεψουμε μαζι τα μυλοκοπια τα μεγαλα που μου λαλεις

Never back down
η μυστηκοπαθεια ε σημαντικο προσον σε τουτο το φορουμ διοτι οι λυκοι παραμονευουν ειδικα τζινοι που πιανουν τα τεραταNikolas Nklou wrote:ουτε εσυ ξερεις που κοφκει η αρκακα φιλε μουlegendguards2 wrote:το πιο πολλα μυλοκοπια βρισκονται στην μανα των μυλοκοπιων την παραλια της αργακας
εν εχετε υποθεση....πρωτη φορα βλεπω φορουμ που αντις να βοηθα κοσμο με το να λυνει τις αποριες του προσπαθει ο καθε ενας να βαλει ψαρκα για να το παιζει ταχα ψαρας
πιασε τζε ενα χαρτη να μαθεις που εν η αρκακα...η καλυτερα βαλε οδηγιες στο GPS να ερτεις να ψαρεψουμε μαζι τα μυλοκοπια τα μεγαλα που μου λαλειςνα μαθαινουμε τιποτε τζε εμεις οι 'ταχα' ψαραες....
οσο για την αργακα εν εχω gps ,ειμαι της χαμηλης ταξης
-
πιασε χαρτηlegendguards2 wrote:η μυστηκοπαθεια ε σημαντικο προσον σε τουτο το φορουμ διοτι οι λυκοι παραμονευουν ειδικα τζινοι που πιανουν τα τεραταNikolas Nklou wrote:ουτε εσυ ξερεις που κοφκει η αρκακα φιλε μουlegendguards2 wrote:το πιο πολλα μυλοκοπια βρισκονται στην μανα των μυλοκοπιων την παραλια της αργακας
πιασε τζε ενα χαρτη να μαθεις που εν η αρκακα...η καλυτερα βαλε οδηγιες στο GPS να ερτεις να ψαρεψουμε μαζι τα μυλοκοπια τα μεγαλα που μου λαλειςνα μαθαινουμε τιποτε τζε εμεις οι 'ταχα' ψαραες....
οσο για την αργακα εν εχω gps ,ειμαι της χαμηλης ταξης
Never back down
-
θελεις τζε γυαλια αποτι φενεταιlegendguards2 wrote:χαρτη εχω αλλα δεν φαινετε πανω
Never back down
E legendguard κατσε λλιο τη μαππα χαμε αρεσκι μας συνεχεια να δημιουργουμε καυκαες γμτ για τουτο τσε εν παμε μπροστα
εσυ ποιος εισαι που ενα μου πεις να κατσω την μαππα χαμε ?maxhtec wrote:E legendguard κατσε λλιο τη μαππα χαμε αρεσκι μας συνεχεια να δημιουργουμε καυκαες γμτ για τουτο τσε εν παμε μπροστα
Σημασία δέν είναι ποιός εν ο καθένας αλλά τι είμαστε όλοι μαζί και αποδείξαμε όλοι μας σαν λαός είμαστε πολύ μακριά απο τις αρχές και απο τα ιδεπψδοι μας, ο καθενας το εγώ του και το συμφέρον του και ορίστε την κατάντια μας. Για αυτό κάτσε την μάππα χαμέ γιατί αρκετούς τσακωμούς παρακολουθούμε καθημερινά.
σωστοςadmin wrote:Σημασία δέν είναι ποιός εν ο καθένας αλλά τι είμαστε όλοι μαζί και αποδείξαμε όλοι μας σαν λαός είμαστε πολύ μακριά απο τις αρχές και απο τα ιδεωδοι μας, ο καθενας το εγώ του και το συμφέρον του και ορίστε την κατάντια μας. Για αυτό κάτσε την μάππα χαμέ γιατί αρκετούς τσακωμούς παρακολουθούμε καθημερινά. καιρός να αφήσουμε στην πάντα εγωισμούς και πείσματα

legendguards2 wrote:σωστοςadmin wrote:Σημασία δέν είναι ποιός εν ο καθένας αλλά τι είμαστε όλοι μαζί και αποδείξαμε όλοι μας σαν λαός είμαστε πολύ μακριά απο τις αρχές και απο τα ιδεωδοι μας, ο καθενας το εγώ του και το συμφέρον του και ορίστε την κατάντια μας. Για αυτό κάτσε την μάππα χαμέ γιατί αρκετούς τσακωμούς παρακολουθούμε καθημερινά. καιρός να αφήσουμε στην πάντα εγωισμούς και πείσματα