Δεν έχει μουρμούρα πάνω από 250 γραμμάρια.legendguards2 wrote:ψαρεμα Πεμπτη νυχτα
Και το μιλοκοπη εν κάτω που 1500
Δεν έχει μουρμούρα πάνω από 250 γραμμάρια.legendguards2 wrote:ψαρεμα Πεμπτη νυχτα
μπορει και ποιο λιοrockfishing wrote:Δεν έχει μουρμούρα πάνω από 250 γραμμάρια.legendguards2 wrote:ψαρεμα Πεμπτη νυχτα
οι μουρμουρες ειναι των 50 γρ και το μυλοκοπι ειναι 300γρ αν ειναι τουτο που σε απασχολειantis wrote:μπορει και ποιο λιοrockfishing wrote:Δεν έχει μουρμούρα πάνω από 250 γραμμάρια.legendguards2 wrote:ψαρεμα Πεμπτη νυχτα
οι φιλε μου....το σικκιμε αν το αναλυσεις εν μια ηλιθια φραση για εμας τους Κυπρεους.....εν τουρκικη λεξη...τζε εν θελεις να ξερεις τι σημαινει...M.S.BUFFALO wrote:ρε φιλε μα εν εκαταλαβες ακομα οτι επηραν σε χαπαρι οτι θημωννεσε ευκολα και πηραζουν σε...
παιζε και λλιο πελλον. το "σικκιμε" ηταν η πιο σοφη κουβεντα που ειπε ποτε ο ανθροπος
Ακριβως....τσε εγω εν επειδη καμνουμε τουρκικα στο σχολειο τζε ξερω τα....M.S.BUFFALO wrote:ξερω τι σημενι. η αρφη μου ετελιωσε τουρκολογια. αλλα αν αναλισεις την εννια που εχει εν κατι σαν το δικο μας "ποιος σε γ@μ..". αρα σαν να λεεις του αλλου "εν με κοφτει" η "εν σου διω σημασια"
Εν είναι ανάγκη να μας ειρωνευκεσαι, αφού πιανεις μιαλυτερα ψαρκα μεν ποσταρης τα μικραlegendguards2 wrote: οι μουρμουρες ειναι των 50 γρ και το μυλοκοπι ειναι 300γρ αν ειναι τουτο που σε απασχολει
belluga wrote:E κοπελια εννα αρκεψετε παλε ποιος την εχει πιο μιαλη;
Ουυυυυστ κανει τζαι επελλανετε μας!
Sent from my iPhone using Tapatalk