Εβιδωσε μου να διαβαζω ειρωνικα σχολια για τον δημητρηadmin wrote:????????? Τι εννοείς Άγγελε?AggelosLRK wrote:Αριστο δεν υπαρχει επιλογη να κανουμε ignore κανα καραγκιοζη μεσα μεσα?

Εβιδωσε μου να διαβαζω ειρωνικα σχολια για τον δημητρηadmin wrote:????????? Τι εννοείς Άγγελε?AggelosLRK wrote:Αριστο δεν υπαρχει επιλογη να κανουμε ignore κανα καραγκιοζη μεσα μεσα?
Φίλε στείλε μου π.μ τι εννοείς ακριβώς γιατί κάπου εν σε πιάνωAggelosLRK wrote:Εβιδωσε μου να διαβαζω ειρωνικα σχολια για τον δημητρηadmin wrote:????????? Τι εννοείς Άγγελε?AggelosLRK wrote:Αριστο δεν υπαρχει επιλογη να κανουμε ignore κανα καραγκιοζη μεσα μεσα?,ξιαστο
στο τροοδος εφανηκε τιποτε?admin wrote: [...]...Άτε να σας δώσω και ένα τιπ , έννε Λευκωσία, ούτε κατεχόμενα
Άριστε για να το αναφέρεις εννοείται ότι είναι καλού μεγέθους έννεν;admin wrote:Να δώσουμε και μια πληροφορία για τα μέλη του φόρουμ, όσοι ασχολούνται με το ψάρεμα κουρκούνα έχουν εμφανιστεί μεγάλοι αριθμοί τις τελευταίες 1-2 μέρες, τωρα΄για τόπο ξέρετε ότι ποτε΄δέν λέω είναι η αρχή μου αυτή αλλά οι ψαγμένοι θα τις βρούν!!!!!! Άτε να σας δώσω και ένα τιπ , έννε Λευκωσία, ούτε κατεχόμενα
Ευτιχως εν θα ερκουντε πας τες παραλιες η που εν να πιεννουμε ψαροτουφεκο.....cricketpk wrote:Το 4ο λινκ-video αναφέρει ότι μπορούν να ζήσουν τόσο στα ξέβαθα όσο τζε σε βάθος 300 μέτρα (1000 πόδια). Το μόνο πράμα που τα απωθεί εν τα κρύα νερά.
Ευτιχος....