Κατ'ακρίβειαν εν 12 καλάμια (8 baitcasting, 4 spinning, από Ultralight ως Extra Heavy) που επήρα ΚΑΙ εχρησιμοποίησα. Απλά αυτά τα 7 ήταν τα τελευταία που είχα στημένα και λόγω έλλειψης χρόνου τα έφερα στημένα σπίτι
C&R wrote:EVANTHIS LOIZOU wrote:Αντι να παεις Ευρετου για προπονηση, επηες αλλου

Μα ενέν που την Ευρετού? Roland wrong topic
Γιατί εν "wrong topic" ρε Γιάννη??? Πρώτα πρώτα ο Ευάνθης ρωτά "Αν επήα αλλού", δεν είπε ότι ΔΕΝ πήγα Ευρέτου. Άλλωστε, είπα ΕΞΑΣΚΗΣΗ. Εξάσκηση για τον διαγωνισμό / πρωτάθλημα! Πήγα σε συγκεκριμμένο μέρος (ίσως να είναι και Ευρέτου, έχει σημασία? απλά δεν ήθελα να φαίνεται που είναι, έχω γερούς αντιπάλους

), ψάρεψα σε μιαν απόσταση 80 μέτρων όχθης για τέσσερεις ώρες, για να δοκιμάσω συγκεκριμμένες τεχνικές και δολώματα. Είχα και κάποιες εκπλήξεις, αλλά όπως προανάφερα, σε συνδυασμό με άλλη μου εξόρμηση κάπου το Σάββατο, τα αποτελέσματα του Γιάννη και του Ευάνθη στην Ευρέτου, και τα δικά μου χθές, ήδη έχει αρχίσει μια ξεκάθαρη τάση. Αυτό που περιμένω να δω τώρα είναι πως θα αλλάξει τα δεδομένα ο άστατος καιρός που ξεκινά από σήμερα, και κυρίως η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Ο άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες πάει ως την Τρίτη, αλλά η κρυάδα ως την Πέμπτη.... Τώρα να δούμε τι θα αλλάξει...