Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
λιαν συντομος θα τα αναρτησουμε στη σελιδα μας που υπαρχη στο facebook.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
The only source of knowledge is experience
ψαρεμα πρωινο σε ορεινο φρακτη για πεστροφα, θερμοκρασια νερου 8 βαθμοι... αποτελεσμα? παλι λαβρακια
ερωτησε κανενας αν θελουμε τα λαβρακια μεσα σε πεστροφο φρακτες? και μετα καπιοι φωναζουν για τα pike..

Esox Lucius
Να΄σαστεν καλά ρε κοπέλια! Σιέρουμε πολλά που σας άρεσεν... φέτος πάμεν για ακόμα καλύτερο!
Η μλκια γμτ τωρά το είδα... τζίνο που έβαλα σε καλύτερη ποιότητα μαγκώνει στο 4:00-4:30.
Επιμένεις μέχρι τελικής πτώσεως θωρώ σε! Έτσι!!
Μείνε κοντά, μεν χάνεσαι(μέσα μέσα απάντα τζιαι κάνα τηλεφώνημα βασικά) τζιαι προς τα τέλη Φεβράρη που θα βκουν να γεννήσουν! Να μπούμε μέσα δυναμικά πέρκι καταφέρουμε καμιά μιλφάρα 7κιλη!!
Έχει και μερικά ψάρια στο βίντεο όμως, του FISHANDCHIPS που είναι σε boilies πιασμένα.
Ούλλη η υπόθεση τωρά mikrosa όπως έχει η κατάσταση είναι το καλό πάσμομα! Θέλεις κιλά, πολλά κιλά πασμό για να τραβήσεις τα ψάρια! Σιτάρι, πίτουρα, πέλετς σόγιας και καλαμπόκι(άσπαστο / ολόκληρο) που τες ζωοτροφές(για να σε συμφέρει στες τιμές)... που έτοιμους πασμούς άρεσεν μου και πιάνω έναν της Jaxon που είναι καλαμπόκι με άρωμα βανίλια... σιονώνω το τζιαι τζίνον μες την σίκλα απλά για το άρωμα... βοηθά αρκετά.

Η μλκια γμτ τωρά το είδα... τζίνο που έβαλα σε καλύτερη ποιότητα μαγκώνει στο 4:00-4:30.
PeRoUkKaS wrote:Εννα ήθελα να μαθω παραπανω πληροφοριες για το ψαρεμα του ζαντερ εγω![]()
![]()
![]()

Επιμένεις μέχρι τελικής πτώσεως θωρώ σε! Έτσι!!

Μείνε κοντά, μεν χάνεσαι(μέσα μέσα απάντα τζιαι κάνα τηλεφώνημα βασικά) τζιαι προς τα τέλη Φεβράρη που θα βκουν να γεννήσουν! Να μπούμε μέσα δυναμικά πέρκι καταφέρουμε καμιά μιλφάρα 7κιλη!!

Ναι mikrosa. Κλασικό sweet corn της κονσέρβας σε ψάρεμα με match rod και ελαφρύ πατοτό με hair rig.mikrosa wrote: Οι κυπρινοι ηταν πανω σε καλαμποκι,σωστα?
Έχει και μερικά ψάρια στο βίντεο όμως, του FISHANDCHIPS που είναι σε boilies πιασμένα.
Ούλλη η υπόθεση τωρά mikrosa όπως έχει η κατάσταση είναι το καλό πάσμομα! Θέλεις κιλά, πολλά κιλά πασμό για να τραβήσεις τα ψάρια! Σιτάρι, πίτουρα, πέλετς σόγιας και καλαμπόκι(άσπαστο / ολόκληρο) που τες ζωοτροφές(για να σε συμφέρει στες τιμές)... που έτοιμους πασμούς άρεσεν μου και πιάνω έναν της Jaxon που είναι καλαμπόκι με άρωμα βανίλια... σιονώνω το τζιαι τζίνον μες την σίκλα απλά για το άρωμα... βοηθά αρκετά.
Αναμένουμεν!!apsavvas wrote:λιαν συντομος θα τα αναρτησουμε στη σελιδα μας που υπαρχη στο facebook.

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
"Χαλαρό"
ψαρεματακι με τον Caveman ... ενα εγώ και εχασε και ο Χαμπής ενα 5 +Kg ... ιδου και οι αντιδράσεις μετα τον κακιστο χειρισμό του κυπρινάκου

- Attachments
-
- IMG_5292.JPG (76.62 KiB) Viewed 7759 times
-
- IMG_5285.JPG (63.52 KiB) Viewed 7758 times
-
- IMG_5254.JPG (70.23 KiB) Viewed 7761 times
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
-
Ωραιοτατος Κυπρινος...fISHANDCHIPS wrote:"Χαλαρό"ψαρεματακι με τον Caveman ... ενα εγώ και εχασε και ο Χαμπής ενα 5 +Kg ... ιδου και οι αντιδράσεις μετα τον κακιστο χειρισμό του κυπρινάκου
![]()
![]()

gia sas paidia skopevo na pao trout fishing kalopanagioti ti tetarti any tips pls?
Τι σικοφάντης άθρωπος είσαι α!fISHANDCHIPS wrote: και εχασε και ο Χαμπής ενα 5 +Kg ... ιδου και οι αντιδράσεις μετα τον κακιστο χειρισμό του κυπρινάκου![]()
![]()

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
πολλα ωραιοι κοπελλια!
φιλε πατριωτη, δεν ξερω κατα ποσο αξιζει το ψαρεμα στον καλοπαναγιωτη αφου ειναι πατωμενος κυριολεκτικα με κυπρινακια και μικρες
πεστροφες.. σιγουρα καπου θα εχει και ποιο μεγαλες, αλλα δεν νομιζω να σε αφηκουν τα μικροψαρα να ψαρεψεις για μεγαλες..
εκτος αν πας κανενα σπινινκ το πρωινο.

φιλε πατριωτη, δεν ξερω κατα ποσο αξιζει το ψαρεμα στον καλοπαναγιωτη αφου ειναι πατωμενος κυριολεκτικα με κυπρινακια και μικρες
πεστροφες.. σιγουρα καπου θα εχει και ποιο μεγαλες, αλλα δεν νομιζω να σε αφηκουν τα μικροψαρα να ψαρεψεις για μεγαλες..
εκτος αν πας κανενα σπινινκ το πρωινο.
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
5:00 am anaxoro apo Lemeso, skopevo Gia spinning Kai isos feeder ! Pou les na einai kalytera kannaviou?
Thanks Gia to tip
Thanks Gia to tip
File Patrioti,
Epeidi akousa oti ise arkos san kai mena, proteino mias kai tha pas kalopanayioti, anti Gia pestrofa sto frakti na rixis patomeno sti dexameni me tous oxirighous dipla sto ihthiotrofeio...eipan mu kati paithkia oti eshi 40 kg kommathkia mesa!! Tzie dolose ornitha nanoua zontani, en to kalitero doloma gia oxirighous...
Good luck file and keep us posted...
Epeidi akousa oti ise arkos san kai mena, proteino mias kai tha pas kalopanayioti, anti Gia pestrofa sto frakti na rixis patomeno sti dexameni me tous oxirighous dipla sto ihthiotrofeio...eipan mu kati paithkia oti eshi 40 kg kommathkia mesa!! Tzie dolose ornitha nanoua zontani, en to kalitero doloma gia oxirighous...
- AggelosLRK
αρχων ο χαμπης..!
-
Ονομα και πράμα ρε Αρκε !!!Arkos wrote:File Patrioti,

Αλλα οι οξυριγχοι μεσα στο μπανιουι εννεν άρκοι

μα ξερετε τι εν να τους καμουν τους οξυρυγχους ?
-
Δινουν γόνο ή αυγά (δεν ξέρω) στους παραγωγούς ... άλλους λόγους δεν γνωρίζωNeos wrote:μα ξερετε τι εν να τους καμουν τους οξυρυγχους ?
παντως επειδη ετυχε και ειδα τα που κοντα εν νομιζω να εν καταλληλα για τους δικους μας φρακτες λογω μεγεθους (αν τα αφηναν δηλαδη να μεγαλωσουν καποιοι
)