ομως θα παμε την τεταρτη αν θα μας αφησει ο καιρος.......

Εσυ εκανες τπτ κανενα κυνιγη ??/ ψαρεμα???
Καλησπερα ρε φιλε......cydiver900 wrote:Καλησπερίζομεν κοπέλια!![]()
Ουτε και μιαν λαθκιαωρε φιλε....επερασεν μου....καμνω μονο βηχα....εση chance να χασω ψαρεμα μαζι σουmikrosa wrote:Καλησπερα,
Ρε Μηχαλη,αν μου καμεις καμιαν λαθκιαν και εν ερτεις τεταρτη,πε μου το που την τριτη,να κανονισω να παω αλλου
Μα τζιεινοι οι γεριμοι οι κουννελοι ρε φιλε, καταστρεφουν τα παντα.michalispsarema wrote:Ρε φιλε εγω που επια καστινκγ που επια των σορκο επια 2 (1 μεγαλο και ενα μινι)
Που επια πριν 1.5 μηνα επια 5 και μετακομισα στους βρΑχους και δεν ειδα επια κατι πσεφτο ψαρουθκια...
Περιοχη παραλιμνιου εν γεματο αλλα αγια ναπα εν φενουτε..... Λαρνακα που εβουτισα επαιξα 2 σορκους πριν κανενα μηνα αλα τπτ κουνελους....Τελικα εκεινο που καταλαβα ενε η κουνελοι που φτεν αλλα εμεις.............
Μα ρε φιλε ξεροτο οτι εν μπελας αλλα και αυτα υπαρχουν...cydiver900 wrote:Μα τζιεινοι οι γεριμοι οι κουννελοι ρε φιλε, καταστρεφουν τα παντα.michalispsarema wrote:Ρε φιλε εγω που επια καστινκγ που επια των σορκο επια 2 (1 μεγαλο και ενα μινι)
Που επια πριν 1.5 μηνα επια 5 και μετακομισα στους βρΑχους και δεν ειδα επια κατι πσεφτο ψαρουθκια...
Περιοχη παραλιμνιου εν γεματο αλλα αγια ναπα εν φενουτε..... Λαρνακα που εβουτισα επαιξα 2 σορκους πριν κανενα μηνα αλα τπτ κουνελους....Τελικα εκεινο που καταλαβα ενε η κουνελοι που φτεν αλλα εμεις.............
Απο μικρά ψάρκα, μεχρι τζιαι τα εργαλεία των επαγγελματιων ψαραδων....
Εν πελας του τόπου εγιώ πιστεύκω.....
Καμνουν μεγάλες καταστροφές....
Κοπέλια κανένας για θερμοκρασία θαλασσας, στην Πάφο να μας ενημερωσει αν μπορει.![]()
Ε σιουρα ρε φιλε!michalispsarema wrote:Μα ρε φιλε ξεροτο οτι εν μπελας αλλα και αυτα υπαρχουν...cydiver900 wrote:Μα τζιεινοι οι γεριμοι οι κουννελοι ρε φιλε, καταστρεφουν τα παντα.michalispsarema wrote:Ρε φιλε εγω που επια καστινκγ που επια των σορκο επια 2 (1 μεγαλο και ενα μινι)
Απο μικρά ψάρκα, μεχρι τζιαι τα εργαλεία των επαγγελματιων ψαραδων....
Εν πελας του τόπου εγιώ πιστεύκω.....
Καμνουν μεγάλες καταστροφές....
Κοπέλια κανένας για θερμοκρασία θαλασσας, στην Πάφο να μας ενημερωσει αν μπορει.![]()
![]()
![]()
![]()
να τις θερμοκρασιες....![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.weatheronline.co.uk/cgi-app/ ... EBIET=0006
Μια 5αρα η 5.5 εισαι πομπα..!!!! Καλυ Τυχη..cydiver900 wrote: Ε σιουρα ρε φιλε!![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ για τις θερμοκρασιες!![]()
Να σαι καλά ρε φίλε!michalispsarema wrote:Μια 5αρα η 5.5 εισαι πομπα..!!!! Καλυ Τυχη..cydiver900 wrote: Ε σιουρα ρε φιλε!![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ για τις θερμοκρασιες!![]()
![]()
![]()