Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

mylokopas

Re: Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

Post by mylokopas »

[όσοι την είδαν είδαν την.ελπίζω να καταλάβετε ότι δεν είμαι εκείνος που έκαμε φασαρίες παλιά
Last edited by mylokopas on Tue Jan 15, 2013 1:56 pm, edited 1 time in total.

mylokopas

Post by mylokopas »

ΧΑΡΗΣ Μ wrote:3ον αν εγώ σε κανένα σημείο όλων όσων έγραψα έχω διασύρει τον κύριο μακέλλοου και είπα ότι δεν δουλεύουν οι αρματωσιές του
mylokopas wrote:
κάποιοι :liar: . ότι είναι ειδικοί στο ψάρεμα μυλοκοπιού και να γράφουν μέσα στα περιοδικά και να κοροιδεύουν τον κόσμο ότι
χρησιμοποιούν αρματοσιές τού τάδε για να πουλούν στα μαγαζιά που εργάζονται .αμα θέλει κάποιος να μάθει αρματωσιές
για μυλοκόπια θα του δημοσιεύσω κάποια. :clap: :clap: :clap:

ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
φίλε μου σε αυτά τα γραφόμενα έχω διασύρει το όνομα του κύριου μακέλλοου

ΧΑΡΗΣ Μ

Post by ΧΑΡΗΣ Μ »

mylokopas wrote:
IMG0220A.jpg
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΧΑΡΗΣ Μ

Post by ΧΑΡΗΣ Μ »

Φιλε μου ειναι εμφανης η προσπαθεια σου να δικαιολογησεις και να απολογηθεις για αυτα που εγραφες.Στο FORUM μπηκαμε ολοι για να κανουμε φιλους.Εσυ προσπαθεις απεγνωσμενα να κανεις εχθρους.
Μια ΣΥΓΝΩΜΗ και ειμαι σιγουρος οτι το θεμα θα τελειωσει εδω

mylokopas

Post by mylokopas »

ΧΑΡΗΣ Μ wrote:Φιλε μου ειναι εμφανης η προσπαθεια σου να δικαιολογησεις και να απολογηθεις για αυτα που εγραφες.Στο FORUM μπηκαμε ολοι για να κανουμε φιλους.Εσυ προσπαθεις απεγνωσμενα να κανεις εχθρους.
Μια ΣΥΓΝΩΜΗ και ειμαι σιγουρος οτι το θεμα θα τελειωσει εδω
φίλε μου σε κανένα σημειο δεν προσπάθησα να απολογηθώ για αυτα που έγραψα.απλώς δεν μου αρέσει να μου ρίχνουν για κάτι που δεν έκανα.επειδή εσύ είδες την φωτογραφία ελπιζω να κατάλαβες.οταν όμως κάποιοι δεν ακολουθούν τους άγραφους κανόνες του αθλήματος που κάνουμε τότε πρέπει να βρίσκης κάποιο τρόπο να αντιδράς.αλήθεια αν έπερνες εσύ κάποιον για ψάρεμα και μετά πήγαινες εκεί να ψαρέψεις και έβλεπες βάσεις στημένες 50 μέτρα την μιά από την άλλη σε απόσταση 300 μέτρων τι θα έκαμες.και μάλιστα οι ακρινές χωρίς καλάμια πάνω,περιμένω απάντηση γιατι σε λίγο φεύγω για ψάρεμα

admin
Site Admin

Post by admin »

Ρε φίλε μπορεί να είσαι θυμωμένος γιατί κάποιος σου έκανε αυτό που λές, και λές είανι ο Αντρέας και απο την μια είσαι θυμωμένος γιατί σου έπιασε τον ψαρότοπο , την άλλη ότι έθιξε κάποιον κύριο 63 χρονών, την άλλη ότι έπιασε τα ψάρια με αρματωσιές άλλες απο αυτές που είπε στιο άρθρο κ.τ.λ κ.τ.λ μα πόσο αλαλούμ τελικά Πέ μας ρε φίλε τι θέλεις να πείς ακριβώς να τελειώνουμε και αν πάς ψάρεμα και κόψεις τα μυλοκόπια μην κάμεις ότι εκάμαν οι Ινδοί στην κοπελίτσα γιατί είδες τι θέλουν να τους κάνουν οι υπόλοιποι :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-sexualbutt: :obscene-sexualbutt: :obscene-sexualbutt: :obscene-sexualbutt:

ΧΑΡΗΣ Μ

Post by ΧΑΡΗΣ Μ »

Τη φωτογραφια την ειδα, αλλα να καταλαβω τι;Εγω δε σε γνωριζω.Φιλε αυτο που σου καταλογιζουμε ειναι οτι στο πρωτο σου post αρχισες να κατηγορεις και να ειρωνευεσαι τους παντες και τα παντα και να προσπαθεις να αυτοπροβληθεις.Μπορει σε καποια σημεια να εχεις και δικαιο αυτο ομως δεν το ξερουμε εμεις.Δεν ηταν ο ενδεδειγμενος τροπος που ενηργησες.
Καλα ψαρεματα

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

fISHANDCHIPS wrote:ενας αντμιν να πάρει γενετικό υλικό που τα IP του μυλοκοπά και του παλιού που ξαναέκανε φασαρίες να δούμε αν ταυτίζονται :lol:
αχαχαχαχαχα θελω απο αυτο που πινεις!!

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

AggelosLRK wrote:
fISHANDCHIPS wrote:ενας αντμιν να πάρει γενετικό υλικό που τα IP του μυλοκοπά και του παλιού που ξαναέκανε φασαρίες να δούμε αν ταυτίζονται :lol:
Μιας και ανοιξες την κουβέντα και αφου το τοπικ ειναι ηδη γ*@%#ενο ... υπάρχη ενα ωραίο βιβλίο ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ... θα πέσετε που τα σύννεφα ποσων ειδών φυτα με ναρκωτικες και παραισθησσιογόνες ουσίες έχουμε στην Κύπρο ... ακομα και φυτο με την πιο δραστική παραισθησιογονα ουσία σκοπολαμίνη μπορεί να βρίσκεται στην αυλή σας ή στην αυλή της γιαγιας σας
Last edited by fISHANDCHIPS on Tue Jan 15, 2013 5:04 pm, edited 1 time in total.
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

fISHANDCHIPS wrote:
AggelosLRK wrote:
Μιας και ανοιξες την κουβέντα και αφου το τοπικ ειναι ηδη γ*@%#ενο ... υπάρχη ενα ωραίο βιβλίο ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ... θα πέσετε που τα σύννεφα ποσων ειδών φυτα με ναρκωτικες και παραισθησσιογόνες ουσίες έχουμε στην Κύπρο ... ακομα και το φυτο με την πιο δραστική παραισθησιογονα ουσία σκοπολαμίνη μπορεί να βρίσκεται στην αυλή σας ή στην αυλή της γιαγιας σας
για λεγε..... :mrgreen:
χαχαχαχαχα μα γραφει τζε ετσι πραματα το συγκεκριμενο βιβλιο?
ααα απαντησες του Αγγελου με εμμεσο τροπο τι πινεις ....
Never back down

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

τιποτε δεν πίνω ... απλά αρέσκει μου να εξερευνώ το φυτικό βασίλειο :wink:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

πειραζω σε !!!! Που θα εισαι κατω περιοχες μου ,ενημερωσμε για κανενα ψαρεμα!
Never back down

giannis33

Post by giannis33 »

Ρε κοπέλλια :)
Attachments
go-fishing-olive.jpg
go-fishing-olive.jpg (28.36 KiB) Viewed 7080 times

dimitris michail

Post by dimitris michail »

φίλε μου σε κανένα σημειο δεν προσπάθησα να απολογηθώ για αυτα που έγραψα.απλώς δεν μου αρέσει να μου ρίχνουν για κάτι που δεν έκανα.επειδή εσύ είδες την φωτογραφία ελπιζω να κατάλαβες.οταν όμως κάποιοι δεν ακολουθούν τους άγραφους κανόνες του αθλήματος που κάνουμε τότε πρέπει να βρίσκης κάποιο τρόπο να αντιδράς.αλήθεια αν έπερνες εσύ κάποιον για ψάρεμα και μετά πήγαινες εκεί να ψαρέψεις και έβλεπες βάσεις στημένες 50 μέτρα την μιά από την άλλη σε απόσταση 300 μέτρων τι θα έκαμες.και μάλιστα οι ακρινές χωρίς καλάμια πάνω,περιμένω απάντηση γιατι σε λίγο φεύγω για ψάρεμα
mylokopas;; = Εισαι λαφαζανης φιλε.... :liar: ετσι πραμα εν εγινε ποθ γραφεις πιο πανω. ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ την μερα που λεεις

michalispsarema

Post by michalispsarema »

giannis33 wrote:Ρε κοπέλλια :)
Συμφωνω μαζι σου ......... :D :D :D :D

Post Reply

Return to “CASTING FISHING”