"Περί ανεμων και Yδάτων"
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
εχουντα με τις ρατσες μεσα στους φραχτες και αυτοι ειναι δυο φορες γαδαροι. αλλα πες μου η νοοτροποια του Κυπραιου αλλαζει?δεν αλλαζει.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
The only source of knowledge is experience
-
Χάρη και Σάββα αν δεν έχεις βάρκα και ψαροτουφεκο ψάρι δεν πιάνεις, αλλά κανένας δεν διαμαρτύρεται. Αφήκαμε έναν να μας πουκουπισει και εν κάμαμε τίποτε, εν να ασχοληθεί κανένας με τα σκουπίδια στις παραλίες;
-
Φιλε inglese.fishing διαφωνο μαζι σου ενε παντα αμαν εσης βαρκα και πσαροτουφεκο πιανισ πσαρι......
ΕΓΩ ...ε3αρτατε που τιν σεζον....πχ.καλοκαιρι....εγω πσαρευο με τιν αντεννα και εβγαλα περσι 10 κιλα κουρκουνα....
Ομος τωρα πριν κανενα χρονο αρχισα να ψαρευω καστινγ, μετα απο πολλες ωρες μελετη... το καταφερα...μπορη να μεν επια πολλα ψαρια...αλλα οσα επια ηταν α3ιολογα..
ΣΑν πριν λιγες μερες ςβουτισα με το πσαρουτουφεκο...0-8μ.... σε αυτα τα μετρα που εβουτισα αντικρισα δικτυα στις παραλιες και το ανωτερο ειδα πολλα μικρα μαυρα απο 0.100γ - 1000γ.....
ΟΜος το αποτελεσμα μου ηταν ενα κεφαλος μονο... ηταν το μονο α3ιολογο ψαριι...
..... Ο λογος που εν εμινε πσαρι εν που εν εχουμε ΝΟΜΟΘΕΣΙΕς και ΥΠΕΡΙΑΛΙΕΥΣΗ........
ΕΓΩ ...ε3αρτατε που τιν σεζον....πχ.καλοκαιρι....εγω πσαρευο με τιν αντεννα και εβγαλα περσι 10 κιλα κουρκουνα....

Ομος τωρα πριν κανενα χρονο αρχισα να ψαρευω καστινγ, μετα απο πολλες ωρες μελετη... το καταφερα...μπορη να μεν επια πολλα ψαρια...αλλα οσα επια ηταν α3ιολογα..

ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΧΑΡΗΣ Μ wrote:http://pdf.politis-news.com/pdf/pdf?-A= ... pdfarchive
- Attachments
-
- Untitled.jpg (441.29 KiB) Viewed 10014 times
Ditch the bitch and let's go fishing!
-
ΕΤΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ..... ατε να οριστει και ημαστε καλαααααα

-
Greg εγω πιστευω οτι αυξηθιξε η αστηνομευση..........επειδη που επια παραλιμνι ειδα ενα γκρουμπ με παντιμα....... καλεσα τιν λιμενικη και μου ειπε θα το αναλαμβουν.....εμινα κοντα να πσαρεπσο...... ηρτε σε 20 λεπτα και τους κοιταξαν.... τους επιασα πισω να μαθω τι εγινε και ειπαν μ πως ειχαν αδειιααα ......
Και σε αλλες περιπτωσεις τρα τον χειμονα.......
Ηρτεν η τροικα και εστρωσαν.....
Και σε αλλες περιπτωσεις τρα τον χειμονα.......

-
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
-
Πολλλεςςςςςςςςςςςς η αλληθειες στο βιντεο............. Οτι κανει ολος ο κοσμος......fISHANDCHIPS wrote:

φοβερο βιντεακι!! δυστηχως ολο αληθειες..
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
-
Μιχάλη, τα δέκα κιλά κουρκουνες που έπιασες το χρόνο που πέρασε για κάποιον που ψάρευε πριν 5,6 χρόνια ήταν αποτέλεσμα 3,4 ωρών ένα σαββατοκύριακο.michalispsarema wrote:ΕΓΩ ...ε3αρτατε που τιν σεζον....πχ.καλοκαιρι....εγω πσαρευο με τιν αντεννα και εβγαλα περσι 10 κιλα κουρκουνα....![]()
Άρα επιβεβαίωνες τα λεγόμενα μου, ακόμα και εσύ που βούτηξες δεν επιασες τίποτε αξιόλογο.michalispsarema wrote:ΣΑν πριν λιγες μερες ςβουτισα με το πσαρουτουφεκο...0-8μ.... σε αυτα τα μετρα που εβουτισα αντικρισα δικτυα στις παραλιες και το ανωτερο ειδα πολλα μικρα μαυρα απο 0.100γ - 1000γ.....![]()
![]()
![]()
![]()
Φανταστού τη θα πιάσει κάποιος με το καλάμη;
Όπως και να έχει εγώ δεν αναφέρθηκα στο αν έχει ψάρι ή όχι αλλά στο γεγονός ότι πάψαμε να θέλουμε να διορθώσουμε τα κακός έχοντα, και απλά αποδεχόμαστε τα
-
Φιλε inglese.fishing εγω παντα μιλω φιλικα......inglese.fishing wrote:Μιχάλη, τα δέκα κιλά κουρκουνες που έπιασες το χρόνο που πέρασε για κάποιον που ψάρευε πριν 5,6 χρόνια ήταν αποτέλεσμα 3,4 ωρών ένα σαββατοκύριακο.michalispsarema wrote:ΕΓΩ ...ε3αρτατε που τιν σεζον....πχ.καλοκαιρι....εγω πσαρευο με τιν αντεννα και εβγαλα περσι 10 κιλα κουρκουνα....![]()
Άρα επιβεβαίωνες τα λεγόμενα μου, ακόμα και εσύ που βούτηξες δεν επιασες τίποτε αξιόλογο.michalispsarema wrote:ΣΑν πριν λιγες μερες ςβουτισα με το πσαρουτουφεκο...0-8μ.... σε αυτα τα μετρα που εβουτισα αντικρισα δικτυα στις παραλιες και το ανωτερο ειδα πολλα μικρα μαυρα απο 0.100γ - 1000γ.....![]()
![]()
![]()
![]()
Φανταστού τη θα πιάσει κάποιος με το καλάμη;
Όπως και να έχει εγώ δεν αναφέρθηκα στο αν έχει ψάρι ή όχι αλλά στο γεγονός ότι πάψαμε να θέλουμε να διορθώσουμε τα κακός έχοντα, και απλά αποδεχόμαστε τα
Το Ψαρεμα στην κυπρο παντα παει με της εποχες..... Σαν το καλοκαιρι εχεις καλυτερα απτελεσματα απικο, εγγλεζικο και Μπολονεζ...........Τον χειμωνα βγανουν τα καλαμαρια,,,,σημαινει spinning επειδη βγανουν και τα αρπακτικα....... Καστινγκ παεις ολοχρονα ομως τα κατλυτερα αποτελεσματα χειμωνα( γεναρη, φεβραρη) ομοως καλοκαιρη( αρχες και το τελος τ καλοκαιριου....).....
Εγω την ημερα που βουτισα ηταν για να ελε3ο τον ψαρο τοπο μ αν εχει ψαρι........ Ομως ειδα πολλα μικρα που αναπτυσονταννννννν.....

Εγω εβαλα απαντηση οτι και με αλους διαφορους τροπους μπορεις να πιαιες ψαρι και χωρις βαρκα και πσαροτουφεκο......inglese.fishing wrote:Χάρη και Σάββα αν δεν έχεις βάρκα και ψαροτουφεκο ψάρι δεν πιάνεις, αλλά κανένας δεν διαμαρτύρεται. Αφήκαμε έναν να μας πουκουπισει και εν κάμαμε τίποτε, εν να ασχοληθεί κανένας με τα σκουπίδια στις παραλίες;
Παντα Φιλικα

-
marios wrote:
![]()
χαχαχα

- sea-hunter
Keep Walking...Keep Fishing!!