


Η αλήθεια είναι οτι τρώγετε φτάνει να ξέρεις να τον μαγειρέψεις.Καλύτερα είναι στον φούρνο και σουπα


AAAAAAAAAAAaaaAAAaaaaaAAAAAaaaaaaaAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuprinosouppacaveman wrote:ΑΑΑΑΑΑΑαα πελλέ αν τον κάμεις σούππα εν λεεέσχινεν καλλύττερα κάρβουνα με πολλύ ελαιόλαδο
kati kseroun oi sumpatriotes omoethnis sulargemouth wrote:Για να ψαρεύκουν με 25 καλαμια ο ένας και να συρνουν και δυχτια οι ρωσσοπόντιοι κάτι ξέρουν![]()
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι οτι τρώγετε φτάνει να ξέρεις να τον μαγειρέψεις.Καλύτερα είναι στον φούρνο και σουπα![]()
Greg wrote: prin 100 xronnia afriki enna sun kannivallos
Τρώεται μια χαρά φτάνει ναν λίο αναγιούμενος (τουλάχιστον 3-4 κιλά για να είναι μεγάλα τα κόκκαλα να τα αφαιράς εύκολα). Έφα τον στα κάρβουνα όπως περγράφει ο σπηλαιάνθρωπος (αρκετά καλός), έφα τον στον φούρνο με τα κρομμυδάκια κυπριακή συνταγή(εν μου επολλοάρεσε), στον φούρνο με κάποια άλλα καρυκεύματα μεξικανική συνταγή (ήταν ωραίος), σούπα δεν εδοκίμασα. Πάντως έχει γεύση πολύ διαφορετική από την συνηθισμένη γεύση ψαριού και σχετικά μαλακή σάρκα που μπορεί σε κάποιους να μην αρέσκει. Στις ΗΠΑ μου έλεαν ότι αν προέρχεται από σκληρούς βυθούς έχει καλύτερη γεύση, αλλά δεν μπόρεσα να το πιστοποιήσω εδώ (τους δοκίμασα από Αραδίππου, Λύμπια - μαλακοι βυθοί, Παλεχώρι - σκληρός βυθός, Αρμίνου - μεικτός βυθός).marios_tilliros wrote:efxaristo sas re pe8kiaema8amen alona