Ειλικρινά Admin Συγγνώμη!!!!!!!!!!!!!

Δύσκολο φίλε , περίμενε μέχρι τον μαρτη καλύτεραNeos wrote:Εχει πολλη καιρο να παω σε γλυκο νερο ψαρεμα και ειδικα σπιννινγ
Αξίζει να παω ετσι εποχη για λαυρακια ?
Εχει ενεργά ψάρια ?
Ευχαριστω
Αν έχεις υπομονή θα αμοιφθείς ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ. Αλλά, αν θα δοκιμάσεις, να είσαι προετοιμασμένος ότι μπορεί να πάεις αρκετές φορές χωρίς κτύπημα. Όταν όμως έρθει το κτύπημα να είσαι σίγουρος ότι θα είναι ονειρικό. Αν προτιμάς κάτι πιο γρήγορο, τότε πρέπει όντως να περιμένεις. Αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις, να θυμάσαι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !!!! S-L-O-W !!!!!!Neos wrote:Εχει πολλη καιρο να παω σε γλυκο νερο ψαρεμα και ειδικα σπιννινγ
Εχει ενεργά ψάρια ?
Ευχαριστω
(CyBasser) wrote:Αν έχεις υπομονή θα αμοιφθείς ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ. Αλλά, αν θα δοκιμάσεις, να είσαι προετοιμασμένος ότι μπορεί να πάεις αρκετές φορές χωρίς κτύπημα. Όταν όμως έρθει το κτύπημα να είσαι σίγουρος ότι θα είναι ονειρικό. Αν προτιμάς κάτι πιο γρήγορο, τότε πρέπει όντως να περιμένεις. Αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις, να θυμάσαι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !!!! S-L-O-W !!!!!!Neos wrote:Εχει πολλη καιρο να παω σε γλυκο νερο ψαρεμα και ειδικα σπιννινγ
Εχει ενεργά ψάρια ?
Ευχαριστω
Όμως: Η φετεινή σαιζόν είναι πολύ διαφορετική από πέρσι. Προσωπική μου άποψη, όσοι περιμένουν τον Μάρτη, θα απογοητευτούν....
Φίλε μου, τις απόψεις μου τις ξέρεις. Για μένα το λαβρακι μόνο τα ίδια και τα ίδια δεν είναι. Αλλά σε μια ξεχωριστή χρονιά που είναι πολύ απίθανον να έχουμε ξανά όμοια της (full pool ή σχεδόν full pool από τον Γεννάρη Psaraka!) μόνο ένα πράγμα μπορεί να ενδιαφέρει σοβαρούς λαβρακάδες...PrEdAtΩR wrote:Ρολανδο περιμενουμε το μαρτη γιατι τωρα εχει κυνηγι και ψαρεμα θαλασσα. Να το πεθημησουμε θεμας οι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. Μακαρι να ειμαστε καλα οικονομικα και στην υγεια μας και το μαρτη ενα δεις καμποσες φωτο παρολο που η χρονια θα ειναι διαφορετικη.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
PrEdAtΩR wrote:Να το πεθημησουμε θεμας οι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.
Χαραλάμπη μου, όπως είπα στον Βύρωνα, ο καθένας όπως το βλέπει. Για μένα... There is fishing, and THERE IS BASS FISHING. Έχουν κάποιες μακρινές ομοιότητες αλλά είναι δυο πολύ διαφορετικά πράγματα. Δεν μου είναι δυνατόν να καταλάβω πως μπορείς να έχεις κορεσμό στο BASS FISHING. Άρα, και οι απαντήσεις μου θα είναι σχετικές. Κανένας δεν υποχρεώνει ούτε εσένα, ούτε τον Βύρωνα, ούτε οποιονδήποτε άλλο να "ασπαστεί" τις απόψεις μου. Όμως, παραμένει γεγονός ότι η φετεινή σαιζόν είναι διαφορετική από άλλες και ίσως να είναι και μοναδική (τουλάχιστον, από το 2002 και μετά που ασχολούμαι συστηματικά δεν ξαναείχαμε τέτοια δεδομένα). Πιστεύω ότι "λαβρακάες" που σέβονται τον εαυτό τους δεν θα πρέπει να αφήσουν την ευκαιρία αυτή ανεκμετάλλευτη, όσες προκλήσεις κι αν έχει. Μην ξεχνάς ότι γράφουμε στο "περι ανέμων και υδάτων Bass version!". Και όταν ένας νεαρός φίλος που έδειξε προοπτική ρωτά κάποια πράγματα ΓΙΑ ΛΑΒΡΑΚΙ θα του πω τι ισχύει, για να είμαι και σωστός με τον εαυτό μου!caveman wrote:PrEdAtΩR wrote:Να το πεθημησουμε θεμας οι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.![]()
![]()
![]()
![]()
Ακριβός έτσι!!
Συμφωνώ Ρολάνδο, οτι ο Μάρτης ο φετινός θα είναι πολλά διαφορετικός που πέρσι, με πολύ πιο λίγα ψάρια, και το λογικό θα ήταν να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μιας και τα λαβράκια ακόμα εν εσταματήσαν καθόλου ακόμα σε κάποια φράγματα και πιστεύω θα συνεχίσουν κανονικά ούλλον Χειμώνα, αλλά.......... ΠΟΣΟ λαβράκι??? Κανεί ολάν! Σε λίγο θα θωρώ λαβράκι και θα με πιάνουν αναγούλες!![]()
Εκάμαμε πραγματηκά ατελείοτα ψαρέματα φέτος και κάπου υπερβάλαμε, διότι το πολλύ... φέρνει κορεσμό!