καλην ημερα και σε εσας κ. Αντζυ ολα καλα , τα ψαρεματα σας πως πανε ?
Δεν πάω Καπετάνιε ψάρεμα ........μία φορά εδώ και τρις μήνες.. Το καλό είναι που......... η θάλασσα δεν θα φύγη
Καλησπέρα σας
Δεν πειράζει υγεία να έχουμε , η θάλασσα είναι πάντα εδω θα μας περιμένει όταν ήμαστε καλά και υγιείς , που όσο περνάν τα χρόνια αρχίζει και γίνετε δύσκολη περίπτωση μιλώ για μένα , σας ευχαριστώ που νοερά συνομιλήσαμε να είσαι πάντα καλά .
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Να'χουμε
Η πρωτη μερα του Μηνα μας βρισκει να συζηταμε για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και τα επερχομενα ΕΠΩΔΥΝΑ μετρα
Ας ελπισουμε οτι θα τα περασουμε κι'αυτα οπως περασαμε το 1974 .
Και μεις οι τρεις στον Καφενε
Τσιγαρο, Πρεφα και καφε
Βρε δεν βαριεσαι αδελφε
Καλημερα Καπετανιε. Μολις βγηκαμε απο την Εκκλησια. Καλος καιρος. Ισως, μετα το γευμα να κανουμε καμια εξορμηση.
EVANTHIS LOIZOU wrote:Και μεις οι τρεις στον Καφενε
Τσιγαρο, Πρεφα και καφε
Βρε δεν βαριεσαι αδελφε
Καλημερα Καπετανιε. Μολις βγηκαμε απο την Εκκλησια. Καλος καιρος. Ισως, μετα το γευμα να κανουμε καμια εξορμηση.
Καλημέρα Ευάνθη μου , πολύ ωραία βοήθεια σας η σημερινή μέρα να είστε καλά και του χρόνου με υγεία .
Την τετάρτη θα κάνουμε μια συνάντηση με τους φίλους του καφενείου στο μοναστηράκι στα σουβλάκια του Θανάση θα ποιώ και ένα ποτήρι και για σένα φίλε μου
Καλησπερα σου και σενα Καπετανιε
Μολις τωρα (5μμ) σηκωθηκαμε απο το τραπεζι
Το κρασακι κυλησε αφθονο και μας εφτιαξε το κεφι και την διαθεση Την γλυτωσανε τα ψαρια
EVANTHIS LOIZOU wrote:Καλησπερα σου και σενα Καπετανιε
Μολις τωρα (5μμ) σηκωθηκαμε απο το τραπεζι
Το κρασακι κυλησε αφθονο και μας εφτιαξε το κεφι και την διαθεση Την γλυτωσανε τα ψαρια
Αυτά είναι τα όμορφα της ζωής , αυτό εγώ το λέω παράδεισο , αυτές οι λίγες ώρες που περνάμε καλά με φίλους η συγγενής , το θέμα είναι να περνάμε καλά , θα πέρασες πολύ καλά με την όμορφη παρέα σου , πάντα έτσι να περνάς καλέ μου φίλε .