Τσιπουρομαχίες...
- (CyBasser)
Re: Τσιπουρομαχίες...
Ειδοποίησεν κανένας τες ράτσες? Μπας και αφήσουν καμμιά μέρα ήσυχα τα φράγματα...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- AggelosLRK
σε τουτον το τομεα οι τοπουζοκυπρεοι ειναι χειροτεροι απο τις ρατσες,ευχαριστω... 

-
εχουμε τζαι καποια 'εθιμα' να διατηρουμαι Αγγελε!!!AggelosLRK wrote:σε τουτον το τομεα οι τοπουζοκυπρεοι ειναι χειροτεροι απο τις ρατσες,ευχαριστω...

Never back down
Αν εβρω τον καπετανιο του πλοιου εννα τον πατσαρκασω.
Επιεν το casting μας παλε. Οσπου να πιασουν τουτα τα βρωμοψαρα εν θα εσχει τοπο να ψαρεψουμε ησυχοι

Επιεν το casting μας παλε. Οσπου να πιασουν τουτα τα βρωμοψαρα εν θα εσχει τοπο να ψαρεψουμε ησυχοι
Ditch the bitch and let's go fishing!
-
COTSIOS80 wrote:Αν εβρω τον καπετανιο του πλοιου εννα τον πατσαρκασω.![]()
![]()
![]()
ρε φιλε τόπο βρίσκεις, αλλα σε 1-2 βδομάδες που έννα απλώσουν καλά δεν θα προλαμβαίνει να τσίμπα τίποτε αλλο έχτος που τσιπούρες

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
Πολυ ωραιο πρωι. Πολλη ψαρι, ακομα ειναι μεσα το παραπανω....
- Attachments
-
- q1.JPG (19.23 KiB) Viewed 7819 times
-
- q2.JPG (60.78 KiB) Viewed 7826 times
-
- q3.JPG (63.59 KiB) Viewed 7826 times
-
και που τα 2. ο καπτεν εδοκε μεσα τζιε εματζιελλεψεν τα ουλλα

-
Αν εκοφκε ο νούς του ηταν να παει να δώσει πάνω στα κλουβιά με τους κρανιούς 

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- AggelosLRK
ου γμτ!και εγω νομιζα οτι ετρωγα μυλοκοπι στις "ψαροταβερνες"!fISHANDCHIPS wrote:Αν εκοφκε ο νούς του ηταν να παει να δώσει πάνω στα κλουβιά με τους κρανιούς

Ελπιζω μονο να μεν μας κατεβουν στα κοκκινοχωρια τουτα τα ψαρκα τωρα που αρκεψαμε και βραζουμε σιγα σιγα ...
-
Φιλε Μιχαλη
κατανοω τον ενθουσιασμο σου που απορρεει απο το νεαρον της ηλικιας σου,αλλα νιωθω την αναγκη να σου δωσω μερικες συμβουλες.Οι κλουβισιες τσιπουρες ,φιλε Μιχαλη,δεν εχουν καμια μα καμια ψαρευτικη αξια.Δεν χρειαζεται να γνωριζεις καμια τεχνικη αλλα ουτε και να βαλεις το μυαλο σου να σκεφτει με πιο τροπο θα τις ξεγελασεις κτλ κτλ.Αντιθετως δημιουργουνται τεραστια προβληματα απο την υπερβολικη χρηση ψαροτροφης και πολλα αλλα. Γι'αυτο τωρα που εισαι νεαρος αρχισε να εμπλουτιζεις τις γνωσεις σου ,μαθε απο αλλους και παντρεψε τις γνωσεις των αλλων με τις δικες σου.Και ειμαι σιγουρος οτι οταν τα κανεις αυτα ,οταν εχεις επιμονη και υπομονη για γνωσεις οταν θα εχεις και ψαρευτικη συνειδηση ,τοτε θα γινεις ενας αυθεντικος ερασιτεχνης ψαρας.Η χαρα και η συγκινηση που θα νιωσεις οταν παρεις το πρωτο σου αξιολογο ψαρι,με τις τεχνικες σου και τον κοπο σου,δε θα περιγραφετε.Και θα θελεις τοσο εντονα,αυτη τη χαρα, να τη μοιραστεις μαζι μας.Εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα χαρω μαζι σου και θα σε συγχαρω.
υ.γ
Δε σε κατακρινω που ψαρευεις τσιπουρες
ελπιζω να καταλαβες το σωστο μηνυμα που θελω να σου δωσω
Φιλικα
Χαρης Μενελαου
κατανοω τον ενθουσιασμο σου που απορρεει απο το νεαρον της ηλικιας σου,αλλα νιωθω την αναγκη να σου δωσω μερικες συμβουλες.Οι κλουβισιες τσιπουρες ,φιλε Μιχαλη,δεν εχουν καμια μα καμια ψαρευτικη αξια.Δεν χρειαζεται να γνωριζεις καμια τεχνικη αλλα ουτε και να βαλεις το μυαλο σου να σκεφτει με πιο τροπο θα τις ξεγελασεις κτλ κτλ.Αντιθετως δημιουργουνται τεραστια προβληματα απο την υπερβολικη χρηση ψαροτροφης και πολλα αλλα. Γι'αυτο τωρα που εισαι νεαρος αρχισε να εμπλουτιζεις τις γνωσεις σου ,μαθε απο αλλους και παντρεψε τις γνωσεις των αλλων με τις δικες σου.Και ειμαι σιγουρος οτι οταν τα κανεις αυτα ,οταν εχεις επιμονη και υπομονη για γνωσεις οταν θα εχεις και ψαρευτικη συνειδηση ,τοτε θα γινεις ενας αυθεντικος ερασιτεχνης ψαρας.Η χαρα και η συγκινηση που θα νιωσεις οταν παρεις το πρωτο σου αξιολογο ψαρι,με τις τεχνικες σου και τον κοπο σου,δε θα περιγραφετε.Και θα θελεις τοσο εντονα,αυτη τη χαρα, να τη μοιραστεις μαζι μας.Εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα χαρω μαζι σου και θα σε συγχαρω.
υ.γ
Δε σε κατακρινω που ψαρευεις τσιπουρες
ελπιζω να καταλαβες το σωστο μηνυμα που θελω να σου δωσω
Φιλικα
Χαρης Μενελαου
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ
Μιχαλη,
Οι περισσοτεροι στο φορουμ ειναι χορτασμενοι απο ψαρι και στο ματι και στο ψαρεμα και στην νοοτροπια.
Οποτε μην παραξενευεσε που δεν βλεπεις πολλη ενθουσιασμο.
Οπως σου τα λεει ο Χαρης ειναι.
Προσπαθησε για το κατι διαφορετικο και ας τις τσιπουρες τις κλουβισιες για εκεινους που δεν μπορουν να κανουν τιποτε καλυτερο.
Οι περισσοτεροι στο φορουμ ειναι χορτασμενοι απο ψαρι και στο ματι και στο ψαρεμα και στην νοοτροπια.
Οποτε μην παραξενευεσε που δεν βλεπεις πολλη ενθουσιασμο.
Οπως σου τα λεει ο Χαρης ειναι.
Προσπαθησε για το κατι διαφορετικο και ας τις τσιπουρες τις κλουβισιες για εκεινους που δεν μπορουν να κανουν τιποτε καλυτερο.

Ditch the bitch and let's go fishing!
- konstantinos kalogir
Ο Μιχάλης εν το ταλέντο μας εν τον φοούμε καθόλου. Έπιασε τες τσιπούρες του, τωρά νομίζω εν ώρα να πάει για κανένα σορκό να απολαύσει ψάρεμα!!