Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

Nikolas Nklou

Re: Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

Post by Nikolas Nklou »

chrysanthos9 wrote:
Nikolas Nklou wrote:
michalispsarema wrote:Σημερα πηγαμαι εκδρομη στη λαρνακα και εγω με ενα φιλοο μου μπηκαμε μεσα και ειδαμε πολλη ψαρ :o :o :dance: :dance: ι+2 μυλοκοπια ρηχα νερο υψος γονατου και χαρηκα πολυ βρηκα μια παραλια να ψαρεψω.
Ηταν πολυ ωραια και το κολυμπι ηταν απαιχτο τουσ αρεσαν μου πολλα. :D :D :D :D
αποκλειεται να ειδατε μυλοκοπια μερα στα ξεβαθα
ρε Νικολα τι λαλεις :doh: ? οποτε παω βλεπω κατι μικρα σε συγκεκριμενο τοπο στους 20 ποντους 5-6 εκατοστα πρεπει να ερτεις μια φορα μαζι μας που ερκετε και ο αρφος σου ρε :D αφου ξερεις και τι τοπο τα παιζουμε ρε :shhh:
γιατι ρε poushtoui ποτε μου ειπες τους τοπους σου ααα? ατε να μεν σου αρκεψω που δαμε :lol: μεν λαλεις ψεματα μες το φορουμ γιατι εν σε ξερουν ατε.....
μονο να βλεπετε ειστε ......:)
Never back down

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

chrysanthos9 wrote:κοπιασε φιλε μου εχει βορκα εθολοσε τα ουλα στις παντες που εν τα μυλοκοπια :dance: αλλα που το λιμανι προς Πολι εν καλη η θαλασσα πεντακαθαρη :)
:doh: αμπαλατε..... :mrgreen:
Never back down

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ρε Νικολα τι λαλεις :doh: ? οποτε παω βλεπω κατι μικρα σε συγκεκριμενο τοπο στους 20 ποντους 5-6 εκατοστα πρεπει να ερτεις μια φορα μαζι μας που ερκετε και ο αρφος σου ρε :D αφου ξερεις και τι τοπο τα παιζουμε ρε :shhh:[/quote]
γιατι ρε poushtoui ποτε μου ειπες τους τοπους σου ααα? ατε να μεν σου αρκεψω που δαμε :lol: μεν λαλεις ψεματα μες το φορουμ γιατι εν σε ξερουν ατε.....
μονο να βλεπετε ειστε ......:)[/quote]

νομιζω εσυ ξερεις καλυτερα που ουλες αν εν μονο να τα βλεπουμε :dance: και εξω που τις πλακες βλεπουμεν τα ρε αμπαλατε αλλα πρεπει να ξερεις :shifty:
Rememper always someone waiting for you at home

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

την μερα που επια με το αρφο σου ειδα καμια 20αρκα τελια μιτσια πας τα κυμμα 3-4 εκ μυλοκοπουθκια :whistle: αλλα ενεν αναγκη να παεις τζιαμε ψαρεμα εσυ :snooty:

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

chrysanthos9 wrote:την μερα που επια με το αρφο σου ειδα καμια 20αρκα τελια μιτσια πας τα κυμμα 3-4 εκ μυλοκοπουθκια :whistle: αλλα ενεν αναγκη να παεις τζιαμε ψαρεμα εσυ :snooty:
3-4 εκ τζαι εκαταλαβες τα οτι ηταν μυλοκοπουθκια....εισαι καθηγητης ρε.....ενταλως τζαι εν τα επεξες?
Never back down

mariosko

Post by mariosko »

Nikolas Nklou wrote:
mariosko wrote:
Nikolas Nklou wrote: αποκλειεται να ειδατε μυλοκοπια μερα στα ξεβαθα
Φιλε το αποκλειεται στη θαλασσα δεν παρπατα...
χαχαχα μια χαρα περπατα φιλε μου!!!! ρωτα μας τζε εμας που εχουμε καθημερινη τριβη μαζι της..... :lol: το τι ειδαν τα ματια μου τζαι το τι δεν ειδαν προπαντως στην θαλασσα .....το αποκλειεται δεν περπατα για τους φραχτες που αμαν ξερεις οτι εχει ψαρια εχεις 90-100% πιθανοτητες να πιασεις ψαρι..... :)
παντα φιλικα μιλουμε!
Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω... Η προσωπικη μου τριβη με την θαλασσα μου διδαξε ποτε να μην λεω ' αποκλειεται ' , γιατι πολυ απλα οι εκπληξεις στη θαλασσα ειναι πολλες, και ειδα πραματα σε τοπους που κανονικα/λογικα δεν επρεπε να υπηρχαν... Τα παραδειγματα πολλα
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

εν καταλαβουνται ρε αχαπαρε Νικολα?

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

chrysanthos9 wrote:εν καταλαβουνται ρε αχαπαρε Νικολα?
καλυτερα να μεν μιλας εσυ
Never back down

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

Μαριε ενταξει...καταλαμβαινω οτι η λεξη 'αποκλειεται' ηταν λιο παρατραβηγμενη...εμπορουσα να πω οτι εν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να δει καποιος μυλοκοπι σε τοσο ξεβαθο νερο .... :)
Never back down

marios
Site Admin

Post by marios »

Nικόλα και Xρύσανθε υπάρχει και προσωπικό μήνυμα για τις "πλάκες" μεταξύ σας..
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

marios wrote:Nικόλα και Xρύσανθε υπάρχει και προσωπικό μήνυμα για τις "πλάκες" μεταξύ σας..
Ποιο ειναι το προβλημα δηλαδη? εχαλασαμεν το ποστ ? Μαριε εχω μιαν απορια 'γενικη'....γιατι οι πλακες μεταξυ εσας των Admin αναμεσα σε αλλους του φορουμ να γινονται μεσα σε ενα οποιοδιποτε αλλο θεμα εχτος απο ΠΜ και αμαν δειτε αλλους να καμνουν πλακες βουρατε να μας καμετε παρατηρηση? ποιο το νοημα δηλαδη? αν σας πειραζει να βαλετε εσωτερικους κανονισμους με μεγαλα γραμματα και να τηρουνται που ολους μας ....οι μονο που τζινους που εν κανονικα μελη....

Παντα φιλικα μιλω
Νικολας
Never back down

marios
Site Admin

Post by marios »

μια δυο απάντησης τις "πλακας" άσχετες με το θέμα και που δεν ενδιαφέρουν άλλους ok! αλλα κάπου βάζουμε και τελεία.
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

marios wrote:μια δυο απάντησης τις "πλακας" άσχετες με το θέμα και που δεν ενδιαφέρουν άλλους ok! αλλα κάπου βάζουμε και τελεία.
δεν βλεπω να εκαμαμεν παραπανω απαντησεις :D
:)
Never back down

admin
Site Admin

Post by admin »

Άλλο η πλάκα η εμφανής και άλλο να κάνουμε πλάκα ενώ κάποιοι ΄΄αλλοι που διαβάζουν μπορεί να παρευρμηνεύσουν αυτά που γράφονται , κάποιος που δέν ξέρει ότι τα παιδιά είανι φίλοι θα πεί σε αυτό το φόρουμ μπαίνουν ακι βρίζονται ελεύθερα!!!! Κάποια πράγματα εν κοντά στο νού να τα σκεφτόμαστε ή τουλάχιστο μετά παο μια πλάκα ρίχνουμε και ένα :D για να δείξουμε τις προθέσεις του πόστ!

admin
Site Admin

Post by admin »

Άλλο η πλάκα η εμφανής και άλλο να κάνουμε πλάκα ενώ κάποιοι ΄΄αλλοι που διαβάζουν μπορεί να παρευρμηνεύσουν αυτά που γράφονται , κάποιος που δέν ξέρει ότι τα παιδιά είανι φίλοι θα πεί σε αυτό το φόρουμ μπαίνουν ακι βρίζονται ελεύθερα!!!! Κάποια πράγματα εν κοντά στο νού να τα σκεφτόμαστε ή τουλάχιστο μετά παο μια πλάκα ρίχνουμε και ένα :D για να δείξουμε τις προθέσεις του πόστ!

Post Reply

Return to “CASTING FISHING”