καταρχην θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους παρευρεθηκαν στον ψεσινο διαγωνισμο αλλα και το καταστημα Bluesense για την συνεργασια στη διεξαγωγη οπως και τον Συνδεσμο CABAC και τα παιδια απο την CY Bait.
Ο διαγωνισμος ψες βραδυ πρσωπικα εμενα μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα...
Χαρηκα πολυ που ο μικρος Μιχαλης κερδησε τον διαγωνισμο. Προσφερει μου πολλη χαρα να βλεπω μικρα παιδια οι μονο να αγαπουν το ψαρεμα, οι μονο να εχουν γνωσεις τις οποιες αποκτησαν μετα απο πολυωρες μελετες αλλα και να ειναι ικανοι να κερδιζουν διαγωνισμους. Αυτο εμενα σαν Νικολα μου προσφερε πολλη χαρα.
Επεισης χαρηκα παρα πολλα που εγνωρησα απο κοντα πολλα παιδια που το φορουμ που μεχρι χτες εμπορουσε να τους δω στον δρομο και να μεν ξερω ποιοι ειναι... Ολα εξαιρετικα παιδια με εξαιρετικη παιδια πανω απ ολα. μοιραστηκαμε αρκετα πραγματα μαζι εψες εμοιραστηκαμε εμπειριες αλλα και γνωσεις και ηταν ενα πραγματικα φανταστικο γεγονος. Ο Βακης, ο Βασιλης, ο Λουκας, Ο Σορκομανης, ο Χαρης Μενελαου, ο Μιχαλης, ο Γιωργος, και αλλα ατομα που γνωρησα ψες ολα εξαιρετικα παιδια.
Στα συν και η γενικη προσελευση του κοσμου που εδειξαν πως σιγα σιγα αγκαλιαζουν τις διαφορες διοργανωσεις που γινονται.
μοναδικο μελανο σημειο τα αποτελεσματα. ψαρια δεν βγηκαν δυστυχως και ψιλοαπογοητευτηκα. αν πω ομως οτι στην ακρη του μυαλου μου εν το περιμενα εννα λαλουσα ψεματα αλλα ηθελα να ειμαι αισιοδοξος πριν τον διαγωνισμο. δυστυχως οι λογοι και οι αιτιες ενα περιπου ειναι σε ολους μας γνωστες....
ευχαριστω και παλυ οσους παρευρεθηκαν. ελπιζω ο διαγωνισμος μας να γινει ενας θεσμος και να εχει την ιδια ισως και παραπανω ανταποκριση και στο μελλον καθως εν πολλα ωραιο να βρεθουμαστε τα ατομα του φορουμ απο κοντα. καλες ψαριες να εχουμε.
ελπιζω επεισης σαν διοργανωση να σας αρεσε. οποιος φιλος θελει, οποτε θελει να με παρει τηλεφωνο να διοργανωσουμε κανενα παρειστικο. θα ηταν χαρα μου. καλες θαλασσες σε ολους μας και καλα να περνατε (αποφευγω να ευχομαι καλες ψαριες γιατι για καποιους εν γρουσουζια)