"Περί Aνέμων και Yδάτων"
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
Ποιου εν τουτο???
Είσχε το ο Ρολάνδος και επούλησε το του Βύρωνα νομίζω αλλά εκλέψα του το και νομίζω βασικό ύποπτος εν ο largemouth 

Επίαμεν σήμερα με έναν παρέα Γερμασόγεια να πιάμεν κοτζινόφτερα για να ταϊσει ο πελλός το ΜΠΕΝΓΚΑ(Hydrocynus Goliath ) του, και εγίναμεν μάρτυρες της πιο μεγάλης σφαγής νεαρών ζάντερ που έγινεν ποττέ Γερμασόγεια(ή, τουλάχιστον έτσι νομίζουμε).
Δύο άτομα, επιάσαν πέραν των 100 μικρών ζάντερ, από 100 μέχρι 250 γραμμάρια.
Έπιασα το ΤΑΘΕ, αλλά άρκησα να τους πιάσω, ως που να έρτουν που το Ζύγι, οι Ρουμάνοι εφήαν.
Έπιασα το ΤΑΘΕ, αλλά άρκησα να τους πιάσω, ως που να έρτουν που το Ζύγι, οι Ρουμάνοι εφήαν.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
αντενα και μικρο ψαρι ή σκουλουκουι φανταζουμε και μες τους θαμνους? τουτη εν παλια μεθοδος που την δουλευκουν και στην ευρετου
νομιζω αδικα μαραζωνεις και χαλας την υγεια σου
Esox Lucius
- (CyBasser)
Ωραία. Να ξειλίφκουνται σιγα σιγά... Εγινεν που έγινεν το λάθος να μπουν Γερμασόγεια, ας τα πιάσουν να καθαρίσει ο τόπος...caveman wrote:Επίαμεν σήμερα με έναν παρέα Γερμασόγεια να πιάμεν κοτζινόφτερα για να ταϊσει ο πελλός το ΜΠΕΝΓΚΑ(Hydrocynus Goliath ) του, και εγίναμεν μάρτυρες της πιο μεγάλης σφαγής νεαρών ζάντερ που έγινεν ποττέ Γερμασόγεια(ή, τουλάχιστον έτσι νομίζουμε).

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Για κάποιο λόγο εν εμπορούσαν τζίνοι της Λεμεσου ρε, πάντως μπράβο των παιθκιών που το Ζύγι που ήρταν.
Με κομμάτι κοτζινόφτερο, σε λασποβυθό στο ένα μέτρο βάθος... όντως, έννεν κάτι νέο η μέθοδος. Τζίνον που με εξάφνιασε, ήταν οτι ΟΥΛΛΑ τα ψάρκα επιάσαν τα ακριβός μπροστά τους, χωρίς να κάμουν ούτε ένα βήμα πάρα πέρα, ΑΚΡΙΒΟΣ στο ίδιο σημείο τόσα πολλά ζάντερ δεν εξαναδα ποττέ μου.Greg wrote:αντενα και μικρο ψαρι ή σκουλουκουι φανταζουμε και μες τους θαμνους? τουτη εν παλια μεθοδος που την δουλευκουν και στην ευρετου
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
μαζεψε και συ για περαιτερω εμπλουτισμουςcaveman wrote: Με κομμάτι κοτζινόφτερο, σε λασποβυθό στο ένα μέτρο βάθος... όντως, έννεν κάτι νέο η μέθοδος. Τζίνον που με εξάφνιασε, ήταν οτι ΟΥΛΛΑ τα ψάρκα επιάσαν τα ακριβός μπροστά τους, χωρίς να κάμουν ούτε ένα βήμα πάρα πέρα, ΑΚΡΙΒΟΣ στο ίδιο σημείο τόσα πολλά ζάντερ δεν εξαναδα ποττέ μου.

Esox Lucius
- (CyBasser)
Τελικά πραγματικά δεν ξέρω αν εν οι ράτσες η καταστροφή μας ή οι μ!#$%$%^%^ς που κάμνουμε εμείς οι ίδιοιGreg wrote:μαζεψε και συ για περαιτερω εμπλουτισμουςcaveman wrote: Με κομμάτι κοτζινόφτερο, σε λασποβυθό στο ένα μέτρο βάθος... όντως, έννεν κάτι νέο η μέθοδος. Τζίνον που με εξάφνιασε, ήταν οτι ΟΥΛΛΑ τα ψάρκα επιάσαν τα ακριβός μπροστά τους, χωρίς να κάμουν ούτε ένα βήμα πάρα πέρα, ΑΚΡΙΒΟΣ στο ίδιο σημείο τόσα πολλά ζάντερ δεν εξαναδα ποττέ μου.

Το ζάντερ δεν χρειάζετε να πάει πούποτε αλλού. Ήδη υπάρχει σε περισσότερα φράγματα από όσα θα θέλαμε.
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
ΣΩΣΤΟΣ!caveman wrote:Το ζάντερ δεν χρειάζετε να πάει πούποτε αλλού. Ήδη υπάρχει σε περισσότερα φράγματα από όσα θα θέλαμε.

υγ: Και λαβράκια έχει σε πολλά περισσότερα φράγματα από όσα θα πρεπε. Γενικά το θέμα με τα αρπαχτηκά εξέφυγεν!(CyBasser) wrote:ΣΩΣΤΟΣ!caveman wrote:Το ζάντερ δεν χρειάζετε να πάει πούποτε αλλού. Ήδη υπάρχει σε περισσότερα φράγματα από όσα θα θέλαμε.Eλπίζω να το εννοείς Χαραλάμπη μου....
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
Λαβράκια θα πρέπει να έχει (ως το κύριο αρπακτικό βάσει των Κυπριακών συνθηκών) σε όλα τα φράγματα με χωρητικότητα άνω του 1.5 εκατομμυρίου. Σε μεγάλα φράγματα (άνω των 15εκμ) με αρκετό βάθος θα μπορεί να υπάρχει λουτσιόπερκα η οποία συμπληρώνει την πυραμίδα ως μεγάλο αρπακτικό ανοικτού νερού. Η πέρκα ως μικρό αρπακτικό και χαμηλότερα στην τροφική πυραμίδα μπορεί να αποτελέσει βασικό αρπακτικό στα μικρά φράγματα (κάτω του 1εκμ) και συμπληρωματικό αρπακτικό δεύτερης βαθμίδας στα μεγαλύτερα φράγματα, ενώ δευτερεύων ρόλο αρπακτικού ανοικτού νερού μπορούν να παίξουν και οι πέστροφες ή άσπιοι στα μεγάλα φράγματα. Χαραλάμπη, μια χαρά είναι η εξάπλωση των αρπακτικών αυτή την στιγμή με μελανό σημείο την τελείως λανθασμένη και παράλογη τοποθέτηση λουτσιόπερκας στη Γερμασόγεια. Ελπίζω να μην γίνουν άλλα λάθη, ανκαι δυστυχώς πιστεύω ότι ήδη έγιναν...caveman wrote:υγ: Και λαβράκια έχει σε πολλά περισσότερα φράγματα από όσα θα πρεπε. Γενικά το θέμα με τα αρπαχτηκά εξέφυγεν!(CyBasser) wrote:ΣΩΣΤΟΣ!caveman wrote:Το ζάντερ δεν χρειάζετε να πάει πούποτε αλλού. Ήδη υπάρχει σε περισσότερα φράγματα από όσα θα θέλαμε.Eλπίζω να το εννοείς Χαραλάμπη μου....