Ηλιοψαρο
Ηλιοψαρο
Τη Κυριακη θα παω για ψαρεμα ηλιοψαρου για πρωτη φορα
Ξερετε καποιο καλο δολωμα για τουτη την εποχη?
Ακουσα για γεωσκωληκα αλλα πρεπει να τον δολωνουμε ολοκληρω ή κομματακια?
Ειδα το νεο περιοδικο αλλα προτιμω να ψαρεψω με δολωμα παρα με spinning
Ξερετε καποιο καλο δολωμα για τουτη την εποχη?
Ακουσα για γεωσκωληκα αλλα πρεπει να τον δολωνουμε ολοκληρω ή κομματακια?
Ειδα το νεο περιοδικο αλλα προτιμω να ψαρεψω με δολωμα παρα με spinning
Re: Ηλιοψαρο
Φιλε το ηλιοψαρο ειναι το ποιο ευκολο ψαρεμα που μπορεις να παεις αυτη την στιγμη.
Για μενα το καλυτερο δολωμα ειναι το μπικατινι.
Πραγματι ομως με γεωσκολικα επιασα τα ποιο μεγαλα μου
ηλιοψαρα στο φραγμα του κουρη. Το κακο ομως αν εχει
μικρα θα σε ταλαιπωρησουν διοτι θα τον τραβουν αντι να τον φασιν.
Σε ποιο φραγμα θα παεις?
Για μενα το καλυτερο δολωμα ειναι το μπικατινι.
Πραγματι ομως με γεωσκολικα επιασα τα ποιο μεγαλα μου
ηλιοψαρα στο φραγμα του κουρη. Το κακο ομως αν εχει
μικρα θα σε ταλαιπωρησουν διοτι θα τον τραβουν αντι να τον φασιν.
Σε ποιο φραγμα θα παεις?
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Θα παω γερμασογεια στην πισω πλευρα ξερω τοπους που εχει ψαρια και ειπα να δοκιμασω
Μπικατινι ξερεις που βρισκω στη λεμεσο?
περιπου σε ποιο βαθος τσιμπουν?
Ο γεωσκωληκας δολωνεται ολοκληρος?
Επελλανα σας με ερωτησης αλλα προσπαθω να παω οσο πιο οργανομενος γινεται την κυριακη
Μπικατινι ξερεις που βρισκω στη λεμεσο?
Επελλανα σας με ερωτησης αλλα προσπαθω να παω οσο πιο οργανομενος γινεται την κυριακη
Για μικατινι στην λεμεσσο δεν εχω ιδεα (ειμαι απο Λευκωσια) αλλα φανταζομαι θα εχουν ολα τα καταστηματα ειδων αλιειας!
Για βαθος, δοκιμασε παντου! Κυκλοφορουν και στα 6 μετρα βαθος και στο μισο μετρο.
Γεωσκοληκα δοκιμασε και ολοκληρο (κανεναν μικρο οι κανενα τερας), δοκιμασε και με κομματακια.
Καλη επιτυχια
Για βαθος, δοκιμασε παντου! Κυκλοφορουν και στα 6 μετρα βαθος και στο μισο μετρο.
Γεωσκοληκα δοκιμασε και ολοκληρο (κανεναν μικρο οι κανενα τερας), δοκιμασε και με κομματακια.
Καλη επιτυχια
catch & release!
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Νεος...ψαρεψε το πλησιον του βυθου...ετσι εχεις πιθανοτητες να πειασεις και αλλα ψαρια...και με καλαμποκι πειανετε
Ούλλα τα είδη αλιείας Λεμεσό ΝΟΜΙΖΩ έχουν. Τζίνος που έχει σίγουρα και μπικατίνια και γεοσκώληκα, εν ο Στυλιανίδης κάτω που το ράουνταμπάουτ της Γερμασόγειας.Neos wrote: Μπικατινι ξερεις που βρισκω στη λεμεσο?
Αν δεν τα καταφέρνεις ακόμα να κάμεις βυθομέτριση, υπολόγισε έναν περίπου μιαν πιθαμή πάνω που τον βυθό, και τον γεοσκώληκα αν είναι μικρός(5-10εκ) ολόκληρος, αν είναι πιο μεγάλοι κάμε τους κομματάκια.
Μιας τζιαιν να πάεις, πάρε τζιαι λλίον πουρκούρι, άφηστο να σουππώσει κανέναν τέταρτο μες σε χυμό βατόμουρο ή ότι άλλον έβρεις, και πάσμοσε στο σημείο που θα ψαρέψεις.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Σας ευχαριστω ολους για τισ απαντισεις σας για τα μπικατινι ρωτω επειδη σε 2-3 μαγαζια που ερωτισα ειπαν μου μονο καλοκαιρι φερνουν
πουρκουρι εξαναδουλεψα.. να σουππωσει μες σε χυμο βατομουρο πρωτη φορα το ακουω!!caveman wrote:πάρε τζιαι λλίον πουρκούρι, άφηστο να σουππώσει κανέναν τέταρτο μες σε χυμό βατόμουρο ή ότι άλλον έβρεις, και πάσμοσε στο σημείο που θα ψαρέψεις.
energy 7 με φρουτα του δασους καμνει?!
catch & release!
σημερα ακολοουθησα κατα γραμμα τις συμβουλες του φιλου caveman και επιασα 12 ηλιοψαρα σε μια ωρα
Για bοnus επισα και 2 μικρα λαυρακια τα οποια εγινας release
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Ε στεφανε...κομα που να τους βαλεις redbull...φκαλουν φτερα και πετουνPeRoUkKaS wrote:πουρκουρι εξαναδουλεψα.. να σουππωσει μες σε χυμο βατομουρο πρωτη φορα το ακουω!!caveman wrote:πάρε τζιαι λλίον πουρκούρι, άφηστο να σουππώσει κανέναν τέταρτο μες σε χυμό βατόμουρο ή ότι άλλον έβρεις, και πάσμοσε στο σημείο που θα ψαρέψεις.
περίπεζε περίπεζε εσύ τζιαιν να σε κανονίσω καλά αύριο που θα ανεβάσω το βίντεο!PeRoUkKaS wrote:
Είσαι ένας λεβέντης!Neos wrote:σημερα ακολοουθησα κατα γραμμα τις συμβουλες του φιλου caveman και επιασα 12 ηλιοψαρα σε μια ωρα
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
caveman wrote: περίπεζε περίπεζε εσύ τζιαιν να σε κανονίσω καλά αύριο που θα ανεβάσω το βίντεο!
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια